Mamici de sept-oct 2006 (82)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Eloise, Mamilili, multumesc pentru raspunsuri.

Itzy, felicitari pentru Ana-Maria! Refacere usoara!

Andreea Stancescu, lamureste-ma, te rog, si pe mine: ce injectii cu antibiotic i-au facut pt. mucozitati?
Si de unde a aparut infectia aia in laptele tau? Ti-au spus medicii?

Si noi ne chinuim cu nasuc infundat, nu mai stiu ce sa-i dau. Avem o saptamana de 'muci'. I-am pus ser, l-am curatat, i-am pus si lapte matern....noaptea mai ales, nu poate mititelu' sa respire.
Sa incerc cu apa de mare (spray-uri nazale)?

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Mamici din Iasi, in seara asta la ProTv Iasi o sa arate de la Maternitatea "Cuza Voda" imagini. Se pare ca s-a bagat acel sistem hi-fi de care pomenea Eloise...ziceu astia ca le pune bebelusilor muzica clasica. Sa vedem daca-or pomeni ceva si despre lectiile de alaptat.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 37 cu

MamiLili, poate apuca sa filmeze si intr-o rezerva din aia in care n-am mai reusit sa intru.
Dar daca sunt si bebei "rockeri"?

GETY 38 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Sandra, vreau si eu putin mai multa energie!
Lyana, tu chiar vrei sa nasti, nu gluma. Ultimele tale postari chiar m-au amuzat. Mai ai putintica rabdare.

GETY 38 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Bebelina mea nici nu stiu cam cat mai vrea sa stea. Eu as vrea sa atinga "cota 39", chiar daca noaptea am inceput sa dorm din ce in ce mai greu, plus arsurile. S-a marit, s-a infortosit, si asta e. "Show must go on"!

GETY 38 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Plus ca ieri, la proba "cantar" am ajuns la 85 kg.

GETY 38 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

PUTZURUCA- si eu vreau sa-l dau la dansuri! Hai ca la4 ani, ii impachetam si dansuri scrie pe ei!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Carmen...daca ii pui ser si stranuta...nu ii ies mucisorii ? Eu asa fac cu Ami, nu o curat dupa ce picur serul. O las asa. Ea stranuta si se rezolva problema.

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

itzy FELICITARI PENTRU ANA MARIA! SA FITI FERICITI!

Tasiafelicitari pentru bebe mic si bine ai revenit!

oare Katiacum e?

noi suntem destul de bine, cam obosita, caci Patricia mea se trezeste noaptea la 3-4 ore sa pape, apoi se culca, dar de la 7 dimineata pana la orele 15-16 dupa-masa plange, vrea tzitzi din ora in ora si numai in brate mai motaie cate 5 minute. Abia daca pot sa mananc de ea si ma dor spatele de mor..
flory ce e GRIPE BABY WATER? e bun pt colici? unde se gaseste?

pufybine ca a trecut febra!

Tin pumnii la fetele care urmeaza sa nasca, va doresc refacere rapida, bebe sanatosi si cuminti si va trimit

microbu sa incepem galeria?

mami fericita de[red][b]PATRICIA MARIA[red][b](06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Ufff am avut o noapte groaznica,...sunt zombi.Bebe nu a vrut sa doarma..nu stiu ce vroia ca nici in brate nu ii convenea,nici in patut,nici in pat....
Se spune ca daca nu alaptezi bebe nu are colici...atunci de ce o fi asa de mofturos...cred ca m-am laudat prea mult ca era asa de cuminte cand am ajuns acasa...

Iar plange ....am fugit la el termin mesajul mai tarziu.

_
mamica de ingeras Sebastian Mihaipoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Le scriu in ordinea din listutza :

Darius-Teodor, Iulia-Maria, Ilinca-Ioana si puiul meu Ioana-Amalia implinesc astazi:

1 luna
Sa le dea Dumnezeu multa sanatate, mult noroc, sa-si asculte parintii, sa fie cuminti.
Mamicilor le doresc de asemenea multa sanatate si sa fim "impreuna" multe luni de acum incolo...ca sa ne putem povesti una alteia boroboatele lor.

LA MULTI ANI PUI MICI !!!!

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput