Naturiste si homeopate (23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Madalina,
subscriu la ce ti-a scris adi. Acidul folic este indicat cel putin trei luni inainte sa fii asa ca apucate din timp. 1 tableta pe zi.
Vitex eu n-am gasit in Romania. Numai in Mastodynon. Poate s-a mai schimbat situatia de anul trecut. Cel mai bine ar fi sa iei Agnucaston (parerea mea) care se produce in Germania. Cred ca e cel mai bine standardizat. E produs de BIONORICA la fel ca si Mastodynonul. Poate gasesti pe cineva sa ti-l procure.
Eu am gasit usor granule de argila de Favisan si cred ca e si pulbere. Daca nu maruntesti granulele.
Bafta cu tratamentul!!!!

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina1968 spune:

Multumesc Marrina!

Am gasit pulbere de argila...mai la indemana. intrebarea mea era daca sa-mi fac masaj cu acea pulbere...

Am sa intreb in farmacie (am timp pana maine dupa amiaza) de medicamentul ce-mi zici. Naturista imi procura picaturi de VITEX....eu sunt tare de acord numai ca nu stiu cat sa iau...

Zici ca pe langa toate o tableta de acid folic /zi e indicat?

Azi si maine stau cu voi.

Pupi!

Mergi la inceput

Madalina Agnucaston nu se gaseste in Romania. Nu e inegistrat la noi. Doar daca ti-l poate aduce cineva de acolo. Se ia o tableta pe zi si o cutie cu 30 tablete e vreo 8 euro. Informatii mai multe gasesti pe net in limba germana.

Acidul folic, repet, e foarte important pentru prevenirea defectelor de tub neural la BB. Si e si antistres.

Parca Livia zicea de masaj cu unguent de galbenele si apoi se pune granula de argila in vagin. La asta te referi? Ca masaj cu pulberi in general n-ai cum sa-ti faci nici pe piele. Ca zgarie

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Marrina & Adimercedes: Mersic. Tocmai citesc din raspunsurile Liviei. E bun acidul folic :))
N-am timp si stare sa-l comand in Germania. Trebuie sa fie si in Italia.
Mda..asta cam asa e..facand masaj cu praf de argila e cred cum ai da cu smirghel..nu-i cazul. am gasit ovule cu argila (8 ovule - 10 euro, parca). La cate imi trebuie mie....

Mi-am facut deja 80% din schema. Trebuie sa reusec. Mai tare ca mine nu crede nimeni acum :))) Problema e sa nu-mi fie rau. Sa iau la 6.00 dimineata toate cele....pe stomacul gol...brrr!!!! Va spun eu cum a fost.

Pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Fetelor, eu nu prea inteleg cum poti face masaj cu un graunte de argila . Masaj cu crema de galbenele da si apoi se introduce grauntele de argila pe care tb neaparat sa-l scoti a 2-a zi.
Deci Madalina argila aceea tb sa o scoti de acolo. As avea o idee dar nu stiu cat de buna e . Amesteca crema cu praful si fa-i masaj cu amestecul. Cred ca nu e chiar ca un graspapir . Argila e de mai multe feluri. Dc nu e chiar pulbere poti sa o dai prin rasnita de cafea (pe care o cureti f bine inainte). Spuneai ceva de niste ovule cu argila. Cred ca ac pot inlocui crema de galbenele cu argila. Ce scrie pe cutie? Pt ce sunt indicate?

Miki

Barbye are nevoie de noi.

Mergi la inceput

Miki, draga..nici eu nu as sti cum se face masaj cu un graunte..dar imaginatia poate lucra. Ziceam de pulbere de argila. Oricum idea ta nu e rea: amestec de crema de galbenele cu argila, dar cu toate astea voi face fara.

Intrebam cu cateva zile in urma daca stie cineva cum se ia MAGHIRANUL (in completare la BU ptr. hipotensive)...ma lumineaza cineva?

Pupi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Adi,buna idee cu articolul PCOS:gata de azi trec si pe ulei de peste ,ca de primrose il iau c-am demulta vreme.Vad ca trece si stresul si ajuta la ficat ...etc.N-are ce rau sa ne faca.
Va doresc la toate un week-end placut dar si fertil.
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Ceva foarte interesant poate ne ajuta.....
www.terapii-naturiste.com/calivita/prospecte-produse-calivita/omega-3-natural-fish-oil.htm - 24k
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Madalina, fetelor, unde ati citit, mai, de masaj cu argila? Livia a spus clar ca masajul se face cu ung. de galb. iar grauntele de argila(ci nu pulbere ca n-ai cum s-o bagi) il introduci dupa prestare si il lasi pana a doua zi. Atat. Sunt bune si ovulele alea. Bai, da toate sunt cam scumpe pe la voi p'acolo. Pai cu 8 euro aici iei granule pt tot anul.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Madalina1968

Mi-am facut deja 80% din schema. Trebuie sa reusec. Mai tare ca mine nu crede nimeni acum :))) Problema e sa nu-mi fie rau. Sa iau la 6.00 dimineata toate cele....pe stomacul gol...brrr!!!! Va spun eu cum a fost.

In nici un caz nu le iei pe toate o data!!!!
Iar magiran iei numai daca stii ca ai probleme cu hipotensiunea. Cred ca pe la raspunsurile Liviei gasesti mai multe detalii. Eu nu am luat.

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput