Naturiste si homeopate (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Moni, nu mai inteleg.
Adica ai avut ce, bucati de "ceva" fara singe? Nu poate sa fie endometru pentru ca nu iese fara singe, e asa de vascularizat ca nu se poate sa nu fie si singe, macar putin. Nu stiu ce sa zic, dar cred ca cel mai bine ar fi sa te duci la doctor, sa vezi ce spune. Sa nu fie altceva.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Da, Danutza draga,nici eu nu stiu ce poate fi ca daca il pui pe servetel arata ca o piele...ce poate fi atunci?Mai stie D-zeu,m-am c-am saturat.
te dulce ,numai bine
MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Moni, asta chiar ca e ciudat si intr-adevar probabil ca ai dreptate.
Totusi ar trebui sa te duci la doctor si sa ii arati ce e pe servetel. Se poate vedea la microscop ce e.

Te inteleg ca te-ai saturat. Si eu m-am saturat de tot felul de probleme care nu se mai termina si la care nu gasesc raspuns.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Danutza mea,iti multumesc pt.raspuns iti dau in schimb o.
Te astept in Las Vegas.MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

VA multumesc fetelor pentru raspunsuri!
Totusi nu ati scapat de mine ca mai am o intrebare pentru fetele care au luat deja Carpicon.
Vi s-a intamplat sa aveti o mica jene la ovare pe perioada tratamentului cu CArpicoin?Io iau de 1 luna (adica asta) si simt o mica jene in zona ovarelor de scurta durata dar o simt.Ceva cam ca la CM dar muuuuuuult mai finut!Nu stiu sigur daca este de la Carpicon sau poate am racit(desi nu prea aveam cum sa racesc ca ma ingrijesc ca o baba!)
Daca v-ati confruntat si voi cu asa ceva astept raspunsurile voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Am constatat ca ceaiul de cretisoara e un bun diuretic...ar fi excelent daca as scapa de vreo 2 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by doxinu

VA multumesc fetelor pentru raspunsuri!
Totusi nu ati scapat de mine ca mai am o intrebare pentru fetele care au luat deja Carpicon.
Vi s-a intamplat sa aveti o mica jene la ovare pe perioada tratamentului cu CArpicoin?Io iau de 1 luna (adica asta) si simt o mica jene in zona ovarelor de scurta durata dar o simt.Ceva cam ca la CM dar muuuuuuult mai finut!Nu stiu sigur daca este de la Carpicon sau poate am racit(desi nu prea aveam cum sa racesc ca ma ingrijesc ca o baba!)
Daca v-ati confruntat si voi cu asa ceva astept raspunsurile voastre!

Carpiconul l-ai pus in , da? Si nu toata luna?
Eu am facut tratament cu Carpicon vreo 6 luni si nu am avut nici un efect secundar. Ceea ce simti in zona ovarelor poate fi de la ovulatie. Depinde in ce zile ai simtit. Sau poate fi o inflamatie.

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

danutza Sub nici o forma nu vreau sa zic ca produsele nu or fi facute din muguri sau plante tinere.
Vitex-ul din Germania (Agnucaston parca) este extract standardizat, deci masurate bine cantitatile din toate componentele, pe cand cel din planta chiar daca are si fruct e doar planta si atat, masurata la gramaj (ex. 400 mg planta). Eu am luat cam 9 luni un produs din SUA care chiar Vitex se cheama. Nu stiu daca m-a ajutat. Cert e ca de cand fac tratamentul am avut 3 CM de 25 si 26 de zile ceea ce nu mi se intamplase niciodata pentru ca in mod normal erau de 27. Iar eu vroiam sa-mi lungesc faza luteala si sa cobor putin prolactina.
Aici ai citit pentru endometrioza:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64399&SearchTerms=endometrioza,naturist

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

quote:
Originally posted by chivutamonica

Draga mea Mariee,
vreau sa te intreb ceva foarte imp.pt mine si poate tu ma poti ajuta sau alte fete care au avut asa ceva.
din Z13,dupa o spalare vaginala,imi veneau bucati de endo cu gheaguri ,acum in Z19,tot asa la o spalare am obs.acest lucru dar era curat.Poate poti sa-mi spui de ce mi se intimpla acest lucru pe care pina acum nu l-am obs..niciodata.Care ar fi problema?
te pup dulce,MONI

chivuta

Moni, la Z13 ai avut sigur ovu. Ptr Z19 r posibil sa fie totusi o mica infectie, ai avut si alte simptome: jena, usturime??? Ar trebui ca in ziua in care constati aceasta pb sa nu faci spalatura vaginala si sa mergi direct la dr pb a lua o proba si a face analiza infectioasa. Tu faci spalaturile cu galbenele ca in tratamentul Liviei??
Daca nu e infectie sub nici o forma, este o `debordare` a endometrului, asa cum spui tu mai ales daca ai progesteronul mare si ai baut multe lichide luna aceasta!!! E posibil ca din diverse motive: stres mai ales, sa fii rapas usor colul intredeschis dupa ovu si de aceea s-au produs scurgerile.... se intampla fff multe in corpul unei femei de la o zi la alta, doua femei pot fii atat de diferite dpv al functionarii hormonale ca nu tb sa te ingrijorezi ff tare!!!!
te pup dulceeeeeeeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Chivutamonica faci spalaturi cu ceva? Am avut si eu mai demult niste bucatele de pielita din cauza ca am facut spalaturi cu cloramina b si cred ca am pus prea multa. Dupa aceea nu am mai avut. E posibil sa fie de la argila dc faci ce zice Livia in tratament.
Danutza ti-am raspuns la PM. Pana faci amestecul care ti l-am scris pe PM poti sa sugi pastile de propolis sau vitaminaC+propolis (pt endometrioza).
Doxinu carpiconul se ia numai 10zile parca pe luna (scrie pe cutie cum se ia). Sper ca nu ai luat toata luna.

Miki

Barbye are nevoie de noi.

Mergi la inceput