Mamici de ianuarie - februarie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 29
diddl spune:
buna, eu sunt o mamica de martie dar imi place sa mai citesc si pe aici. sunteti cu un pas inaintea mea si asa stiu si eu ce este bine sa fac in viitor.pt ylilimic:ai putea sa-mi trimiti si mie cartea "totul se intampla pana la 6 ani"? sau alcineva care o are deja? adresa este florialina@yahoo.com
va multumesc mult
sraluca spune:
GIO mersi mult pentru indicatii. Eu am nevoie de masuri si mai mari. O sa vin sapt viitoare in Buc sa vad ce gasesc ca m-am saturat de cele doua perechi de blugi pe care le port in momentul de fata. O zi una 2 zile alta si tot asa
.
sraluca
24+
Catalina spune:
Gio, deocamdata o iau asa cate o zi, cate o zi, sa vedem ce facem maine la dr Radoi. Asa cum ziceam, nu sunt inca foarte convinsa ca vreau sa renunt la el. Vorbim maine dupa intrevedere.
Cata 26+
sraluca spune:
Fetelor am gasit un site super cu hainute de bebe din Tailanda.Numai ca majoritatea usnt de la 3 luni in sus dar asta depinde si de bebe cat de mare o sa fie. Incerc sa bag linkul aici. Se face comanda pe net. flickr.com/photos/imbracamintecopii/ Puneti voi WWW - ul in fata.Sper sa nu fie plasa.
sraluca
25+
ALINATXA spune:
Cu o zii intarziere iti spun si eu LA MULTI ANI ANIS.Nastere usoara si sa ai o fetita sanatoasa.
20saptamani
http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
ALINATXA spune:
Fetelor v-am pus si eu cateva poze de sambata seara.E una unde am incercat sa va arat burtica mea.Va pup!
20saptamani
http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
Catalina spune:
Lilisor sunt super cartile! Citesc acum Intelege-ti copilul. Incepusem initial cu cea numita Cand apare copilul dar mi s-a parut mai greu de citit decat aceasta, aceasta ofera si strategii. I-am trimis-o si mamei, care are deja o nepoata dar, fiind profesoara de scoala elementara este mereu interesata de strategii si abordari noi.
Mai fetelor, haideti sa vedeti paranoia in floare la mine. Daca tot stau si zac in pat (desi azi a fost o zi mare, am iesit chiar si in parc la un suc), stau si eu pe forum si caut sa citesc despre doctori. Ce sa fac si eu. Si gasesc la un subiect pe o fata care descria cum dra ei nu i-a zis nimic de faptul ca femurul era la doua saptamani de dezvoltare in urma celorlalte masuratori si copilasul era mic si a ramas mai mic decat ceilalti copii de varsta lor. Nu am inteles prea bine de la ea daca are pb de sanatate in afara de a fi mai mic dar m-a cam bagat in sperieti, avand in vedere ceea ce va intrebasem eu mai intai. Ma gandesc ca zicea el Herghelegiu ceva, nu? Daca era sa fie chiar o pb ...
Si tot citind gasii o gramada si despre Radoi pro si despre Anca contra. Dupa cum am zis mai demult, nu e unul care sa fie perfect sau sa aiba numai experiente despre care sa se vorbeasca la superlativ. Cred ca pana la urma totul se reduce la un sentiment pe care il ai fata de drul cu care esti in momentul respectiv. Daca simti ca e ok, atunci cel mai probabil ca este ...
Hai va pup si incerc sa le tzin cash la ashtia cu meciul, poate chiar le pica nocturna si ma uit si io la un film. Hi,hi,hi
Cata 26+
ralu74 spune:
Catalina te rog frumos daca poti sa imi trimiti si mie cartile, plsssss
Multumesc mult
Ralu 26