Mamici de noiembrie - decembrie 2006(42)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

gmoisi..de curand si eu mi-am schimbat medicul...conteaza foarte mult asa cum au mai zis si alte fete, sa ai incredere in medicul care te supravegheaza....

dolores 30+David Cristian
poze
poze dolores

"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

multzam Laura pentru info, dar eu nu am semnat acest contract colectiv de munca deci probabil nu voi beneficia de acest salariu de baza.

TEMA ZILEI: si eu fac, dandusa, exercitii cu seringa de 10 ml, e destul de neplacut, indealtfel, dar daca trebuie, trebuie...eu am un san cu sfarcul in interior si trebuie sa trag de el...si probabil ca o sa folosesc si eu GARMASTAN, ca toata lumea...

despre controlul giencologic, mie imi face poza intre picioare o data pe luna..verifica colul, pozitia fatului, in schimb nu mai fac eco de fiecare data...am facut eco morfo la 20 sapt si eco 2 d la 28 sapt si mai fac una inainte de nastere aproape...

asiza, intrebare de baraj: cat costa vaccinul anti-RH???? tre sa ma astept la un scor anume sau e gratis?

pupici

desiree 29

"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"(George Orwell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Desiree este vorba de contractul colectiv de munca la nivel national (nu trebuia sa semnezi nimic, au semnat si stabilit altii pentru noi). Este o chestie care se aplica la nivel national, indiferent din ce ramura de activitate faci parte, indiferent daca lucrezi la firma privata sau de stat, etc. Deci e dreptul nostru. Va mananc daca nu va cereti banii..... Pentru ce avem sindicate peste sindicate?!
Eu am plecat acasa, sunt destul de obosita si chiar nu mai am nici un chef de ore suplimentare. Maine dimineata revin, ca acasa n-avem net.
Pupici multiiiii la toate burticile.
Si promit ca daca ma mai simt rau o sun pe tanti doctor si n-are decat sa imi faca control printre plete!
Pupici!

Laura si bebe strumf 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

CHRIS,ai dreptate...,este aproape acelasi lucru ,doar ca seringa apuca sfircul si atit ,pe cind pompa de muls apuca si mamelonul ceea ce face ca treaba sa fie mai eficienta pentru lactatie.Eu fac operatiunea seringa ,pentru ca sa-mi maresc sfircurile si bb sa aibe de ce sa apuce...
Una peste alta...,sigur obtin acelasi lucru si cu pompa.Chiar am sa incerc asta seara sa vad cum este cu mulsul.M-ai luminat

dandusa 35 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare burtici

TEMA ZILEI: incerc si eu sa-mi pregatesc sanii pt alaptat asa cand imi aduc aminte cu toate ca ar trebui mai des,ii frec cu buretele de baie si apoi ii dau cu crema si ii masez

MIRONA-saracuta de tine ce nervi ai tras cu tamplarul ala numai pe dos le fac unii oameni,uite multi si asteptam vesti de la eco

ATUDOR-eu deja am spalat hainutele pt bebelina mai urmeaza sa le calc cand o sa am chef

RUXANDRA_SB- vreau si eu must

LAURA13-bine ai facut ca te-ai programat la si asa acusi pleaca in concediu asa ca mai bine sa te vada acum ca sa stai linistita

RAMSAN- wow ce bebe grasunel ma bucur ca e totul ok,deja ti-a dat biletul de internare? se apropie momentul incet incet

GMOISI-sarcina usoara si bebe mancacios

DENY75-si tu la fel ai o bebelina f.grasunica felicitari

bamboletta 33+ bebelina Antonia
"poze"

www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gcibo spune:

salutare

urat s-a mai facut afara si tare rau am mai dormit si azi noapte... am racit si cred ca de la tuse mi se contracta asa tare burtica. Abia astept sa merg maine la eco sa vad ca Rares e foarte bine si nu il deranjeaza prea tare contractiile atsea nesuferite.

Referitor la tema zilei, eu tocmai mi-am cumparat Garmastan in week-end si m-am dat pe varfurile sanilor in fiecare seara. Nu ma masez aproape deloc, doar o intind usor si intra imediat in piele si gata. Sper sa scapam de crapaturi si alte minuni cu sanii ca avem destule de indurat.

33+ cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

IULY,
mie mi-a spus ca poate sa-mi vada colul si la eco.Pe masa m-am urcat de doua ori pina acum ,in rest eco de fiecare data si vineri am intilnire cu fetita la eco si deabia astept.
ALEX,
sint doua mamici care au nascut la 33 de sapt,dar imagineaza-ti ca nu este bine...,asa ca stai linistita si asteapta inca citeva saptamini pina ai sa-ti privesti puiul ochii in ochii.Nu te alarma,pregateste bagajul,hainutele,odihneste-te si capul sus.Totul va fi bine,ai sa vezi
PS:ce zici de mamica care a nascut la 36 sapt o fetita de 4kg?

dandusa 35 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Am fost la ecograf, dar multe noutati nu am sa va dau. Totul este in regula, bebe este cu capul in jos (acest lucru nu este foarte important insa, tinand cont de faptul ca am optat pentru cezariana), este tot baietel si cantareste in jur de 2300 g. Asa cum am preconizat va avea, probabil, ca si fratiorul lui, peste 4 kg la nastere...

Maine margem si la doctor, sa vedem daca ne mai poate spune ceva in plus. Am uitat sa intreb care este situatia cu cordonul ombilical, dar tehniciana nu mi-a spus ca ar fi ceva in neregula, deci ar trebui sa fie bine...

Va doresc o zi frumoasa!

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (33+)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

dandusa daca ai probl cu sfarcurile, stiu ca propaspat am vazut ca exista ceva, parca de la chicco. caut si daca gasesc pun linkul, poate o face vreo traba si chestia aia.

chris 29+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gcibo spune:

azi am primit newsletter de la baby center si zice ca de la 34 de saptamani, sansele de supravietuire ale lui bebe sunt maxime si ca ce bine...mie inca imi e foarte frica sa nu se decida cumva sa vina mai repede...il vreau grasut si sanatos, dupa 37 de saptamani, nu mai devreme chiar daca abia astept sa il vad. Maine aflam cate kg are, abia astept

33+ cu Rares

Mergi la inceput