Naturiste si homeopate (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by danutza_c

Fetelor, eu va tot citesc de citeva timp, nu am scris aici dar acuma am si eu o intrebare, poate ma lamuriti si pe mine: am cautat extract de muguri de zmeur, cum scriu fetele ca au gasit in Ro, dar aici tot ce am gasit este doar din FRUNZE de zmeur si nu din muguri.
Muguri contin celule tinere si efectele sunt diferite din aceasta cauza si ma intreb daca ce am gasit eu aici, ca si Adimercedes de altfel (m-am uitat pe site-ul postat) are acelasi efect ca si produsele din tara.
Voi cei stiti?
M-am hotart sa incep si eu un trat naturist. Am endometrioza, am fost operata, acuma am si fsh-ul foarte mare... incerc si eu sa remediez ce se mai poate.
Si mai am o intrebare: naprasnicul se poate lua in acelasi timp cu extractul de zmeur?

Personal cred ca ideea cu "mugurii" e mai mult o idee decat altceva(firma care face extractul se bazeaza pe promovarea asta cu gemoterapeutice, plante tinere... ).Am luat si eu acest extract deci sunt in tema si cred ca tu poti lua cu acelasi efect preparate din frunze de zmeur.
Pentru un tratament naturist pentru endometrioza cred ca SilvanaPopovici stie mai multe. Din cate imi amintesc are rezultate. Sper sa nu ma insel. Sunt 6 luni de cand lipsesc de pe DC.
Napraznicul se poate lua in acelasi timp cu zmeurul. Si eu am luat. Cred ca asa recomanda si Livia.

Ma bucur tare mult ca esti luptatoare!!!! Sa nu te lasi!!!!

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Am inceput si eu sa iau extract de muguri de zmeur de ieri. Sper ca ovarele mele sa fie intr-o stare cat mai buna la FIV-ul din primavara.

Miki

Barbye are nevoie de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by catty

Fetelor, credeti ca fac bine daca din z14 si pana la ciclu iau vitamina e 1/zi si acid folic 1/zi? Ajuta asta la prinderea unei sarcini? Voi ce parere aveti?

Acidul folic te va ajuta pentru evitarea defectelor de tub neural ale BB-ului si bine ar fi sa iei cel putin 3 luni inainte de . 14 zile nu cred ca te ajuta la nimic. Bafta!

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

quote:

Fetelor, credeti ca fac bine daca din z14 si pana la ciclu iau vitamina e 1/zi si acid folic 1/zi? Ajuta asta la prinderea unei sarcini? Voi ce parere aveti?

Vitamina E stiu ca e recomandata din ziua 5 pana in ziua 15 parca. Adica pe per ovulatiei. Bubulina stie mai bine.
Acid folic se ia tot timpul.

Miki

Barbye are nevoie de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

quote:

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

catty, mai bine nu lua Vita E dupa ovulatie!!! E vita care hraneste estrogenii, tb luata pana in ovulatie, asa recomanda si Livia!!!! Acid folic e bine sa iei tot timpul, asa cum spune si marrina, ajuta la dezv tubului neural al bb ului, nu are treaba cu implantarea!!!! Iar daca bei cumva cafea ( care distr acidul folic din organism) e bine sa iei neaparat!!!!

pupiceiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chocolate_c spune:

Dragele mele jos palaria! Felicitarile mele, mai rar am vazut oameni asa saritori! Adimercedes, Mariee si restul din suflet va multumesc. Voi incepe tratamentul dar nu stiu cum sa iau tabletele de Branca Ursului. Cate pe zi si cat timp?

Inca ceva? Ce inseamna PCOS?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by L5845

ancadragoman,presupun ca Maca se poate lua totusi si din alta zi a CM. Spun asta, deoarece de exemplu, eu am hotarat sa iau Maca in combinatie cu BU, BU fiind indicata si in menopauza precoce care presupune un CM destul de rar ( odata la cateva luni sau chiar mai rar).Iar in cazul meu (nu am avut CM din 20 mai 2006),nu exista CM ca sa pot incepe sa iau Maca.Dar totusi o sa incep sa iau,in sperantza ca voi impusca 2 iepuri dintr-o data : Maca sa ajute la stimularea ovariana si BU sa regleze CM. E doar parerea mea, nu sunt asa de priceputa in tratamente naturiste. Daca exista alta varianta si e mai corecta,no problem, ascultam si invatam .Nimeni nu s-a nascut invatat .

Va doresc si voua ce-mi doresc mie : sanatate si multdoritul BEBE.

Melita H.

Iubita iti multumesc pentru raspuns si cred ca o sa incep sa iau de luna viitoare Maca pentru ca eu am un CM regulat la 28 de zile.Pupici

anca dragoman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by Mariee

quote:
Originally posted by ancadragoman

La mine menstruatia a inceput de sambata,are ceva daca incep sa iau Maca de maine?Sau sa astept pana luna viitoare?

anca dragoman

Anca, si eu zic sa incepi sa iei deja!!!

pupiceiiii

Mersi si pupici

anca dragoman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

PCOS = poli chistic ovarian sindrom. (ovare polichistice/micropolichistice)
BU tablete eu am luat 6/zi. 2 dimineata, 2 pranz si 2 seara. Incearca sa te incadrezi undeva in ce scrie pe cutie sa nu depasesti doza maxima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Am intrat numai sa va salut si sa va pupacesc!!!!

Mergi la inceput