Naturiste si homeopate (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

ancadragoman,presupun ca Maca se poate lua totusi si din alta zi a CM. Spun asta, deoarece de exemplu, eu am hotarat sa iau Maca in combinatie cu BU, BU fiind indicata si in menopauza precoce care presupune un CM destul de rar ( odata la cateva luni sau chiar mai rar).Iar in cazul meu (nu am avut CM din 20 mai 2006),nu exista CM ca sa pot incepe sa iau Maca.Dar totusi o sa incep sa iau,in sperantza ca voi impusca 2 iepuri dintr-o data : Maca sa ajute la stimularea ovariana si BU sa regleze CM. E doar parerea mea, nu sunt asa de priceputa in tratamente naturiste. Daca exista alta varianta si e mai corecta,no problem, ascultam si invatam .Nimeni nu s-a nascut invatat .

Va doresc si voua ce-mi doresc mie : sanatate si multdoritul BEBE.

Melita H.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Fetelor, eu va tot citesc de citeva timp, nu am scris aici dar acuma am si eu o intrebare, poate ma lamuriti si pe mine: am cautat extract de muguri de zmeur, cum scriu fetele ca au gasit in Ro, dar aici tot ce am gasit este doar din FRUNZE de zmeur si nu din muguri.
Muguri contin celule tinere si efectele sunt diferite din aceasta cauza si ma intreb daca ce am gasit eu aici, ca si Adimercedes de altfel (m-am uitat pe site-ul postat) are acelasi efect ca si produsele din tara.
Voi cei stiti?
M-am hotart sa incep si eu un trat naturist. Am endometrioza, am fost operata, acuma am si fsh-ul foarte mare... incerc si eu sa remediez ce se mai poate.

Si mai am o intrebare: naprasnicul se poate lua in acelasi timp cu extractul de zmeur?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Buna Danutza..ti-am scris si un pm...
crezi ca accepta astia extract de muguri de zmeur in america?..iti trimit eu daca se poate..

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Diciu, esti o scumpa! Merci mult! Ti-am raspuns pe pm.
Nu e un capat de tara ca daca nu gasesc aici o sa-mi aduc de acasa.
Pina la urma o sa gasesc eu. Doar Mastodynon stiu ca nu am sa gasesc aici, dar nu-i bai, iau de acasa.
Tu ai inceput trat naturist?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Eu am luat mastodynon..6 luni si m-am simtit bine..in sensul ca parca se mai reglase ciclul si pms-ul s-a calmat simtitor...dar de 4-5 luni nu mai iau..si simptomele au revenit..asa ca...voi incepe din nou... si cred ca voi luat si extract din muguri de zmeur..

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Mariee

quote:
Originally posted by chocolate_c

..."sterilitate femei&barbati, ciclu menstrual abundent, stari de slabiciune in timpul ciclului menstrual, chisturi ovariene, ovare polichistice, iradieri".

Adimercedes multumesc mult pentru detalii dar crezi ca e bun pentru mine? Eu nu mai am CM si am vazut ca-l recomandai pentru CM abundent! Ce zici? Sa-l iau daca e recomandat celor cu CM f mult si eu nu mai am deloc?

choco, este bine sa il iei pentru ca este ff bun ptr toate dereglarile hormonale!!!!

daca nu ai CM deloc, ar fii o idee buna sa iei BU conform prospectului, are efecte mai puternice decat napraznicul.

pupiceiiiii

Choco, Mariee are dreptate! Napraznicul se ia pt toate dereglarile hormonale. Eu il iau pt PCOS, la un ciclu o data la 40+ de zile. Daca te hotarasti sa iei Branca Ursului, ia tablete pt situatia cu sanatatea ta.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

quote:
Originally posted by L5845

Mariee, inca nu am reusit sa ajung la magazinul de naturale de la mine din oras,dar daca voi gasi pulbere de BU, o sa o iau pe aia, daca zici ca e mai buna decat tinctura sau capsulele.In legatura cu tratamentul cu patrunjel,am intrebat-o pe bunica mea si mi-a spus ca se face ceai dintr-o radacina de patrunjel cu tot cu frunze, la 1 litru apa, se fierbe pana scade la jumatate si se bea de 2 ori pe zi. In paralel se iau 15 picaturi de tinctura de galbenele de 3 ori pe zi sau cum scrie in prospect.Acest tratament se tine 30 de zile, dar se poate repeta dupa o pauza de 15 zile.Eu nu am avut "pe vremuri",rabdare sa tin cura completa, ca ma plictiseam repede.Acum insa sunt hotarata sa-l tin pe asta cu Maca si BU, cat o fii.
In alta ordine de idei, sa stii ca ma bucur mult ca voi fetele de aici sunteti asa bune si dragute,de fapt asta mi-a dat curaj sa intru in vorba cu voi.Spun asta pentru ca m-am lovit de foarte multa rautate si multe alte chestii, pe un forum despre care nu vreau sa dau detalii, ca nu e corect.MI-e tare bine cu voi si ma bucur ca am descoperit ca mai exista si oameni cu suflet.....de fapt cum pot fii cei (cele) care isi doresc un copil , daca nu buni(e) la suflet? Ma bucur ca existati. Va multumesc

Va doresc si voua ce-mi doresc mie : sanatate si multdoritul BEBE.

Melita H.

Multumesc frumos pentru reteta, Melita!!!! Si multumesc mult si pentru aprecierile tale!!!
Si eu am trait aceeasi senzatie atunci cand am hotarat sa vorbesc cu fetele de aici!!!

te pup dulcee

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

La mine menstruatia a inceput de sambata,are ceva daca incep sa iau Maca de maine?Sau sa astept pana luna viitoare?

anca dragoman

Anca, si eu zic sa incepi sa iei deja!!!

pupiceiiii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danutza_c

Fetelor, eu va tot citesc de citeva timp, nu am scris aici dar acuma am si eu o intrebare, poate ma lamuriti si pe mine: am cautat extract de muguri de zmeur, cum scriu fetele ca au gasit in Ro, dar aici tot ce am gasit este doar din FRUNZE de zmeur si nu din muguri.
Muguri contin celule tinere si efectele sunt diferite din aceasta cauza si ma intreb daca ce am gasit eu aici, ca si Adimercedes de altfel (m-am uitat pe site-ul postat) are acelasi efect ca si produsele din tara.
Voi cei stiti?
M-am hotart sa incep si eu un trat naturist. Am endometrioza, am fost operata, acuma am si fsh-ul foarte mare... incerc si eu sa remediez ce se mai poate.

Si mai am o intrebare: naprasnicul se poate lua in acelasi timp cu extractul de zmeur?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

sa nu ne pierdem speranta
danutza

Danutza, bine ai venit la noi!!!! Iti doresc sa iti rezolvi pb si sa ti se indeplineasca visul cat mai repede!!!!!!!

Eu am luat napraznicul impreuna cu extr. de zmeur!!!!!

pupiceiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor, credeti ca fac bine daca din z14 si pana la ciclu iau vitamina e 1/zi si acid folic 1/zi? Ajuta asta la prinderea unei sarcini? Voi ce parere aveti?

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput