Mamici de sept-oct 2006 (82)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Mamici..bebe meu sughita foarte des...e ceva rau in asta...oare ii este frig sau de ce?Totusi il tin imbracat destul de bine....si nu e frig la noi in casa...stie cineva oare de ce?

_
mamica de ingeras Sebastian Mihaipoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

RAMOMAR- KATIA e bine, s-ar putea sa plece azi acasa! Va intra ea si va povesti cum a fost!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

ramomar, gripe baby water este un siropel produs de pharco pharmaceuticals, il gasesti in farmacii, si este usor sedativ si anticolici. Se da cate o jumatate de lingurita de trei ori pe zi. Eu nu am mai incercat cu Sab simplex ca am inteles ca e cam apa de ploaie, am inceput direct cu gripe si ceai baby drink. David trage f multe basinute de la el si se elibereaza! Plus ca cred ca este bun la gust. cand simte mirosul de la lingurita casca ciocul si inghite tot!

Am pus in albumul David Gabriel poze cu picturile din camera lui, daca va intereseaza da-ti-mi un PM.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Buna burticutze si mamicutze

Amalia-Ioana, Darius Teodor, Julia Maria, Ilinca Ioana sa fiti sanatosi acum la implinirea primei voastre lunisoare, sa fiti fericiti alaturi de parintii vostri si tot binele din lume sa va inconjoare.

Floricika foarte faine desenele din camera lui Davidutzu, asa ca sigur o sa-i placa la Ada sa vina in vizita la el

Mai fetelor, mi-a zis cineva si mie de Gripe Water din Ro....se pare ca este unul made in Egypt care e foarte bun....voi stiti de asta? sau orice Gripe Water e bun? ca vine mama mea sapt viitoare si as vrea s-o rog sa-mi aduca.

sper sa apara mesajul unde trebuie ca altfel iar nu-l vede nimeni...am mai scris vreo 2 mesaje si nu mi le-a vazut nimeni, tare naspa cu amestecatul asta al mesajelor.

Lyana, stai linistita ca atunci cand e sa vina bebe o sa stii cu siguranta si lasa-l acolo in burticutza ca stie el cand sa iasa la iveala....

Eu deja am nostalgia burticutzii.....mie una mi-a placut foarte mult postura de gravidutza desi nu stiu daca o sa mai fiu vreodata.

Pupici si nasteri usoare la cele care urmeaza.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mexxa, eu am sa-mi iau un termometru de camera, ca la bebei le trebuie o anumita temperatura asigurata in camera in care dorm, ca sa nu te intrebi daca le e frig sau cald. Trebuie sa ma uit intr-o brosura. Doamne, de cate ori am zis ca ma apuc sa le citesc si tot n-am facut-o!

GETY 38 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Mexxa, nu-i nimic daca sughite bebe, e normal si noua ni se intampla des..
Si noi avem probleme cu nasul infundat, desi pare curat si fara mucozitati, dr ne-a recomandat ser fiziologic si nazomer
La capitolul somn nu stau deloc bine, sunt moarta de somn, simt ca pic jos.. nu stiu cand o sa-mi revin, de asta nici nu prea am mai scris..
Pt colici am folosit sab simplex fara rezultat, acum am trecut pe bonnisan si e mai bine, as incerca si cu gripe water sa vedem..
Inni, Cecilia, multumim de urari

Martha & Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

cecilia, eu folosesc pe cel produs in egypt.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

Lyana, ce fel de usturimi ai? La urinare sau in exterior? Ca mie mi-a zis dr ca din cauza scurgerii pe care o am pot aparea iritatii locale iar astea nu sunt grave; dar daca te ustura la urinare sau in interior nu e prea bine...

Diana in 36w cu Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

Aha, multumesc tp lamurire Lili

quote:
Originally posted by MamiLili

DiaB, pentru ca esti nou venita pe forum, mesajele tale sunt publicate mai tarziu decat le scrii tu, iar chestia asta tine pret de 10-12 mesaje (postari). De aceea ti-as sugera sa scrii 8-10 mesaje scurte, sa scapi de moderare si apoi o sa apara imediat ce le trimiti. Sper ca m-ai inteles.
A! Si bun venit printre mamici si burtici!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 37 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Fetelor,

Sunt disperata...fetita noastra a contactat din maternitate o boala foarte urata...PIODERMITA (mici cosulete rosii cu varf alb, purulent). A mai patit careva dintre voi asa ceva? Ce stiti despre aceasta boala si cum se trateaza?????

Lakioana mami lui Rebecca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca

Mergi la inceput