Mamici de sept-oct 2006 (82)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Fetelor, am trimis si eu poze in casuta postala, daca are timp vreuna va rog sa-mi puneti si mie pozele alaturi de ale voastre.

Pupici,

Catalina, 40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Microbu...da, ai vazut bine, eu am obs de ceva vreme..dar la cum merge forumul asta cu raspunsuri inaintea intrebarilor..nu ma mai mir

Te -as ruga daca poti sa ne treci si pe noi in listutza....SI de pe acum

39+ cu Gabitza

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Cucuoancea - BAFTA MULTA, NASTERE USOARA SI DEJA FACEM GALERIE!!!!

39+ cu Gabitza

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Cucuoancea nastere usoara !
Eu n-am nascut
Durerile nu mai sunt asa mari, cred ca a fost doar o alarma falsa...
no-spa nu prea si-a facut treaba.
Poate nu nasc totusi pana in 1 octombrie desi simt ca sunt pe punctul de a exploda...nu stiu cum rezista fetele care au depasit 40 de sapt. eu deja o iau razna.

37+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_stancescu spune:

salutare fetelor si felicitari mamicilor
nu mai stiu daca aici sau la dr.T. am scris povestea nasterii ideea este alta. Vreau sa va povestesc ce am patit cu gagalicea mea.Eu aveam lapte insa nu am sfarcuri si de aceea ii dadeam sa manance cu mameloane de silicon. Mai curgea si pe langa maiintra si in gurita,o mutam de la un san la altul, adormea "fericita" 3 ore dupa care se trezea, manca si mai plangea dar nu cine stie ce la modul alarmant pentru ca e un bebe taaareee cuminte. Si tot asa 2 saptamani, cand a lovit-o diareea si mi-a si varsat de vreo doua ori odata chiar cand a venit pediatra. IN aceeasi zi de joi cand facea 2 saptamni s-a innecat si va spun sincer ca nu trebuie sa va pierdeti cu firea. A mea bebelina s-a inecat rau la modul ca se invinetise, era moale si vanata. A luat-o mama si efectiv a pus-o cu capul in jos ca pe paupusi si a batut-o fara mila pe spate timp in care eu am sunat-o pe dr si ii spuneam ca nu mai respira si ea ma invata cum sa o tinem si ce sa ii facem. Si-a revenit cu ajutorul lui Dumnezeu. S-a reintors dr si ne-a dus la spital. Exact joia trecuta cand facea 2 saptamani (nici nu ii cazuse buricul) ne-am internat la Elias unde a gasit-o deshidratata, anemica si plus ca o scosesem din spital cu 3040 si acum avea 2900. Au bagat-o imediat pe perfuzii, injectii cu antibiotic pentru mucozitati si lapte Milupa HN25. La inceput nu prea manca, vomita , stomacelul ei nu era invatat cu atata laptic. Ieri am iesit din spital, are 400 de grrame in plus, mie mi-a descoperit ca aveam ceva infectie in lapte si oricum de la sperietura nu mai am nici un strop de lapte. IN spital ma mai duceam la pompa electirca, in ideea sa mentin lactatia pentru cand voi putea sa alaptez si abia scoteam din ambii sani 50-60ml. Hai ca am cam pierdut firul ierbii ...deci acum este un super bebe. Mananca 90 ml, doarme , cand nu doarme sta singura la ea in patut si se joaca cu manutele. In spital i-a cazut buricul si i-a trecut si icterul. O mai tin o saptamana pe milupa dupa care o sa o trec pe un lapte ..nu stiu de care voi vedea. Nu stiu ce sa va spun sa retineti din patania mea dar veti trage singure concluzia. V-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Itzy, felicitari, refacere rapida si mult laptic! Ana Maria bun venit pe lume!

Cucuoancea, exact asa s-a declansat si la mine travaliul. Eu zic sa te pregatesti de spital. Bafta multa!

Alexutza, bafta multa si tie maine. Nastere usoara!

Fetelor, la noi ieri au inceput colicii, din cauza mea. Am facut diaree nu stiu de la ce si e clar ca i-am transmis si ei prin lapte. Asa ca dimineata dupa ce am muls 180 (!!!) ml, am aruncat tot laptele la toaleta. Decat sa-mi otravesc copilul, mai bine ii dau doar formula . O sa incerc si varianta floricikai cu Baby Drink in loc de masa de la 3 noaptea. Apropo, flori, fii-mea are exact acelasi program cu al lui David.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse
Varsta Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Toata lumea naste numai eu nu mai nasc

Cand citesc depre voi care ati nascut deja si ce minunati sunt bebeii care beau laptic ma oftic si mai spal lucrusoarele de bb pana le ies culorile de tot.
Sigur am luat-o razna de tot.

37+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Cucuoancea !

Cata am facut temperatura in ziua a 4 de la operatie, tocmai cand m-am externat(de la sani-am facut furia laptelui), si acum la o sapt jumate de la operatie(dar de data asta nu stiu de la ce am facut febra)!
In timpul operatiei nu am facut decat frison(de la rahianestezie-stiam ca voi face ca de regula asa se intampla).

Pupici!

Ioana de Alesio(08.10.2004)&Nicolas (17.09.2006)
Pagina Alesio&Nicolas
Poze Yahoo
Povestea nasterii lui Alesio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Buna-ziua fetelor,

Alessia, daca Armand a inceput pe ritmuri de rap, poate facem pereche cu Andreea caci as fi vrut sa mearga la dansuri. Ii merg piciorusele de mama-mama. Aseara dupa baitza dadea asa de tare din ele ca nu puteam sa-i pun pampersul.

Mephala, pediatra mi-a spus ca pentru nasuc infundat pot folosi ser fiziologic sau apa de mare, deci e buna. Sper sa aiba si efect la bebe al tau ca sa nu se mai chinuie saracutul.

Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Neatza'

Am scris ieri mes pt Lyana si nu-l mai gasesc!Nu am vazut nici mes cu nasterea fetitei lui Itzy!
Daca vreti sa va distrati, luati de aici kungfubaby

Eu sunt la ora de conversatie cu ARMAND si am inceput sa dansam pe Snoop Dogg feat Pharell- 'drop it like it's hot!'.Credeti sau nu, dar a inceput sa dea din manute in ritm de rapDe abia astept sa ma ia in cluburi...pe post de sofer ce credeati...

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze

Mergi la inceput