Mamici de ianuarie - februarie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Catalina, sa stii ca ai deschis un subiect bun. Chiar vroiam sa va intreb pe cele care va "aranjati" cu crema, ce fel de crema folositi. Ca nici eu nu risc cu ceara acum si la capitolul lama...cine mai vede?

Fetelor, am fost si mi-am luat patut!!!! L-am luat din Cora, ca e promotie. Ma cam speriasem cand am vazut ce patut dezmembrat au afisat aia acolo, dar patutul meu e ok. A costat 169 RON si e din lemn. Asa ca daca va tenteaza mai e oferta pana pe 2 oct.
http://www.cora.ro/cora/detalii?id=43173 ca sa vedeti patutul. Cum vi se pare?

Vine barza
24+ George Anelin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Catalina, eu am folosit acum cativa ani crema Veet inghinal plus genital. A fost un episod de trista amintire. Ma pregateam sa merg in Grecia si, desi era primavara, ma gandeam ca poate voi ajunge si la plaja, moment in care nu suport sa am nici un fir de par pe nicaieri. Ideea e ca nu m-am putut incadra in timp sa nu depaseasca cele 10 minute sau cat scrie acolo, pozitia in care stateam a favorizat aglomerarea cremei spre zona anala. Astfel incat la sfarsitul operatiei eram oparita de-a dreptul. Am stat 3 zile in fundul gol in casa, de fapt mai mult in pat in pozitia ginecologica, unsa cu toate cremele posibile contra arsurilor. Nici pe drum nu a fost prea bine, nu apucase sa se cicatrizeze complet. In fine, asa ceva nu mai doresc la nimeni si nici nu recomand folosirea cremei. Nu stiu daca se poate generaliza sau daca am avut doar eu ghinion, ti-am povestit experienta mea. Actualmente folosesc inghinal aparat electric, iar genital masina de tuns sau lama, dupa cum imi vine sau cat de scurt aranjata vreau sa fiu. Epilatorul electric e f bun, dar numai daca ai folosit inainte mult timp ceara sau tot aparat, altfel cam doare. Eu cred ca il voi putea folosi si cand am burtica mai mare, nu trebuie neaparat sa vezi ce faci.

ylilimic, daca mai initiezi o campanie de expediere a cartii in format electronic sa nu ma uiti si pe mine, ti-am scris mailul intr-un mesaj care a aparut inaintea mesajului tau referitor la carte. Asta e, nu stiu ce se intampla de apar asa de aiurea.

Chiar ca nu are rost sa ne enervam pentru persoane pe care nu prea le duce capul, apropo de ultimele discutii. Azi ma gandeam ca daca voi opta sa nasc totusi normal (m-ar bate gandul, in ciuda varstei, dar numai daca totul e bine cu copilul si evident cu anestezie), va trebui sa suport tratamentul asistentelor, care se comporta uneori ca si cu niste animale. Insa totul e sa nu le bagi in seama. Sunt genul care nu prea suport pe nimeni in jur, nu prea vreau sa ma ajute nimeni, ori la cezariana tocmai ca as avea nevoie de ajutor si sa suport asistentele alea 1-2 saptamani, nu doar 3-5 zile ca la o nastere naturala. Asa m-am gandit si eu, ca toata lumea considera in spital pe cele cu cezariana ca facand parte din lumea buna, iar cele cu nasteri naturale un fel de sarantoace. Eu personal cred ca voi da aceeasi suma dr-ei, pentru ca nu stiu exact cum voi naste si doar nu o sa-i spun sa-mi dea plicul inapoi ca mai am de pus ceva - in caz ca intervine situatia de cezariana!

Azi nu m-am putut abtine si am completat trusoul bebelusului, mai am de luat doar hainute groase de scos afara plus alte maruntisuri la care poate inca nu m-am gandit. Insa mai sunt restul ustensilelor, care de fapt sunt cele mai scumpe. Pentru astea astept baby expo care la noi vine saptamana viitoare! Oricum sotul meu e topit cand vede atatea lucrusoare de copii la noi in casa, parca nu mai credea ca se va intampla asta vreodata - azi nu am ce face cu el, viseaza.

Iar m-am intins prea mult cu povestile.

