Mamici de sept-oct 2006 (82)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lyana, eu ti-as zice sa te linistesti, sa nu mai fii asa hiper-atenta la fiecare simptomash... uite si eu am zile mai bune si zile mai proaste, zile cu contractii dureroase sau doar braxton-hicks inofensive, zile cu bufeuri de caldura, cu stari de lesin etc. Eu nu am nascut ca sa am experienta sa-ti zic cu e cand incepe, dar din cate am citit ce ziceau fetele cu bebei, simptomele variaza foarte mult: durere ca la mentstruatie insotite de dureri de spate, sau numai dureri de spate, sau mers des la toaleta (fie pt pipi fie pt kk), sau durere ca la indigestie, sau nici o durere cu ruperea membranelor... deci depinde de la pers la pers... Linisteste-te, si daca e sa fie azi, o sa-ti dai seama la un moment dat, dar oricum nasterea nu se intampla fulgerator, ai timp sa te pregatesti pt spital, sa faci dush (Itzy Bitzy s-a si machiat asta noapte ! Itzy, esti o scumpa!) si sa parcurgi tot drumul spre maternitate, fara sa nasti in masina (asta se intampla rarisim, sau mai curand in filme ) Deci, relaxeaza-te, stai intinsa, bea apa, ia no-spa...

Eloise 37+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lili cand arata? la stirile de la ora unshpe? sa fim numai si urechi!

Eloise 37+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna seara gravidutze si mamici
sa stiti ca si eu am mai scris dar nu mi-a vazut nimeni mesajul ca tot asa s-au intercalat si a ajuns mesajul la o pagina inainte de cea actuala..
Felicitari noilor mamici si bun venit mamicilor cu bebei acasa...
i-mi pare tare rau de ce s-a intamplat cu BB-ul lui Chantal...
Noi suntem bine iesim in fiecare zi cate o ora doua pe afara si ne place mult si in masina si in carucior ca ne zguduie pe trotuarele astea ale noastre... cine stie la cate minus grade nu mai avem voie sa scoatem copilul afara...stiu ca pe ploaie vant si ceata nu e voie...
Papam bine, eu am laptic stiva la inceput ma mai mulgeam ,acum destul de rar ca se golesc sanii alternativ ...papa la 3-4 ore si apoi ne chinuie colicii si pe noi...ii dam cu bonissan si ne mai linistim..chiar voiam sa va intreb daca ii dau mai mult de trei ori pe zi cum scrie in prospect oare are ceva?
Cam aste ar fi nouatile despre noi va pupam si nasteri usoare in continuare gravidutelor...

Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

fetelor care va ocupati de listuta puteti sa puneti si la mine ca BB Lucas s-a nascut cand eu aveam 38saptamani si 5 zile.
la noi pozicile mai noi sunt in albumul BB Lucas
va pup

Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by eloise

[green]Lyana, eu ti-as zice sa te linistesti, sa nu mai fii asa hiper-atenta la fiecare simptomash...

[b]Eloise mi-ai luat vorba din gura
Lyana.....relax...stai linistita..nu va trece travaliul peste tine fara ca tu sa-ti dai seama

Eloise...

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

Fetelor care va ocupati de listuta va rog sa completati si la mine:

Bebe: Robert Alexandru, nascut pe 21 sept. 2006, 37 sapt, ora 23.02, scor Apgar 8.

Daca vreti sa ne vedeti, ne gasiti aici: http://www.keyweb.ro/

Va pup

Cata - o mamica fericita
Robert Alexandru
----------------
You really can change the world if you care enough!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Itzy felicitari pt Ana Maria, sa fiti sanatoase, frumoase si cuminti !!!

Mcrmiki , se pare ca facem pereche maine ! Mult noroc , nastere usoara si bebel sanatos si frumos!

Tasia, bine ati venit acasa !!!

Eloise, galerie inca nu dar stai linistita ca maine cum aflu detalii de la dr. iti dau sms cand sa incepeti !!!

