Mamici de ianuarie - februarie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Adela 2006nu te mai enerva, ca uite la mine e si mai misto, io intr-o luna vreau sa plec si astora li se rupe, adica in loc sa angajeze pe cineva sa am timp sa stau sa-i explic care-i treaba pe aici, s-au gandit ca ar fi bine sa muncesc si de acasa, ca tot am posiblitatea si acces la net. Si ca fata care face gestiunea si al carei loc este si el liber in momentu asta va prelua restul atributiilor mele. Un mare rahat una peste alta, insa m-am hotarat sa ma doara undeva, sa se spele pe cap, io intr-o luna le zic la revedere!! Noi sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

nu stiu unde o sa ajunga lumea asta!!! Chiar uneori imi pare rau ca exista posibilitatea ca copilul meu sa nu-si dea seama cat e de grea viata la tara. Cum traiesc copiii de la tara - incat si al meu sa respecte ce are!!!Cat munceste ala neconditionat si fara promisiuni si la animale si prin curte si chiar la camp cu parintii - si al meu o sa astepte de-a gata si nici nu o sa realizeze cat de fericit este numai prin faptul ca s-a nascut la oras!!! Am zis ca vara la tara il tin frate sa vada si el de unde e laptele si cat se munceste pentru 2 litri de lapte, cat cacat ai de mirosit ca sa bei o cana de lapte proaspat!!! Sa stie cum arata sapa nu numai de la televizor!!! Ca altfel mie si frica sa ma gandesc cum o sa fie copii copiilor nostri...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 23 sapt + 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simkat spune:

Liudaaaaaa, mai dam si mie o data link-ul cu pozele din albumul comun sau spune-mi cum ajung acolo ca vreau sa vad si eu pozele tale si ale celorlalte dolofane! Plizzz!

Mami@Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccoleta spune:

Buna tuturor!

Si eu sunt o viitoare mamica- 17 ianuarie 2006. Sunt din Piatra Neamt, am 29 de ani si sunt singura. Asta pana in ianuarie, cand se va naste baietelul meu.

Va salut pe toate,
Nico

Mergi la inceput

Simkat linkul il gasesti pe prima pagina a acpitolului la sfarsitul listutelor cu mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Da, exact cum mi-am inchipuit. A uitat sa imi dea si calciu. Bai ma dispera asta la Radoi, nu stiu daca si altii or fi la fel. Daca eu ii zic de ceva, bine daca nu, am mari sanse sa nu isi aminteasca. Acum tre sa imi ia din nou sange. Offfff ... nici nu vreau sa ma gandesc ce altceva ar mai trebui sa fac si io nu stiu. Oare acuma la varsta asta a sarcinii o trebui din nou culturi din col? Voi ce mai stiti ce analize sunt necesare?

Bai, pe de o parte ma critica dr Radoi ca ma uit atata pe net si citesc toate alea, pe de alta, daca nu as face-o, habar n-as avea de multe ca el nu mi le zice.
Ma iau si nervii ...
Cata 25+

Mergi la inceput

daconst

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/albums/
ID: mamicile_ianfebr2007
Parola: alinuk

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

opp
scuze
pentru simkat

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/albums/
ID: mamicile_ianfebr2007
Parola: alinuk

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Culturi din col...din nou??Io nici nu stiu ce-i asta..Cataaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Delfi, iti sugerez sa incluzi pe lista de intrebari.

Mai, am ramas masca, nu stiu daca ati vazut, care sunteti acasa, a dat la stiri la Antena 1 acuma despre o tipa, parca din Cluj care a nascut ieri 4 bebelusi deodata. Intre 600 si 800 de grame fiecare, la 24 de saptamani. Toti traiau dar medicii nu s-au pronuntat daca vor fi bine, depindea de ei. A zis insa la stiri ca in ultimul nu stiu cat timp la clinica respectiva toti copiii nascuti prematur la min 500/600 de grame au supravietuit ok. Interesant ...

Cata 25+

Mergi la inceput