Naturiste si homeopate (23)
Raspunsuri - Pagina 13
Mariee spune:
quote:
Originally posted by chocolate_c
Dragele mele jos palaria! Felicitarile mele, mai rar am vazut oameni asa saritori! Adimercedes, Mariee si restul din suflet va multumesc. Voi incepe tratamentul dar nu stiu cum sa iau tabletele de Branca Ursului. Cate pe zi si cat timp?
Inca ceva? Ce inseamna PCOS?
choco, ti-a raspuns deja Lachi, dar confirm si eu ce iti spunea ea: respecta doza max recomadata p cutie!!! E bine sa tii minim 3 luni!!!!!
pupiceiiii
danutza_c spune:
Marrina si Mariee, va multumesc pentru raspunsuri si pentru primirea la subiectul vostru.
Am mai avut o tentativa de a face un trat naturist anul trecut dar cum nu aveam timp pentru ca mergeam la servici si nu puteam sa respect "orarul" am renuntat. Acuma am timp asa ca m-am hotarit sa incep un nou tratament.
Ideea de fond a gemoterapiei e foarte buna, dra daca e doar pe eticheta asta e altceva, cu toate ca nu-mi vine sa cred.
Si cu Vitex e la fel: aici se gaseste dar e din planta iar in Germania se pare ca se gaseste un produs facut din fruct. Nu stiu daca e au acelasi efect sau nu. Vitex am mai luat si anul trecut si nu stiu daca pot sa spun ca am vazut vre-o ameliorare in vre-un fel. In orice caz fsh-ul meu a ramas la fel de imens.
SilveanaPopvici, poate ai timp sa-mi spui si mie ce ti-a recomandat Livia pentru endometrioza, te-as ruga mult.
si va multumesc inca odata!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
chivutamonica spune:
Catty,eu acidul folic il iau tot timpul iar vit.E-o iau din Z5 pina la ovulatie.
MONI
Mariee spune:
quote:
Originally posted by diciu
Eu am luat mastodynon..6 luni si m-am simtit bine..in sensul ca parca se mai reglase ciclul si pms-ul s-a calmat simtitor...dar de 4-5 luni nu mai iau..si simptomele au revenit..asa ca...voi incepe din nou... si cred ca voi luat si extract din muguri de zmeur..
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
scumpa, am citit la alt subiect un mesaj al tau si m-am gandit sa iti trimit gandul meu bun si speranta ca ni te vei alatura!!!! Apropo de pb ta, sa stii ca eu aveam o prietena care avea CM de 2 ori p an si care a reusit sa aiba un super-bb in mod spontan si natural: era convinsa ca nu va avea niciodata copii si uite ca si-a vazut visul indeplinit fara nici un fel de tratament!!!
si tot apropo de ce scriai te incurajez sa faci tratamentul Liviei, te vei simti ff bine de la ceaiul de napraznic!!!!
te pup dulceeeeee
chivutamonica spune:
REGHI,dar unde esti minunea,minunilor?Te-ai lasat denaturist-o ne-ai parasit?Sau tu taci si faci?
ce trat. mai faci,cum stai cu pastilutele?Sper ca nu te-ai lasat pagubasa, ai capul sus si pune mina pe condei si scrie-ne cite ceva despre tine.,MONI
L5845 spune:
ancadragoman,Mariee cu placere si ma bucur daca pot fii de folos cuiva. Multa bafta si sanatate.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si multdoritul BEBE.
Pupici.
Melita H.
ancadragoman spune:
Maine este Z5 si ma gandeam sa incep cu vitamina e si cu maca.Ce parere aveti?
anca dragoman
chivutamonica spune:
Draga mea Mariee,
vreau sa te intreb ceva foarte imp.pt mine si poate tu ma poti ajuta sau alte fete care au avut asa ceva.
din Z13,dupa o spalare vaginala,imi veneau bucati de endo cu gheaguri ,acum in Z19,tot asa la o spalare am obs.acest lucru dar era curat.Poate poti sa-mi spui de ce mi se intimpla acest lucru pe care pina acum nu l-am obs..niciodata.Care ar fi problema?
te pup dulce,MONI
danutza_c spune:
Moni, poate a fost singerare la ovulatie. Esti sigura ca si in Z19 a fost tot singe? Daca da atunci nu poate sa tina asa de mult singerare de la ovulatie, din Z13 pina in Z19.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
chivutamonica spune:
Danutza draga, acum nu a fost singerare numai bucati de endo.dar mari si curate.Cred si eu ca a fost ov in Z13dar trei zile a venit endo.cu gheaguri pe urma numai curat dar totusi in Z19 sa tot vina sa se rupa ,mi se pare ceva neclar pentru mine!
,MONI