Alexutza, tinem pumnii pt sambata (ca nu stiu daca mai sunt pe forum)

Inni , o frumusete de fetita ai !!! Sa-i pui ceva rosu sa nu ti-o deoache cineva! Eu ti-am zis de la ultima sau penultima ecografie ce minunatie o sa iasa si nu prea ma credeai ...am avut dreptate sau nu?

Eu am stat cuminte in pat, ca si-asa ma enervau la culme toate postarile astea incurcate, am luat un No-Spa si au mai trecut durerile, dar nu si contractiile. Nu l-am mai sunat pe dr, i-am zis bebitzei sa stea cumintica pana maine ca e nenea dr de garda .
Vad ca acum iar ma apuca niste dureri mai ciudate (am facut o baita calduta biiine) dar daca e ceva mai iau un No-Spa si rezistam noi pana maine...Va pup si va doresc noapte buna!

Sandra 38w6d Anais Stefanie -> inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

quote:
Originally posted by alexutza_26
Buna seara mamici si viiotare mamici!!!!

Eu SAMBATA NASC!!!! - imi pleaca dr din tara si tinand cont ca sunt in 39 de sapt si dupa controlul de azi...a zis ca fara probleme pot naste cu cateva zile inainte....
Eu sunt in culmea fericirii...nu-mi vine sa cred ca vine ingerasul mult asteptat...
Asha ca sambata la ora 9 sunt programata la nastere....sper sa fie la fel de usoara si fara peripetzii ca si sarcina ...
39+ cu Gabitza

Alexutza, eu ori sunt chioara ori sunt chioara ! Nu te vad pe litsuta cu , am vrut sa modific DPN si nu am ce, cum e posibil oareeee ???? Asta o sa fac maine, sa mai verifice cineva sa stiu daca-s nebuna sau nu ...

Sandra 38w6d Anais Stefanie -> inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

‘Neata! Pentru cele care au putut dormi….
Eu de pe la 11 noaptea tot cronometrez contractiile si de vreo 5 ore sunt tot la 10 minute! Dr mi-a spus sa vin la 5 min!!!!!!!!!! Nu prea mai am rabdare, mai ales ca n-am inchis un ochi toata noaptea. Probabil ca e adevarat ca de ce ti-e frica nu scapi…Asta e! Oricum, in meditatiile mele nocturne mi-am dat seama ca tare bine ar prinde o epidurala…Asta e, s-a cam dus curajul meu! De fapt, nu ma asteptam sa dureze atat de mult. La prima nastere m-au apucat contractiile la ora 10 seara si la 6 dimineata nasteam. Acum….se pare ca va fi mai lung. Si ce e enervant e ca sunt al naibii de dureroase contractiile astea si tin 1 minut si jumate, cateodata chiar 2, ceea ce e ENORM! Oricum, de cand am aprins lumina e mai bine. Zau, pe intuneric durerea se amplifica, mai ales cand nu vrei sa ii trezesti pe cei din casa.
Hai ca ma duc sa ma pregatesc, as vrea totusi sa fiu pana in 7 la spital, chiar daca nu vor fi contractiile la 5 minute. Om vedea, pana atunci au timp sa se intensifice si sa se indeseasca!
A, am uitat sa spun ca acum e 5:57….in caz ca se aiureste mesajul si ajunge la alta ora!
Toate bune!
Marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Tasia, in afara de muls incearca sa-ti pui si comprese cu foi de varza la czre ai scos nervurile mari inainte. lasa libera zona areolei si sfarcul.

Daca te mulgi manual, incearca sub un dus caldut, e mai putin dureros.

Pufy, ai facut temperatura? in timpul operatiei? sau dupa. Eu am facut in timpul operatiei si mi-a fost groaznic de rau ... am crezut ca asta esfarsitul ... dar e bine cand se termina cu bine. mai iei antibiotice?

Catalina, 40

Mergi la inceput