Mamici de ianuarie - februarie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 25
R_MARCE spune:
La multi ani, ANIS!!!

Multa fericire si bebei sanatosi!
Oops...dak faci 30, inseamna k o parte din noi sintem cam in urma. Tu esti deja la al 2 lea bebe!
Liuda, eu am schimbat prefixul anul trecut si am avut acea "revelatie" de dupa 30 ani ...sau mai exact ...am dat nas in nas cu realitatea
si uite asa ...acum sint pe cale sa am bebe!
Marce
19+
ylilimic spune:
Fetelor am trimis cartile!
Daca e cineva care nu a primit sa-mi dea un semnal unde poate (mail sau forum) si remediem problema.
anis, la multi ani! Sa fii sanatoasa, fericita, implinita alaturi de copii! 
Nastere usoara!
ylilimic
23+ cu
Luca-Matei(05 nov.2004)
R_MARCE spune:
Alinuk, de asta am si scris locatia, pt k ma gindeam k mai sint fete care locuiesc in zona si vor. Nu au masa speciala pt gravidutze, din pacate. Eu merg acolo de f multi ani si am ramas oarecum fidela pt k vin de departe, dar colectivul e super si preturile bune. Plus k iti dau suc, apa min, cafea etc din partea casei. Au si restaurant propriu si poti comanda mincare care ti se aduce kiar la pat, depinde unde esti (si e intotdeauna proaspata...am mincat acolo de ceva ori).
Si eu eram stresata de cum o sa stau pe masa de masaj, dar a fost ok adik cind am stat pe burta nu am stat direct ci partial intr-o parte, si am alternat partile, in functie de unde imi facea. Iar cind am stat pe spate, spatarul mesei se ridica totusi si am stat in pozitie semi-sezinda, (cca 45 grade) iarasi a fost ok, pt k nu mi-a impus presiune pe coloana.
Ce imi place e k m-am obisnuit cu ele (si cu ei...k sint si baieti care fac masaj...nu stiu dak esti pudica sau nu si dak ai ceva impotriva - eu una, nu am) si in plus, ti se da o gramada de atentie. Iar preturile sint ok. Unde m-am mai interesat, erau cu mult peste cei 250 mii lei pe care ii dau.
Eu de ex prefer un masaj combinat si am insistat azi sa faca la fel, adik anticelulitic pe fund si picioare si de relaxare pe restul corpului.
Ca locatie, cum vii dinspre Eroilor pe bdul Timisoara si ajungi la Mall-ul Plaza Romania, este exact ultima cladire pe partea dreapta (pe partea cu mall-ul), e o cladire roz/mov toata. E f colorata, nu se poate sa nu o observi.
Dak vii, zi-mi si mie si ne vedem acolo intr-o zi. Planuiesc sa ma mai duc, k a fost taaareee bine!
Marce
19+
adela2006 spune:
r_marce masajul anticelulitic doare ? as vrea sa merg si eu la masaj trebuie sa fie super fain mai ales ca ma doare spatele ingrozitor de la un timp
25+
R_MARCE spune:
Criss68, glumesti..? unde ai auzit tu k la cezariana se sta 1-2 sapt in spital? O prietena de care am mai vorbit, a nascut acum 3 sapt in Municipal cu Badiu cu cezariana (dar pt mai avea o cezariana de la primul bb) si in 3 zile a plecat acasa. Am fost kiar eu la spital cind s-a externat asa k nu sint povesti. Nimeni nu te tine in spital mai mult de 3 maxim 4 zile..cezariana sau nu.
Refacerea depinde de fiecare organism in parte, de firea pe care o ai, de felul de viata cu care esti obisnuita etc.
Marce
19+
R_MARCE spune:
Adela, da, doare masajul anticelulitic. Si doare doar in locurile unde kiar ai celulita, mai exact acumulari de grasime aiurea sub piele, in special pe fund, portiuni ale picioarelor (aici depinde de la pers la pers), pe aripioare etc. Dar nu iti face nimeni la intensitate mai mare decit suporti tu. Dak esti mai sensibila, iti face mai usor. Eu de ex, sint mai masochista si ii rog sa imi faca un pic mai tare, mai ales pe fund si aripioare (dar intotdeauna ma intreaba " e ok asa? mai incet...? mai tare...?"). Plus k au si un aparat de vacuum, dak ati auzit de el. E dispozitivul ala cu bilutze care actioneaza k un aspirator si cu bilutzele zdrobeste depunerile superficiale de gasime de sub piele. Si aia doare dar iarasi se poate regla pe intensitate.(si asta tot o ora, tot 250 mii). La gravide nu o sa faca decit pe picioare si eventual pe fund, cu asa ceva. Eu am facut si din asta inainte.
Pt acum totusi (adik perioada de gravidie), merge masajul normal, care e super, k e pe tot corpul. Dak nu vrei deloc anticelulitic, ti se face doar de relaxare, tonifiere...atit. (tot o ora..normal).
Marce
19+
R_MARCE spune:
Ahhhh stai k sa specific ceva...
Masajul normal (manual) si cel cu vacuum sint doua lucruri total diferite si nu se combina. Adik, ori alegi un masaj manual (relaxare, anticelu...etc), ori alegi un masaj cu vacuum. Nu au nici o forma de a le combina in aceeasi ora.
Asta vroiam sa zic...
Marce
19+
monu spune:
ylilimic daca mai ai timp daaaaaaaaaa si la mine cartea!!! please! bz_monica@yahoo.com
R_Marce Marti am programare la el. De obicei ma duc la cabinet. La spital am fost doar la urgente. Mi-ar place sa ne vedem. Poate chiar si la nastere.Cine stie poate nimerim in aceeasi perioada. ![]()
Anis LA MULTI ANI!!! Multa fericire alaturi de cei dragi.

20+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
criss68 spune:
R_MARCE, nu am facut o statistica - care si cat timp a stat in spital. La o nastere normala stiu sigur pe cineva care a stat 5 zile, desi nu erau probleme cu copilul. In ce priveste cezariana aveam ore la spital si am vazut mamici la pansat care erau de vreo saptamana acolo. Referitor la una din ele am intrebat doar cat timp avea de la cezariana, arata si se simtea f bine, dar nu am intrebat cat o mai tine. Am dedus eu ca 2 saptamani ar putea fi maximul cat stai in spital pentru cezariana, eu pun in fata varianta cea mai pesimista.
ylilimic, multumesc frumos pentru carti
. Cu ceva timp in urma mi-as fi dorit macar sa stiu niste titluri demne de atentia noastra, am intrebat o prietena cadru didactic si nu mi-a dat nici un raspuns: a zis ca un copil nu-l cresti dupa carti, ci din sufllet. Vai ce nervi mi-a facut! Eu vreau sa inteleg copilul si sa-i pot explica niste lucruri pe care sa le poata intelege la varsta respectiva. De ce sa desconsider munca unor oameni care au studiat poate o viata comportamentul copilului, iar eu sa incerc sa redescopar roata?!
pupici la burtici
criss
23+ cu