Mamici de ianuarie - februarie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Anis, LA MULTI ANI!!!!!!! Sa fii fericita si iubita, multa sanatate tie si familiei tale si un BB2 super sanatos!

Aventura 20+ cu Conrad

Mergi la inceput

Gio, eu vacuum nu as face. Eu am unda verde de la Dr. pt. masaj de relaxare..

Aventura 20+ cu Conrad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Gio, vacuum-ul este contraindicat dak ti-l pui pe burta...ceea ce evident, nu faci! Copilul creste in burta nu pe fund sau picioare. Nici eu nu fac vacuum in general, pt k am mai zis, prefer masajul manual care iarasi nu e contraindicat. Atita timp cit cea/cel care iti face masajul, stie k esti gravida, e normal sa tina seama de asta si sa sara peste partea in care poate masajul e mai dur pe partile deosebite (burta, sini etc) asa cum e in cazul m. anticelulitic.
Eu de ex, am un aparat de vibromasaj, k ala de la Tv. Pe el scrie k e contraindicat la pers gravide. E de datoria lor sa scrie k sa nu aiba vreun proces dupa aia, din partea persoanelor mai sarace cu duhul. Eu mi-am intrebat in mod special dr ginecolog (mai ii scriu inca o datanumele, dr Anca, k totusi e o minte luminata printre cei din Municipal), dak pot sa il folosesc si a zis k e ok pt FUND SI PICIOARE. Deci...
Zau asa...sa nu o dam in paranoia cu grija asta...

Marce 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_irina spune:

buna mamici! nu sunt suparata pe doctorita numai ca eram convinsa ca o sa mi mai fac o eco prin sapt 28. nu ma intrebati de ce am crezut asta ca nu stiu.pur si simplu mi se intiparise mie in minte chestia asta si cred ca de aceea am fost dezamagita cand mi a zis ca numai in nov mai fac alta. dar o sa incerc sa aflu cat costa o eco la o clinica privata si sa mi fac una.

voi cum va simtiti? ca eu ma simt excelent. nu ma doare burtica, nu ma doare spatele, doar uneori ma dor picioarele si mi s au umflat. de ingrasat m am ingrasat si eu . am ajuns la 64 de kg . am pus 8 kg pana acum dar sa stiti ca nu mi a zis nimic medicul. si chestia frumoasa este ca numai burtica s a ingrasat. pe mine ma incap toate perechile de pantaloni doar ca nu mai pot sa i inchei. nu mi am luat decat o pereche de pantaloni si un pulover. mai incolo poate o sa mi aiu niste pantaloni cu burtica, dar sincer va spun ca am devenit o zgarcita cu mine. nu mi cumpar nimic. dar tot ce vad si imi place ii cumpar Anastasiei.nu pot sa rezist......i am cumparat saptaman trecuta un costumas cu pantalonasi , bluzita si puloveras cu doar 20 de euro. e o frumusete. zilele astea o sa incerc sa fac niste poze sa vedeti si voi...si am primit si o gramada de hainute ....mai trebuie sa i cumpar caciulite si vreo 2 bluzite si are fata lu mami tot ce i trebuie. nu am luat carurul si patutul pt ca patut o sa primesc iar caruciorul cica o sa l cumpere tati. sa vedem daca se tine de cuvant.....acum a plecat la munca si mi a zis ca de indata ce o sa primeasca banii o sa mi trimita , ca vrea sa ma ajute.sincer nu am incredere in el dar sper ca macar atat sa faca si el..

ylilimic, te rog trimite mi si mie cartile pe adresa irina_zidaru@yahoo.com.

mamici., voi stiti cantecelul asta: in padurea cu alune
aveau casa 2 pitici
vine pupaza si spune
pu-pu-pu pu-pu-pu, vreau sa stau si eu aici!!!

incer de vreo cateva sapt sa mi amintesc tot cantecul si nu pot ...daca il stiti va rog trimiteti mi l si mie.

va pup si va doresc bebelusi sanatosi!

irina 25 +MARIA-ANASTASIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Salutare burtici!
Ylilimic, merci mult de carti.
Anis "La multi ani!" Multa sanatate tie si celor dragi tie! Sa ai o nastere usoara!
Pupici la burtici!
Loredana 21+ Roni-Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Flavia Ioana,nu am idee despre saptamanile pe care le pot avea bebelusele tale,eu credeam ca trebuie sa fie la fel...haioasa treaba!
haha ce distractiva esti,auzi ne-ai intrecut pe toate!ei,asta e,ai grija sa fie bebelusii bine,cu gemeni cred ca nu e asa usor cu kilogramele :)Bine ca e totul in regula!
meg,eu astept fata si nu am nimic pe fatza.
marce,lore,eu inca am cercelul .o sa vad cand e cazul sa il scot.inca nu a iesit buricul.

