Naturiste si homeopate (23)
Raspunsuri - Pagina 15
Mariee spune:
quote:
Originally posted by marrina
danutza Sub nici o forma nu vreau sa zic ca produsele nu or fi facute din muguri sau plante tinere.
Vitex-ul din Germania (Agnucaston parca) este extract standardizat, deci masurate bine cantitatile din toate componentele, pe cand cel din planta chiar daca are si fruct e doar planta si atat, masurata la gramaj (ex. 400 mg planta). Eu am luat cam 9 luni un produs din SUA care chiar Vitex se cheama. Nu stiu daca m-a ajutat. Cert e ca de cand fac tratamentul am avut 3 CM de 25 si 26 de zile ceea ce nu mi se intamplase niciodata pentru ca in mod normal erau de 27. Iar eu vroiam sa-mi lungesc faza luteala si sa cobor putin prolactina.
Aici ai citit pentru endometrioza:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64399&SearchTerms=endometrioza,naturist
Trebuie doar sa crezi!
marrina
marrina, tb sa verifici compozitia exacta a produsului Vitex, poate contine Vitex in cant. mica si are alte vitamine sau plante in plus!!!!
Eu am o observatie cu privire la Vitex, este un puternic progesteronic si asta garantez, nu am nici un dubiu, ar trebui luat dupa ovu. numai!!!
Eu mi-am marit faza luteala de la 7 zile la 14 cu ceaiul de napraznic si extr. de zmeur!!!!
te pup dulceeeeeeeeeee
andicu spune:
Dragelor, am intrat doar sa va .
Am revenit din concediu, si din motive de FIV nu mai pot continua cu naturistele. Vineri incep injectiile de stimulare , si cu Dumnezeu inainte si de data asta!
Dar eu raman alaturi de voi si o sa va citesc in continuare. Va urez sa deveniti o gasca mare de si naturiste !!!
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
marrina spune:
Mariee Vitex-ul pe care l-am luat eu contine numai aceasta planta si a fost singurul produs pe care mi l-am putut procura fara alte adaosuri. Cand am inceput tratamentul studiasem foarte mult planta Vitex agnus castus si in 90% dintre studiile clinice pe care le-am gasit scria ca se ia pe toata perioada CM (inclusiv pe prospectul si eticheta produsului meu) pentru ca este reglator hormonal in afara de a creste progesteronul si de a scadea prolactina. In czul meu nu stiu daca m-a ajutat la ceva. La ce am putut cuantifica, inca nu.
Ceai de napraznic si extract din muguri de zmeur am luat vreo 6 luni dar incepuse sa mi se scurteze CM.
Problema mea se cheama "sterilitate inexplicabila" cel putin pentru moment. Si cand am inceput tratamentul naturist am sperat sa ma ajut singura cumva dar... inca nu am reusit. Sunt veterana la capitolul asta si de o luna chiar nu mai iau nici un fel de naturiste. Sunt din nou la capitolul vizite la doctor si analize.
si multeeeee multumiri.
andicu bafta la stimulare si la FIV!!!!
Trebuie doar sa crezi!
marrina
alexia28 spune:
Marrina , ma bucur ca ai mai trecut pe aici
"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"
Mariee spune:
quote:
Originally posted by marrina
Mariee Vitex-ul pe care l-am luat eu contine numai aceasta planta si a fost singurul produs pe care mi l-am putut procura fara alte adaosuri. Cand am inceput tratamentul studiasem foarte mult planta Vitex agnus castus si in 90% dintre studiile clinice pe care le-am gasit scria ca se ia pe toata perioada CM (inclusiv pe prospectul si eticheta produsului meu) pentru ca este reglator hormonal in afara de a creste progesteronul si de a scadea prolactina. In czul meu nu stiu daca m-a ajutat la ceva. La ce am putut cuantifica, inca nu.
Ceai de napraznic si extract din muguri de zmeur am luat vreo 6 luni dar incepuse sa mi se scurteze CM.
Problema mea se cheama "sterilitate inexplicabila" cel putin pentru moment. Si cand am inceput tratamentul naturist am sperat sa ma ajut singura cumva dar... inca nu am reusit. Sunt veterana la capitolul asta si de o luna chiar nu mai iau nici un fel de naturiste. Sunt din nou la capitolul vizite la doctor si analize.
si multeeeee multumiri.
andicu bafta la stimulare si la FIV!!!!
Trebuie doar sa crezi!
marrina
scumpa, incearca cu vitex numai dupa ovu., poate esti mai sensibila si iti afecteaza ovu. daca iei inainte!!! Eu asta banuiesc din cauza micsorarii CM!!!! Ai facut cumva monitorizare ecografica????
Stiu ca e regulator si e prescris tot CM, dar cu plantutele difera totul de la o pers la alta!!!!
te pup dulceeeeeeee
Mariee spune:
quote:
Originally posted by andicu
Dragelor, am intrat doar sa va .
Am revenit din concediu, si din motive de FIV nu mai pot continua cu naturistele. Vineri incep injectiile de stimulare , si cu Dumnezeu inainte si de data asta!
Dar eu raman alaturi de voi si o sa va citesc in continuare. Va urez sa deveniti o gasca mare de si naturiste !!!
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
Andreea, iti doresc multa bafta la FIV!!!!! Sa mai treci p la noi, ma bucur sa te citesc!!!!!!
te pup dulceeeeeeeeeeeeeeeeeee
marrina spune:
Mariee Luna trecuta, sub tratament cu Vitex, am facut o eco in ziua 16 si nu se vedeau stigmatele ovulatiei. Nici eu n-am simtit sa fi avut loc. Iar CM a avut doar 26 de zile. Si am fost dezamagita rau. Momentan nu mai iau Vitex dar voi tine cont de parerea ta daca ma mai hotarasc sa iau.
Trebuie doar sa crezi!
marrina
marrina spune:
quote:
Originally posted by alexia28
Marrina , ma bucur ca ai mai trecut pe aici
Trebuie doar sa crezi!
marrina
chocolate_c spune:
Lachi si Mariee va multumesc mult pentru raspunsuri.
Exista o alternativa sub forma de capsule, tablete, etc. la maceratele din coacaz si zmeur? Cu aceleasi efecte?
chivutamonica spune:
Mariee si Miki,da asa cum spune-ti voi ,am facut spalaturi cu ceai de galbenele dar de jena , raceala sau infectie nu cred ca este vorba.Ce pot sa va mai spun ca de citeva zile ma c-am inteapa in ov.sting iar cind fac aceste spalaturi vin mai des acele bucati sau cum sa le zic,parca s-ar curata ceva,habar n-am ca deja sunt chiar stresata de atitea prob.
Eu,am impresia ca se rupe ceva la CM si nu se curata bine si facind spalaturi {mai rar c-am la 4 zile} se curata ,chiar nu stiu ce sa mai cred ca mi sufletul amar de atitea intrebari.
Ieri am fost la un medic si atita le-a intors ca m-am intors cu dureri mult mai mari de cap.Deja stiam ce zice,sa-mi tot fac programari si iar va dura ani de zile cit ma ametesc doct. de cap.Asa ca mai astept sa vad ce si cum va mai fi si voi vedea ce cale voi urma pina la urma.Mii de multumiri.
Va<MONI