Mamici de ianuarie - februarie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Neatza fetelor...
eu am ajuns k mamaia! imi fac liste cu ce trebuie sa fac k sa nu uit!

Aelita, eu dintotdeauna m-am facut cu ceara calda si ...numai singura. Normal k folosesc oglinda. O foloseam oricum si inainte k altfel nu prea vezi mare lucru (eu ma depilez complet, inclusiv funduletzul...nu stiu la voi cum e). Si cu ceara, si tot creste repede. Eu ma fac saptaminal (inca). Cred k mai des de atit deja e prea mult si plictisitor. Pe linga asta, acum mie mi s-a marit f mult burtica desi nu avem decit 20 sapt. Dak te uiti din spate, am inca talie si nu se vede nimic dar din fata....wow! zici k mi-a crescut balon tzuguiat in burtica. Deci...burta mea e tzuguiata rau si se pare k asta e forma pe care o pastreaza. Asa k ...nu e kestie de rea vointza sau lene pt nimeni si poate depinde de cite kg ai luat, cum e forma burtii etc. Nu ne mai aplecam sau stam pe vine cu usurinta de pina acum! (si dak stau prea mult aplecata sau pe vine si o string pe bebelina prea mult...ce credeti k nu se razbuna??? ma seaca de durere dupa aia!)

Catalina, nu cred k gasesti loc prea curind in programarea acelei babornitze, la cabinet. Dar ...sint doua variante:
1) Monu are programare marti (nu stiu la ce ora) dar poti sa te duci direct acolo, te intilnesti cu ea, si cind intra ea, ii va spune dr k a mai adus pe cineva care are probleme, o prietena bla bla... si iti zic eu k te va primi imediat! sau....
2) eu cind vreau sa ma duc la dr peste programare sau pur si simplu pt k nu am, tot asa ma duc direct acolo la ora si in ziua cind vrea muschiul meu si...nu uit sa cumpar o cafea, sau o cutiutza de bomboane, sau ...ceva, o atentie mica...pe care o dau acelei babornitze de asistenta, si cu o voce dulce ii zic k sa ma scuze k am venit neprogramata, dar am niste probleme si k ea e asa o dragutza...bla bla... oricum ...se uda toata! Stiu k nu e frumos sa va invat sa dati spaga si stiu iarasi k e cabinet particular si k NU se face asta. Sa nu intelegeti gresit, NU mi s-a cerut niciodata , asa am vrut eu sa procedez k sa imi fac calea libera. Sa fim realiste, in Romania inca asa merge! (Chiar dak nu ti se cere ...se accepta ).

Marce 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Catalina, stai linistita cu masuratorile. Asa e la toata lumea!

La mine iesisera miinile si picioarele dezvoltate peste sapt in care eram...ce mai! manechin nu alta! Restul erau ok pt sapt in care eram....numai capul era cu vreo sapt in urma. Am zis " frumoasa lu' mama, sa ti se dezvolte si capul curind sa imi iesi si desteapta nu numai frumoasa. Noroc k taica-tu' e brunet ...k dak imi iesi si blondaaaa..."
Sa ma scuze blondele ...k nu am nimic cu ele . Doar faceam si noi (eu cu taica-su') mistouri, citind rezultatul de la eco...ce parinti denaturati sintem!
Apropo, Maria Irina, si eu iti ziceam k o sa fiu o mamica singura. "Taticul" e inca cu noi, nu a plecat inca din tara. De plecat tot o sa plece dar parca situatia nu mai e asa neagra. De unde NU isi dorea copilul sub nici o forma...s-a mai dat pe brazda. Cum? L-am luat cu lugu-lugu...l-am dus la eco sa vada bebelina... La rima eco (6 sapt) a mers k sa fie sigur k sint gravida. La a2a eco (12 sapt) a mers de curiozitate, sa vada dak e bebe sanatos. La a3a (18 sapt) care a fost sapt trecuta, de abia astepta sa mearga sa vada ce mai face bebelina. Deci...se poate!!! Si acum cind ii zic seara k misca in burtica, imi pune mina pe burta si asteapta...dar din pacate, el inca nu simte nimic. Se vede pe fata lui k e cam dezamagit si dupa aia, isi retrage mina repede, si are o fatza...k si cum e vinovat si a fost prins cu degetele in borcanul cu miere...ceva de genul asta.
Asa k ...implica-l pe al tau in kestii legate de bebe usor-usor...cu tact. Eu zic k se dau toti pe brazda...incet da' greu!

pup fetele,

Marce 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Anis La multi ani!!! sa fii fericita si sanatoasa.

Aventura nu mi-a zis T nimic de eco morfo, dar am crezut ca a uitat si de aia am intrebat, ca sa ma asigur. Aaaaa si mi-ar placea sa iersim la plimbarica in parc.

ylilimic vreau si eu cartului msailor22@yahoo.com.

Apropos de cosmetica, eu am fost saptamana trecuta si am constatat ca nu m-a durut mai mult ca de obicei, a fost super ok iar bb nu a reactionat rau, nu m-a durut burtika, a fost totul ok. singura nu ma obosesc sa ma fac.

Marina 23+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Marce, am priceput sa traiti! Iti multumesc mult de sfaturi.
La cat de frumos e afara, m-am incumetat si am iesit pana la biserica, si acuma cred ca mai stau intinsa pana pe la 4 si ma mai incumet la o plimbare usoara prin parc. E prea frumos ... cred ca si lui bebe i-ar placea. Nu?

Ca dupa aia venim in casa si iar pupam meci, cadea-le-ar nocturna sa le cada ...

Cata 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brig_adria spune:

Buna fetelor!
pt ylilimic:ai putea sa -mi trimiti si mie cartea "totul se intampla pana la 6 ani"? pe adresa r.a.cristea@gmail.com
multumesc
fetelor voi stiti de ce nu avem voie sa dormim pe spate din sapt 20 de sarcina?ci doar pe laterale?ca mie mi se mai intampla sa ma trezesc pe spate si cu burta tare...oare favorizeaza aceasta pozitie contractiile?
va pupic ,brig_adria,23sapt si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Buna dimineata,

Catalina, si mie mi-au iesit la fel masuratorile la eco morfo, fiecare parte componenta avea alt grad de dezvoltare. Si mie mi s-a parut ciudat, insa m-am gandit ca intr-o anumita proportie depinde si de conformatia pe care o va avea copilul.

Cat priveste pozitia de somn, de la o vreme imi place teribil sa dorm cu fata in sus. Nu stiu de ce nu avem voie, dar eu mai profit cat timp se mai poate. Chiar si cu fata in jos, un fel de semiburta. Eu am ramas cu ideea ca din cauza circulatiei sanguine prin arterele uterine, pentru a evita compresia -dar nu mai stiu de unde stiu. Eu cred ca totusi vom simti daca pozitia nu-i face bine lui BB, Liuda zicea ca i s-a facut rau la eco din cauza ca statea cu fata in sus.

Liuda, felicitari pentru fetita! Te felicit abia acum pentru ca esti sigura. Stiu ca vroiai altceva, cred ca la fel va fi si cu mine, insa ne vom adapta situatiei.

Anis, la multi ani! Cred ca e una din cele mai frumoase aniversari, cu bb2 in burtica si cu un ingeras alaturi. Cumva schimbi prefixul?

criss 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

quote:

Ca dupa aia venim in casa si iar pupam meci, cadea-le-ar nocturna sa le cada ...

Cata 26+

Marina 23+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

SALUTARE FETELOR !

ANIS LA MULTI MULTI ANI FERICITI ALATURI DE MINUNILE TALE SI MULTA MULTA SANATATE !!!!!

Mai fetelor, eu iar sunt disperata, am inteles ca totul este ok, la eco totul beton, ele se miscau de mama focului, cea din stanga are aproape 23 saptamani, DE CE NU SIMT EU NIMICCCCCCCC ????????? Deja ma apuca toti dracii si simt ca ma si lasa nervii, nu pot sa imi dau seama DE CEEEEEE ???????????!!!!!!!!!!
Boul ala de doctor spunea ca TREBUIE sa le simt pt ca ele au miscarile foarte active pt varsta lor, si ca TREBUIESC urmarite aceste miscari, da' eu ce sa urmaresc ?????? CE SA FACCCCCC ????? SUNT DISPERATA !!!!!!!!!!

Va doresc o duminica frumoasa !

PUPICI DULCI !!!

Alexia si Daria 22+

Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

catalina, eu am mers acum cateva luni, inainte sa raman insarcinata la Dr Anca. Asistenta imi gasea loc cam peste o saptamana la programari, incearca. Am renuntat ca asteptam prea mult la cabinet (cu programare cu tot in jur de o ora) si ca stiam clar ca face doar cezariene si nu se omoara cu venitul la spital daca ai probleme. dar cum zic fetele e un dr bun.

Marce, paranoia sau neparanoia, fiecare cu problemele lui. Una peste alta, sunt f circumspecta fata de aparatura asta ultramoderna din mai multe motive; unul ar fi ca la serviciu avem un aparat de electrostimulare si fetele care lucreaza cu el au probleme mari in sensul ca li s-a dereglat menstruatia samd. in fine...

pupici

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Flavia, bucura-te ca sunt fetitele ok si bucura-te inca de "liniste" - la mine e sala de fitness in burta si e fix cand vreau sa dorm sau cand sunt relaxata si ma trezesc ZBANG! cu cate un sut in diverse locuri. Sau daca sunt zgomote puternice si nu-i plac, iar ZBANG! de sar si eu in sus. Las' ca vezi tu cum e, mai ales cand s-or apuca de box, ca-s doua! A mea face aerobic, e una singura, dar sa vezi tu ce fullcontact à la Chuck Norris o sa ai in burta mai incolo, cand or incepe sa-si dispute spatiul!

Serios, relaxeaza-te si ai sa vezi ca ai sa le simti pe zvapaiate cand nici nu te astepti! Daca medicul a zis ca fetele sunt ok, atunci chiar ca nu ai de ce sa iti faci griji!

-------------
22+

Mergi la inceput