Mamici de ianuarie - februarie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 26
adela2006 spune:
r_marce as vrea si eu dar stau in timisoara trebuie sa-mi caut pe aicea ceva la sala unde fac eu aqua-gim au masaj si au si vacuum chiar ma intreba cineva de ce nu fac acum in perioada asta am voie sa fac vacuum ?
ralu74 spune:
Ylilimic si eu te rugasem pentru carte, probabil ca mesajul s-a postat inaintea mesajului tau....ralucadascalu@yahoo.com
...multumesc inca o data
Ralu 26
alinuk spune:
R_Marce, ne vedem sapt viitoare acolo, intr-o dupa amiaza.
Da-mi pe privat nr tau si te sun pe marti, miercuri

pup
Alinuk 22
................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos
sraluca spune:
GIO unde era magazinul ala cu haine marimi mari de gravide ca eu am nevoie de asa ceva!!!! Esti salvarea mea!!
sraluca
24+
R_MARCE spune:
Adela, scuze, acum am vazut k esti din Timisoara. Dak ai un salon misto si cu preturi bune e super!
Poti sa faci vacuum fara probleme k faci doar pe unde ai celulita (mai exact depuneri de grasime, nu neaparat celulita - adik aspect de portocala). Faci vacuum numai pe picioare (pulpe sus-jos), aripioare si fund. Mai poti face pe brate si kiar pe spate, intre omoplati (pt mine cel putin, acolo e una din zonele unde ma doare constant). NU faci pe burta, talie (in parti), sini si sub sini. Dar dak poti face masajul manual, ar fi de preferat. Eu cel putin il prefer pe asta, celui cu vacuum. Ahhhh ..inca ceva. La vacuum dak e intensitatea mare poti sa faci vinatai. Depinde de sensibilitatea ta dar sint superficiale si trec repede, citeva zile. (mi s-a intimplat...nu a fost vina nimanui...k eu am cerut intensitate mai mare k sa se mai zdrobeasca grasimea de sub piele). Repet...eu am facut inainte de a ramine gravi. Acum prefer masajul clasic...unde te face sa te simti k un COZONAC!
Marce
19+
R_MARCE spune:
Monu, mi-ar face placere sa ne vedem cit de curind. Eu tocmai am fost la dr. Anca luni. Credeam k te duci mai incolo un pic. Cit de des te duci? Dak te duci marti, ce ai zice cind pleci sa faci 2 programari una dupa alta (pt tine si pt mine) pt data viitoare? Eu as merge la inceputul lunii noiembrie. Dak te duci marti acum...ar fi ok si pt tine pe atunci, pt urmatoarea... asta dak te duci lunar. Ce zici?
Vad k esti in 20 sapt. Nu iti mai stiu datele (UM, DPN...) dar sint convinsa k sintem f f apropiate...kiar s-ar putea sa impartim acelasi salon. Intri tu prima la ceza...sau intru eu?
hehehe
Si eu am tot fetitza in burtica. Datele mele sint: UM=19 mai si DPN=max 22 febr (conform Iosup).
Tu...?
Marce
19+
Daconst spune:
Buna burtici,ce spor aveti la scris...abia am citit tot.Sper sa-mi apara si mie mesajul in ordine cronologica.altfel iar imi piere cheful.
Anis,La multi ani si sa fii sanatoasa ca asta e cel mai important acum!
Ylilimic,multumesc de sfaturi...esti tare buna la casa omului.Iti trimit pe privat adresa mea sa-mi triiti si mie cartea,daca mai e la oferta.![]()
Daca iti mai amintesti ceva sfaturi practice sunt binevenite pentru toata lumea,zic eu.In legatura cu spitalul mie nu-mi trebuie mare lucru,ca aici primesc tot.Doar hainele mele si ale lui bb de iesire ne va trebui.
