Naturiste si homeopate (23)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by andicu

Dragelor, am intrat doar sa va .
Am revenit din concediu, si din motive de FIV nu mai pot continua cu naturistele. Vineri incep injectiile de stimulare , si cu Dumnezeu inainte si de data asta!
Dar eu raman alaturi de voi si o sa va citesc in continuare. Va urez sa deveniti o gasca mare de si naturiste !!!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Andicule, mult succes in tratamentul pe care l-ai ales. Iti tinem pumnii sa aiba super rezultate si sa vii sa ne dai vesti bune repede!!! Sa fii optimista si sa vizualizezi ce sa intampla in "interior", sa iti tii imaginar in brate fiecare ovar, trompa etc si sa ai incredere, caci vei reusi!!!

Sa ai grija de tine si sa mai intri sa ne tii la curent.

P.S. Te scot de pe listuta, dar tot de-a noastra esti oriunde te duci si oricum te invarti .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danutza_c

Fetelor, eu va tot citesc de citeva timp, nu am scris aici dar acuma am si eu o intrebare, poate ma lamuriti si pe mine: am cautat extract de muguri de zmeur, cum scriu fetele ca au gasit in Ro, dar aici tot ce am gasit este doar din FRUNZE de zmeur si nu din muguri.
Muguri contin celule tinere si efectele sunt diferite din aceasta cauza si ma intreb daca ce am gasit eu aici, ca si Adimercedes de altfel (m-am uitat pe site-ul postat) are acelasi efect ca si produsele din tara.
Voi cei stiti?
M-am hotart sa incep si eu un trat naturist. Am endometrioza, am fost operata, acuma am si fsh-ul foarte mare... incerc si eu sa remediez ce se mai poate.

Si mai am o intrebare: naprasnicul se poate lua in acelasi timp cu extractul de zmeur?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
sa nu ne pierdem speranta
danutza

Danutza, bun venit la noi din nou . Nu stiu exact ce sa iti zic despre produsele de mugur de zmeur vs alta parte a plantei. Eu cred ca sunt standardizate, dar mai cred ca fiecare organism reactioneaza altfel al fiecare planta...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Idaira

Am constatat ca ceaiul de cretisoara e un bun diuretic...ar fi excelent daca as scapa de vreo 2 kg.

Idaira, ceaiul de cretisoara e f bun. Ajuta nu numai la metabolism si e diuretic, dar ajuta la formarea endometrului si la fixarea sarcinii!!! Eu cred ca fiecare din noi ar trebui sa bea cretisoara, ca ajuta imens.

www.bestgames.com.au

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by doxinu

Fetelor am citit de vitex si voi face si io tratament cu el!Unele fete zic ca scurteaza prea mult CM,altele zic ca este excelent.Nu stiu ce sa cred insa io vreau sa incerc.Poate se rezoliva cu ovarele mele polichistice si asa vine si bb mai repede.Oricum io iau ceva naturist extract de zmeura +extract de coacaz negru+napraznic si din Z5 _Z19 Cafpicon(asta este 1 luna).De obicei sunt tare optimista insa azi am o zi in care totul mi se pare imposibil de atins.Cred ca nu voi reusii niciodata!
POate maine v-a fii mai bine.V-am pupacit pe toate naturistele mele!

Doxinu, doar atat sa ai grija ca mie Vitexul mi-a scazut cumplit de mult libidoul. Poate a fost si o conjunctura de mai multi factori, dar printre ei era sigur si Vitexul. Dupa ce am terminat cu Vitexul a fost mai ok... Dar sunt fete care au luat Vitex mult mai mult timp si nu au avut probleme. Iti zic ca sa stii ca e un posibil efect si sa il recunosti ca e de la Vitex daca apare. Dar sper sa nu ai astfel de probleme...

www.bestgames.com.au

Mergi la inceput

Pt. fetele cu PCOS

Am primit azi un raport despre PCOS de pe luna septembrie si vi-l pun aici. Pt mai multe detalii mergeti la linkurile din text. Raportul e in engleza, asa ca daca cineva nu intelege si vrea detalii suplimentare, sa ma contacteze. La sfarsit am facut un sumar ca cele ce nu inteleg engleza sa stie despre ce e vorba.

1) Some PCOS Women Have Liver Disease

Has your doctor checked your liver lately? We think your liver is an overlooked organ in the treatment of PCOS. It has many critical functions including the metabolism and regulation of hormones. A healthy liver will help you control PCOS symptoms. A sick liver makes them worse.

Unfortunately, 15% of women with PCOS appear to have liver disease, according to the latest research.

Avoidance of refined junk foods is especially helpful for your liver. If you're wondering what foods you should eat or not eat,
refer to the "Main Components of the Diet" section of our PCOS diet book.

Read the full article here:
www.ovarian-cysts-pcos.com/news36.html

Get PCOS diet book info here:
www.ovarian-cysts-pcos.com/book/nl/issue36

~~~~~~~~~~~~~~~~

2) Fish Oil Beneficial for Fatty Liver Disease

New research shows that long-term consumption of fish oil helps people who have fatty liver disease. As we said in the above article, about 15% of women with PCOS appear to have this liver problem.

Those who consumed the omega-3 fish oil capsules showed a signficant decrease in lab markers for liver disease. Their triglycerides and blood sugar also went down. But what was most interesting was that sonic scans of their livers showed an improvement in the structural integrity of the liver.

What is the best source of omega-3 oils? You can eat a lot of fish. But the most convenient and concentrated form is fish oil EPA/DHA capsules, as was used in the study. You can obtain high quality EPA/DHA fish oil capsules from our online store:

www.ovarian-cysts-pcos.com/supplements-store.html#sec3

By the way, EPA/DHA omega-3 oils may also be beneficial for other PCOS-related symptoms such as depression or acne.

We recommend supplemental EPA/DHA on a long-term basis if you do not consume fish at least several times a week.

www.ovarian-cysts-pcos.com/news36.html#sec2

~~~~~~~~~~~~~~~~

3) Stress and Miscarriage

Not only do PCOS women have a more difficult time becoming pregnant, they also have a higher rate of miscarriage. New research suggests a simple way to reduce the probability of this heartbreak: Reduce your level of stress.