Va urez un weekend placut in continuare.

criss 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor mie somn. Am facut piata si cred ca nu mai stau mult si plec acasa sa ma culc. ca mancare cred ca maine fac!!!
Catalina - eu m-am programat la cosmetica pentru ca eu nici cu crema nu ma mai ajung!!! Voi cum doamne iarta-ma ajungeti sa va dati cu crema ca eu nu mai ajung!!! Asa ca m-am programat la cosmetica sa ma faca acolo ca eu sant incapabila temporar.

despre cezariana - eu fac la cerere, nu am motiv, asa vreau dar nu le condamn nici pe cele care nasc natural - ba chiar asa este foarte bine ca doar asa a facut dumnezeu!!! Nu comentez nici hotararea altora nici pe a mea. Fiecare cu viata, mintea, inteligenta si opinia sa. Eu pentru mine hotarasc - ceilalti pentru ei. Si clar ca mereu sant guri proaste care sau comenteaza, sau rad de alegerea altora, sant pe lumea asta oameni si oameni, poate aia care tipa in sinea ei era fericita ca i se intampla chestia asta in viata!!!

Eu nu am de gand se-mi argumentez motivele, asa vreau si imi asum riscurile!!! Asta e principalul lucru sa stii, sa poti alege, sa ai din ce alege, sa stii partile buna si cele negative si si ti le asumi, eu asta am facut!!!
afara e super frumos!!! Hai la aer curat!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 23 sapt + 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Liuda, cred ca ajungem mai mult pe ghicite ... nefiind lama, merge pe ghicite. Ca si eu tre sa fac eforturi super speciale ca sa vad.

Mergi la inceput

ce sa mai cu ghicitul ca nici cu ghicitul nu merge plus ca ma doare tot de la aplecarile alea, dupa asta trebuie sa stau culcata juma de ora sa-mi revina spatele si burta si plus nervii !!! Ce doamne ca nu sant la circ si nu pot face cum fac aia de acolo - corpul meu nu se mai supune aplecarilor date!!! ca daca era asa - bine era!!!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

anis

anis LA MULTI ANI multa sanatate fericire sa te bucuri alaturi de ingrid alexia si de bebe 2 ; iti doresc nastere usoara si un bebe sanatos si cuminte

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Eu inca mi-o mai vad, k sa zic asa. Nu f usor, dar cu o oglinda cit jumate dintr-o foaie A4, reusesc kiar sa ma depilez si cu ceara. Problema e k a inceput pielea sa fie f sensibila si ma doare mai mult decit de obicei. M-as duce la cosmetica, dar ma doare mai tare cind imi face altul, asa k prefer "lucrul manual".
Aaa... am fost la masaj..uitasem sa scriu. A fost ok k relaxare plus k un pic de bataitza pe ici pe colo (unde domneste stratul grasos) adik pe picioare si fund...nu strica!
Unde merg eu e 250 mii lei o ora. Deci e destul de ieftin in comparatie cu alte locuri... desi e cam departe de mine (Bdul Timisoara).

Vad k si Liuda e in grupul celor cu ceza la cerere. Ce ma bucur k nu sint singura! K sa nu imi iau bobirnacele numai eu ...in caz k aveti de dat... (glumesc ...daaaa? sa nu sariti!)

Marce 19+

Mergi la inceput

La Multi ani ANIS!!!
copii cuminti si sa fii mandra de investitiile tale!!! Rabdare si curaj!!! Sa ai sanatate si sa ti se indeplineasca toate visele!!!
Nu cumva ai facut 30 de ani?!!?!?!?!!? Nasol sa treci la alt prefix!! Ai de depasit niste obstacole interioare (psihice)!!! Sa ai mult noroc - si sa stii ca si aia de pe TITANIC aveau sanatate dar nu au avut noroc!!!! Sa te gandesti la mine cand infuleci tortul!!!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

eu fac masaj de 2 ori pe saptamana adica asa mi-am propus - saptamana asta am fost plecata - asa ca am scapat o zi. Dar e buna rau senzatia dupa masaj - om sant!!!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

RMarce,

Unde mergi tu la masaj pe Bd Timisoara au si masa speciala pt gravidutze? Este specialcineva acolo care face la gravidutze...sau doar masajul e adaptat???

Cred ca o sa vin si eu, ca locuiesc in zona...mai exact, ai adresa??

merci,

Alinuk

................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos

Mergi la inceput