Irina,eu zic sa nu faci greseala sa compari sistemul sanitar din Spania cu cel din Ro.DR tau ti-a spus ca-ti va mai face o echo in noiembrie ca asta e obligatorie,dar daca tu vrei poti sa faci in fiecare luna.Si eu am aici 3 echo gratuite si daca vreau in plus,platesc.Eu zic ca tot e bine,fata de fetele din Ro care scot o gramada de bani pentru fiecare consultatie sau echo.Nu trebuie sa-ti schimbi dr ci doar sa-l intrebi daca poate sa-ti faca si alta echo contra cost.
In legatura cu hainutele de bb v-as ruga si pe tine si pe fetele care au mai facut cumparaturi sa faceti poze cu ele...asa ne mai ajutam una pe alta.Eu,una v-as fi recunoscatoare.
Catalina,eu in locul tau as merge la al treilea dr,macar poate asa se mai potrivesc parerile.
In legatura cu plimbarile,as zice ca nu fac rau deloc,iar dr meu spunea ca el nu crede ca statul doar in pat ajuta,in cazul in care e ceva rau.Dar mai bine sa afli inca o parere.
Hainute bb
Dana 25+ 
gio spune:
quote:
Originally posted by sraluca
GIO unde era magazinul ala cu haine marimi mari de gravide ca eu am nevoie de asa ceva!!!! Esti salvarea mea!!
sraluca24+
Raluca, este in piata la Moghioros, in Dr Taberei, eu am mai scris despre el. Nu au doar pt gravidutze dar acum primisera marfa si aveau vreo 10 perechi sa zic asa. dar erau marimi 44/46 in ideea in care eu port 34-36. Sunt numere frantuzesti (spre exemlu eu port asa: UK 10, Eur: 38, Ro: 42). Deci undeva pe la 54 Ro cred. Daca ai drum prin Buc si vrei mai multe detalii iti pot da.
22 +
Daconst spune:
Ylilimic,acum am vazut ca nu ai PM activat...nu incerci sa-l activezi?Plsss...
Hainute bb
Dana 25+ 
gio spune:
fetele lamuriti-ma si cu me cu masajul; parca citisem mai demult ca contraindicat in timpul sarcinii, dar n-as baga mana in foc ca e asa. uite chiar voi cauta pe net sa vad ce si cum. eram curioasa; cat despre procedurile speciale de care vorbeati sunteti sigure ca nu sunt contraindicate?
Hai ca am gasit ceva despre vacuum, e deci contraindicat; acum stiu ca exista masaj special pt gravide dar am citit ca e containdicat daca ai contractii, deci la mine nici o sansa
VACUUM
Vacuum-ul face parte din noua generatie de aparate de inalta tehnologie care imbina obtinerea de efecte rapide si spectaculoase cu atingerea unui grad de confort maxim. Vacuum-ul este capabil sa rezolve toate problemele de estetica ale corpului: celulita, remodelare, slabire, redesenarea liniei corporale.
Metoda pe baza careia functioneaza este aceea de aspiratie, procedeu care duce la un masaj profund si sistematic .
Tratamentul cu vacuum stimuleaza mecanismele proprii ale corpului in lupta cu celulita, asa cum nici un alt mecanism nu o poate face. Vacuumul trateaza tesutul conjunctiv cutanat si subcutanat. Vizeaza celulita, actionand asupra tesutului conjunctiv hipodermic si ajuta la eliminarea toxinelor, care sunt prezente in zona afectata.
Stimuleaza schimburile celulare si mobilizeaza gelul conjuctiv pentru a restabili moliciunea si pentru a invinge aspectul de coaja de portocala al pielii. Reduce retentia de apa prin impulsionarea circulatiei limfatice si venoase. La nivelul epidermei, vacuumuul realizeaza o exfoliere fina eliminand astfel celulele moarte si restabilind luminozitatea naturala a pielii.
Tratamentul cu vacuum are efecte demonstrate in procesul de reducere al celulitei, de remodelare corporala, de reducere in centimetri si de tonifiere.
Accesoriile de diferite forme permit tratarea in mai multe moduri a unei probleme, oferindu-va mai multa flexibilitate si mai multe tipuri de terapii bazate pe aceesi functie.
Contraindicatii : epilepsie, sarcina, boli cardiace, hipertiroidie, boli de piele, leziuni dermatice, peace maker
22 +