Mamici de sept-oct 2006 (82)
Raspunsuri - Pagina 13
eloise spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Eloise, sa-ti fie de folos crema multiprotectoare! Daca nu-ti place dai vina pe mine?
Da, dau ], si te pun sa ma rambursezi cu suma astronomica de 4.5 ron pe care am investit-o in crema!
Eloise 37+ cu
EU
Virsta bebe
mcrmiki spune:
Buna fetelor!
FELICITARI TUTUROR MAMICILOR SI MULTA, MULTA SANATATE COPIILOR SI VOUA!
Eu nu am mai scris de mult, v+am mai citit, dar nu am apucat sa scriu. Eu am cam depasit termenul de nastere, ar fi fost pe 23 sept., asa ca maine merg la spital sa+mi provoace nasterea. De+abea astept sa+l vad pe bebe, sa vad ca este sanatos si atunci voi fi mai linistita. Copii sunt incantati si nerabdatori sa+l vada pe bebe. In seara asta trebuie sa ne hotaram si cu numele, avem de ales intre Alexandru si Tudor.
Va pup pe toate, va doresc multa sanatate si cand ma intorc de la spital si prind putin timp va voi scrie cum a decurs nasterea.
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)
MamiLili spune:
Eloise, o sa fac un credit ca sa-mi spal obrazul...
Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 37 cu
MamiLili spune:
Miki, ce bine ca ne-ai dat un semn de viata, nu mai stiam nimic de tine! Nastere usoara si bebe sanatos, iti inteleg emotiile ptr ca n-am uitat prin ce-ai trecut in primavara!
Lili in sapt 37 cu
DiaB spune:
Nu prea inteleg ce vrea moderatoru' de la mine dar eu scriu oricum .Ma cam ametesc ce-i drept mesajele astea cum; incerc sa le gasesc o ordine..
Vad ca vin o multi bebici pe lume zilele astea, nu gluma. Sanatate si numai bine la toti si la mamicile lor.
Multumim pt lista actualizata.
Diana 36w cu Maia (Ioana sau Elena, ca inca nu stim sigur)
MamiLili spune:
DiaB, pentru ca esti nou venita pe forum, mesajele tale sunt publicate mai tarziu decat le scrii tu, iar chestia asta tine pret de 10-12 mesaje (postari). De aceea ti-as sugera sa scrii 8-10 mesaje scurte, sa scapi de moderare si apoi o sa apara imediat ce le trimiti. Sper ca m-ai inteles.
A! Si bun venit printre mamici si burtici!
Lili in sapt 37 cu
matahut spune:
Salutare!
Si pe mine ma agaseaza inversarea asta a mesajelor. Am impresia ca nimeni nu mai citeste ce scriu eu, fiindca mesajul e aruncat cu 1-2 pagini in urma... Asta e!
Oricum, n-am vesti mari... Inca nu ma laud cu nimic, decat cu aceleasi scrugeri sangerii. Am vorbit cu dl dr in seara asta si mi-a repetat ca sa vin la spital cand am contractii la 5 min sau daca mi se rupe apa, ca nu e nici o problema ca am in continuare scurgeri sangerii si, deci, sa stau linistita!!! Cat de linistita....asta ramane de vazut. Am contractii neregulate, cand la 30 de min, cand la 20 de min, cand la 40 de min...cand...ioc. Am fost in seara asta vreo 2 ore in parc cu Ana, am mers de am innebunit...numai, numai...
Va tin la curent!
Izty FELICITARI!!! Macar tu sa speli rusinea intarziatelor
Marina 41+1 Maruca si Ana (3 ani)
Lyana spune:
Acum nu mai am dureri asa mari dar au inceput contractii adica se intareste burtica si simt niste valuri de caldura...desi nu e cazul ca e frig in casa, un fel de bufeuri...nu prea mai inteleg nimic din aceste stari...poate sa ma lamureasca cineva?
37+ Teodora
MamiLili spune:
Mamici din Iasi, in seara asta la ProTv Iasi o sa arate de la Maternitatea "Cuza Voda" imagini. Se pare ca s-a bagat acel sistem hi-fi de care pomenea Eloise...ziceu astia ca le pune bebelusilor muzica clasica. Sa vedem daca-or pomeni ceva si despre lectiile de alaptat.
Lili in sapt 37 cu