Management of chronic stress is an inexpensive but very effective way to help manage PCOS and improve your overall health. Refer to the "Stress Management" chapter of our book for a list of stress control strategies.

www.ovarian-cysts-pcos.com/news36.html#sec3

Get PCOS diet book info here:
www.ovarian-cysts-pcos.com/book/nl/issue36

~~~~~~~~~~~~~~~~

SUMAR:

1) Ficatul are rol de reglator hormonal. Unele femei cu PCOS au probleme cu ficatul. Sunt recomandate teste si evitarea junk-food-ului.

2) Uleiul de peste e benefic la bolile de ficat, mai ales in cazul unui ficat gras. Femeile cu PCOS sunt expuse unor astfel de probleme si e recomandat sa ia suplimente cu ulei de peste. Uleiul de peste ajuta si la alte probleme induse de PCOS: depresie si acnee!!!

3) Femeile cu PCOS sunt mai expuse riscului de avort spontan. Unul dintre remedii este evitarea stresului. Este necesara tratarea stresului cronic si pt o imbunatatire a starii generale de sanatate.

www.bestgames.com.au

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by doxinu

Fetelor am citit de vitex si voi face si io tratament cu el!Unele fete zic ca scurteaza prea mult CM,altele zic ca este excelent.Nu stiu ce sa cred insa io vreau sa incerc.Poate se rezoliva cu ovarele mele polichistice si asa vine si bb mai repede.Oricum io iau ceva naturist extract de zmeura +extract de coacaz negru+napraznic si din Z5 _Z19 Cafpicon(asta este 1 luna).De obicei sunt tare optimista insa azi am o zi in care totul mi se pare imposibil de atins.Cred ca nu voi reusii niciodata!
POate maine v-a fii mai bine.V-am pupacit pe toate naturistele mele!

Cred ca azi esti CONVINSA ca vei reusi. Eu cred asta.
Eu am luat Vitex pentru ca am fost si sunt ferm convinsa ca ajuta la scaderea prolactinei, cresterea progesteronului si lungirea fazei luteale. Numai ca e posibil ca nu asta sa fie problema mea.
Tu ai ovare micropolichistice sau PCOS?

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reghi spune:

Chivuta, de carand am facut pauza cu naturistele, ca pana atunci am mers in paralel cu medicamentele, tot aici am citit ca nu e bine sa le iei cu naturistele, mi se pare ca Mariee ne spunea,si le-am oprit pentru un timp.As mai sta la taclale, dar trebuie sa merg la "scarbici"Pup mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina1968 spune:

Buna fetelor frumoase si bataioase!

Scuzati-mi ignoranta? Ce e PCOS?

Am si eu 3 intrebari:
1.
Imi spune cineva cum se ia tinctura de VITEX? Naturista mea de baza nu are plante sau tablete. Tabletele ce concenntratie au...mai exact cat se ia pe zi?

2.
Nu gasesc argila in graunte si praf. Ati auzit cumva de masaj vaginal cu praf de argila? N-as vrea sa iau ceva ce nu-mi trebuie...si mai ales sa fac boacane...

3.
Sa iau acid folic? Livia nu a zis nimic.

Peste tot am citit ca e mai bun extractul de MUGURI de ZMEURA si nu planta (radacina, tulpina)...iar de VITEX..doar partile aeriene.

Maine ar trebui sa "ridic toata marfa" (produsele naturiste)
Va pup si astept raspuns!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Madalina1968

Buna fetelor frumoase si bataioase!

Scuzati-mi ignoranta? Ce e PCOS?

Am si eu 3 intrebari:
1.
Imi spune cineva cum se ia tinctura de VITEX? Naturista mea de baza nu are plante sau tablete. Tabletele ce concenntratie au...mai exact cat se ia pe zi?

2.
Nu gasesc argila in graunte si praf. Ati auzit cumva de masaj vaginal cu praf de argila? N-as vrea sa iau ceva ce nu-mi trebuie...si mai ales sa fac boacane...

3.
Sa iau acid folic? Livia nu a zis nimic.

Peste tot am citit ca e mai bun extractul de MUGURI de ZMEURA si nu planta (radacina, tulpina)...iar de VITEX..doar partile aeriene.

Maine ar trebui sa "ridic toata marfa" (produsele naturiste)
Va pup si astept raspuns!

Madalina, PCOS e Policystic Ovarian Syndrome, adica sindromul ovarelor polichistice.

Nu stiu ce sa iti zic de Vitex, nu mai tin minte ce concentratie aveau tabletele pe care le luam eu.

De praf de argila iarasi nu stiu si, sincera sa fiu, nici nu am auzit de asa ceva. Mai bine faci masaj doar cu crema de galbenele daca nu gasesti graunte de argila.

Mie Livia mi-a zis sa iau acid folic. Si am luat pe toata perioada tratamentului. Acidul folic e f indicat prenatal!!!

www.bestgames.com.au

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina1968 spune:

MUltumesc Adimercedes.
Livia ti-a zis sa iei acid folic, pe langa tot tratam ei??? cum il luai?

Pupi!

Mergi la inceput