Mamici de noiembrie - decembrie 2006(42)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Doloresmultumim

Miraco30+ si "dulceata lu'mami"
burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Of fetelor, nu stiu ce sa fac!
Sa fac injectia cu Gravibinon sau nu? Astazi nu am mai avut contractii si nu m-a mai durut burtica. Oare in saptamana asta de sarcina(35) isi mai face efectul injectia?
Am citit in prospect, ca efect secundar, cand iti face injectia sau dupa, ca ai simptome de tuse sau greutate in respiratie, si ma sperie...
Ce ma sfatuiti?
Si va multumesc pt.raspunsurile anterioare, va pup pe toate.

Zina si bebe Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

miraco..pe mine la fiecare control ma urca pe masa..nu stiu ce sa zic..in ceea ce priveste epilatul cu ceara zic nu..pt ca nu am chef de contractii, ira despre crema am auzit ca totusi este cu chimicale si intra in piele ceea ce nu e bine..nu stiu ce sa mai zic..eu ma fac cu aparatul..e nasol asa, dar...dupa ce oi naste revin la vechile obiceiuri

dolores 30+David Cristian
poze
poze dolores

"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Desiree, in mod normal NU trebuie platit vaccinul. Conform legii, e GRATUIT! Medicul se ocupa de hartogaraie si-l comanda! DAR, depinde de medic din pacate: spre exemplu, sora mea NU l-a platit, DAR o cunostinta a dat pe el in jur de 100 EUR!

Oana 27+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Miraco mie toata sarcina mi s-a facut doar ecograf, nu m-am urcat niciodata colo sus. Cat despre epilat eu numai cu ceara m-am facut de cand ma stiu, si pot sa spun ca in timpul sarcinii am suportat inghinalul chiar mai bine decat de obicei.

Laura si bebe strumf 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Miraco dr meu alterneaza tipul consultatiilor 1 data echo, data viitoare "calul" samd. Mie mi-a zis ca de starea colului nu poate sa-si dea seama decat pe "cal", asa ca nu stiu ce sa zic de dr tau.

Dolores mersi pt info despre garmastan .

Luly 29s cu si Diana (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

Dr m-a sfatuit sa trag de sfircuri cu o seringa de 10 ...,dar ...trebuie sa taiati capatul cu orificiul pentru ac in asa fel incit sa ramina o gaura groasa la fel ca si corpul seringii.Apoi scoateti chestia de care tragi si o introduci la capatul unde ai taiat ,deci la capatul celalalt.Vei obtine o seringa cu un capat taiat de unde tragi ...si celalalt capat cu doua aripioare care era...pe care-l pui pe sfirc.Sper ca m-ati inteles..,daca nu fac poze...!!!Operatiunea asta o poti face zilnic de citeva ori ,dar sa nu tragi cit sa te ranesti.

dandusa am senzatia ca la fel se poate proceda si cu pompa de san, cine o are cumparata, ca teoretic procedeul e acelasi

chris 29+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gmoisi spune:

Buna fetelor!
Multumesc pentru urari la toate fetele, mai ales dolores, Mirona, atudor, roxana c, Dbunny, asiza, alexandra 25, ramsan, laura 13, dandusa, miraco.
Eu va citesc mai tot timpul dar de scris mai putin desi am intrat si in prenatal.
Ceva vesti despre mine...in continuare nu ma simt prea bine. Mai nou nu mai sunt prea incantata nici de dr. ales.
Nu stiu daca va mai aduceti aminte dar de pe la 24-25 saptamani mi s-a spus ca s-a scurtat colul si de atunci tot tratament si repaos total la pat.
La eco facuta la 28 saptamani cand dr. meu ginecolog era in concediu (avand probleme si terminand tratamentul dr. de famile mi-a indicat sa fac macar o eco pana vine dr. ginecolog din concediu sa vedem care mai e situatia) mi s-a spus ca placenta este situata prea jos (deocamdata nu se putea pune diagnosticul de placenta praevia). Din cate stiu diagnosticul asta se pune dupa saptamana 32.
Cand s-a intors ginecologul din concediu m-am dus la control si in continuare mi s-a spus ca e colul prea scurt am aratat bineinteles si eco facuta dar nici macar nu a vrut sa se uite pe ea. Apoi la cateva zile am facut eco la ei, in urma caruia reese ca placenta a ajuns la gr. 2 maturare , grosiume 42mm si ca este posterioara la distanta de OI (la ce distanta nu mi-a spus). Eu inteleg ca este placenta praevia dar nu totala. Spuneti-mi daca stiti ceva de asta, va rog. Bineinteles ca am adus in discutie si modul de cum voi naste dar mi-a dat de inteles ca cezariana ea nu prea ar vrea. A spus ca incercam normal, daca NU MERGE FACEM CEZARIANA. Bebe la 32s avea 1900g, acum sunt in saptamana 34+. Nu mai spun ca nu mai stim daca e fetita sau baietel, atatea variante incat ne-a cam zapacit.
Deci in concluzie dupa ultimul control efectuat saptamana asta cred ca o sa schimb dr. desi cred ca e cam tarziu.
O sa mai vad ce fac saptamana asta, incerc sa ma duc la un alt dr. si revin cu vesti.
Va pup dulce pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Miraco, stai linistita; controalele in cazul meu au constat doar in ecografii; la 38 de saptamani ma voi urca si eu pe cal pentru evaluarea bazinului; sa vadem daca e olimpic sau nu, daca are bebe loc sa treaca...asta daca s-a intors cu caputul in jos

Ana 34w5d cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Buna ziua la burticute!

gmoisi

Asiza,eu am copiat cursul despre alaptat.

Referitor la tema zilei,eu nu fac nimic special.

Si acum sa va spun despre mine:Ieri dupaamiaza am fost la doctor.Totul merge perfect,bebika este bine ,are 2700g si 45 cm.,placenta,lichidul si colul sunt ok.Cat despre nastere va fi peste 5 saptamani(nu stim inca data exacta pentru ca ne-a mai chemat la control peste 2 sapt.)

Va

DENY34+IRINA

Mergi la inceput