Naturiste si homeopate (23)
Raspunsuri - Pagina 16
andicu spune:
Mariee si Marrina, va multumesc din suflet!
Chocolate, la zmeur mai exista un produs la cutie -gemoderivat , care are dozele puse in niste fiole de plastic pe care le desfaci si le bei. Au un gust un pic mai dulceag, mie asa mi s-a parut. Sunt de la Hofigal si cutia e galbena, se numeste simplu, Mladite de zmeur ( sunt 30 de monodoze in cutie). La coacaz nu stiu sa-ti spun.
Chivutamonica, capul sus, ca o sa treci si peste asta!incearca sa te calmezi si sa mergi la un medic de incredere! multa sanatate si sa dea DD sa afli ce se intampla si sa scapi de chestia asta!
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
danutza_c spune:
Mariee si Marina, va multumesc pentru raspunsuri.
Eu acuma iau tinct de propolis 30 pic x 3/zi. Nu am altceva de-ocamdata, am sa caut aici propolis si sa iau pastile asa cum e recomandat.
Cu vitex m-am uitat acuma pe cutie si am vazut ce de fapt e tot extract standardizat din fructe si nu din planta, deci am ce trebuie.
Ulei de peste iau de ceva timp dar cred ca trebuie sa cresc doza putin.
M-am hotarit sa nu mai beau cafea, cel putin nu in fiecare zi.
Si in plus iau si Maca pentru endometru si ieri mi-am cumparat ceai de zmeur si am inceput sa beau, asta pina gasesc tinctura.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
chivutamonica spune:
Andicule,iti multumesc din suflet pentru incurajare si eu il astept pe sot sa vine cit mai repede acasa,ca ieri mi-a promis ca o sa luam o hotarire ,cine stie poate o sa incerc si eu in FIV.A vazut si el cum sunt doct.de atitia ani s-a saturat si am aruncat banii pe fereastra si uite ca nimeni nu ne-a ajutat,decit cu vorbe in vint.
O sa-ti tin pumnii si sa ma rog sa fie bine ,ca DD .sa-ti daruiasca un bb,sanatos si cuminte.O sa-mi fie dor de tine dar ma consolez cu ideea ca o sa reusesti.
Te ,MONI
Danutza,succes cu trat.si sa de-a D-zeu sa fie bine.
,MONI
danutza_c spune:
Andicu, iti doresc din suflet sa iti vezi visul cu ochii si Sa-ti dea Dumnezeu minunea mult dorita!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
danutza_c spune:
Moni, .
andicu spune:
Danutza, multumesc mult, acelasi lucru ti-l doresc si tie!
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
doxinu spune:
Fetelor am citit de vitex si voi face si io tratament cu el!Unele fete zic ca scurteaza prea mult CM,altele zic ca este excelent.Nu stiu ce sa cred insa io vreau sa incerc.Poate se rezoliva cu ovarele mele polichistice si asa vine si bb mai repede.Oricum io iau ceva naturist extract de zmeura +extract de coacaz negru+napraznic si din Z5 _Z19 Cafpicon(asta este 1 luna).De obicei sunt tare optimista insa azi am o zi in care totul mi se pare imposibil de atins.Cred ca nu voi reusii niciodata!
POate maine v-a fii mai bine.V-am pupacit pe toate naturistele mele!
danutza_c spune:
Doxinu, eu am luat Vitex si nu mi-a scurtat ciclul.
Iti doresc sa te ajute!
reghi spune:
Chivuta iubita mea, ce sa fac, nu am mai fost activa in ultima vreme,am luat o pauza cu naturistul, pentru ca mai am o luna de tratament cu duphaston si vit.E si am zis sa nu-mi zapacesc de tot organismul,pentru ca am citit ca nu e bine sa iei in paralel produse naturiste cu medicamente.Vad ce o sa-mi spuna la control si daca nu e nici un rezultat, imi bag picioarele in ei de dr., ca vad ca cu ei nu se intampla nimic, doar imi usureaza buzunarul de bani si nu ma mai duc la ei si merg in continuare pe naturist.Cred ca problema noastra este ca nu dam si noi peste un dr.bun, care sa-si faca treaba cum trebuie si sa nu ne mai trateze cu.Referitor la problema ta cu "bucatelele", cred ca intr-adevar spalaturile si-au facut efectul si te curata, asa ca nu trebuie sa disperi.Capul sus, suntem optimiste, nu?Pupici dulci si multi
chivutamonica spune:
Reghidraga, mai facut,sbine cu mesajul tau dupa o zi cu diverse probleme.Da,asa este cum spui tu dar uite ca de 6 ani tot de doct. cu fluturi in cap care numai banii vad in fata lor,aici sunt cei mai bogati{mult mai bogati ca avocatii}.
Eu,ce sa-ti mai spun doamne sa fie bine sa sa ne implinim visul.
De trat.am citit si eu cind ai inceput dar n-am stiu ca nu mai ei altceva din nat.
O sa vad eu ce mai pot face si cred ca voi intra mai rar daca voi schimba ceva in planul meu.
Doxinu si eu am luat vitex luni bune si mi-a revenit CM,la 28 de la 21 de zile ,acum nu stiu exact de la care pt.ca le luasem cu BU,napraznic,...etc
MONI