cristiana "femeile se simt f bine cand au o putza inauntru!"
Michelle,nu iti pierde speranta! Si eu ma rog sa se intample o minune,sa fie sanatoasa fetita ta ! Te imbratisez cu mult drag ! ai nevoie de multa forta acum,sa treci peste clipele astea crunte!
Liuda,sa-ti traisca fetita ,sa creasca mare si sanatoasa!
maria irina,daca totul a fost bine pana acum,daca tu te simti bine,nu ai nevoie de ecografii multe.si eu tot asa rare le am :) La inceput si eu eram stresata si mi se pareau rare,dar acum timpul trece altfel,parca a trecut si frica ...acum chiar incepe sa imi fie lene sa merg la medic,bine ca e mai rar.Stai linistita,ai grija de tine si ai sa vezi ca e bine! Nu iti fa probleme,ecografiile le ai pe cele necesare!
Catalina
,ma bucur ca bebe e bine!!adevarul e ca nu mai stii pe care sa il crezi!
iriss,bine ai venit,sa ai o sarcina usoara! si un copil sanatos! durerile pot fi de la greutate,sau poate ca ai stat mult timp pe scaun,sia cum te doare in orice pozitie.arsuri,am si eu ,deja nu mai tin cont la ce,ca m-am saturat sa verific.le am la cateva zile,indiferent ce as manca.asa ca,nu am ce le face,uneori se transforma in dureri mari..
catalina
,eu inainte de sarcina,daca ma grabeam,foloseam crema epilatoare de care spui,in zona ..zet.de cand cu sarcina nu am ajuns la graba deocamdata,am folosit cu succes ceara ,ia mai bine si pt mai multe saptamani.altfel,la cateva zile iar...
eu zic sa te faci in continuare cu ceara,pare un efort,dar te tine mai mult si pielea ramane mult mai bine.eu sper sa o pot face pana la final,daca a mers pana la 6 luni implinite deja !si sa nu bag lama innici un caz,pt ca o urasc.
am citit peste tot,nu sunt contraindicatii nici cu ceara,nici cu crema,nici cu lama.dar nu stiu de ce fugiti de ceara,nu doare mai rau ca inainte,pot spune ca nu doare deloc daca te faci des.
criss,ai avut tu ghinion,eu am folosit crema de foarte multe ori si niciodata nu am patit nimic.
fetelor,pt ca nu v-o mai vedeti !! folositi o oglinda,dragelor! nu va mai chinuiti in pozitii ciudate pt epilat! oglinjoara magica si vedeti tot ce faceti!

si ca sa nu va mai doara,nu lasati sa creasca rau !!! nu lasati sa creasca tot,ca el creste in etape.mai des si nici nu simtiti!!
cezariana,naturala...bineinteles ca fiecare decide ceea ce crede ca e mai bine ptr ea si bebe. eu nu am posibilitate sa aleg,si drept sa spun nu as alege cezariana doar pt ca sunt mai fricoasa,si prefer naturala cu epidurala. fara epidurala nu stau pe masa!!fug!daca medicii decid ca e cazul,atunci fac cezariana.
Nu se sta mult in spital duap cezariana,doar daca sunt complicatii..in rest,tot cam atat se sta,cat la o nastere normala.
anis,LA MULTI ANI !!
maria irina,ar fi minunat daca si taticul te-ar ajuta,daca s-ar face responsabil !

27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Aelita, nu e pb cu graba sau altceva. Doar ca fiind oarecum consemnata la pat imi e teama sa mai merg la cosmetica pt ceara. Am inteles ca nu e prea indicat. Stiu si eu ca asta e cea mai buna metoda.

Marce, cam cu cat timp inainte crezi ca as prinde o programare la dr Anca. Voi suna maine de dimineata si sper sa se induplece cerbera aia si de mine si sa ma puna cat de curand pe orar.

Anis, la multi ani si multa sanatate tie si bebeului! (Liuda, m-ai distrat cu sanatatea si Titanicul ... :) )

Hai sa va mai lansez o intrebare fetelor. La ultima eco am observat ca dimnensiunile partilor corpului lui bebe pe care le-a masurat dra erau diferite. Adica, circumferinta capului si a abdomenului erau cam la 26 de sapt si o zi doua, adica cu o zi doua mai mari, dar femurul era la 25 de sapt si o zi doua, adica cu o sapt mai putin. O fi ok? La voi cum e?

Cata 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hermanadela spune:

salut burtici
Ylilimic daca se poate sa-i trimiti si mie cartea.......adela_herman@yahoo.com
merci
20+

Mergi la inceput

Catalina, stai linistita ca la toate e la fel! Normal ca sunt diferite doar toti oamenii sunt diferiti..Important este ca la medie sa-ti dea bine.

ylilimic, multumesc mult pentru carti!

Aventura 20+ cu Conrad

Mergi la inceput

R_Marce, sunt de acord cu tine ca nu trebuie exagerat cu grijile..altfel se instaleaza paranoia..

Chiar ma gandeam zilele astea ca daca stai sa citesti toate studiile asa-zise efectuate de astia si toate articolele de pe net nu mai mananci, nu mai bei si nu mai faci nimic..ca totul dauneaza..

Aventura 20+ cu Conrad

Mergi la inceput