Mamici de noiembrie - decembrie 2006(42)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Am schimbat semnatura, suntem mai maricele acum dar nume tot nu avem...
Fug sa vad ce ati mai scris si revin

Miraco30+ si "dulceata lu'mami"
burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Eu pana acum m-am epilat total cu ceara.Sa inteleg k de-acum nu mai voie? crema de epilat nu e toxica pt bb?

Madalina 28+

poze recente,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Madaluta, e Ok daca suporti ceara, eu nu o suport, mi-e teama ca, din cauza durerii, sa nu se intample ceva. Crema e ok, cred; oricum nu stai mai mult de 5 minute cu ea; dar daca suporti ceara e super bineeee

Ana 34w5d cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Fetelor noua la cursul Lamaze ni s-a recomandat crema depilatoare care nu ataca pielea, se sterge foarte usor cu buretele si gata. Eu zic ca dna. dr. stie ce spune si am mers si eu pe mana ei ca doar dimineata la controlul pe calul balan nu era sa ma prezantez cu toata pasunea pe acolo. In 10 minute maxim scapi da par... eu am folosit si oglinda sa nu care cumva sa mai ramana ceva ne...
super easy!

Lama de ras mai poate provoca leziuni (mai ales acum cand zona este puternic irigata de sange) care se pot suprainfecta...si atunci e mai rau

Laurici e ok daca pentru bebe nu vrei sa iei nik... cand mergem deci?

Ramona 34 fix Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Ma bag si eu in seama cu ce vorbiti voi pe aici...la tema zilei
Eu inca nu fac nimik mai mult pentru sani decat sa-i frec cu un prosop mai aspru dupa dus(baie din cand in cand,cu apa calduta)si sa-i ung cu laptele de corp pentru bebei de la Bubchen, care e foarte hidratant si cu care ma dau pe tot corpul.Si eu am auzit de la alte mamici ca ar fi mai bun Garmastanul, ca se poate unge sanul si nu e nevoie sa clatesti daca vrei sa-l pui pe bebe sa suga (dar nu cred ca e si pentru iritatiile de scutec)Dolores poate citesti prospectul si vii cu precizari mai multe.Tu te-ai si dat cu crema?Maine merg la cumparaturi si am sa mi-cumpar si eu.Pentru funduletul lui bebe eu am sa iau tot de la bubchen crema speciala pt scutec,am inteles ca-i foarte buna(calitate nemteasca)De dimineata m-am trezit cu o chestie cat o unghie pe pijama (semialbicioasa si mai intarita)in dreptul sfarcului drept...o veni lapticul???Voua vi s-a intamplat ?

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Acum le felicit pe fetele care inca suporta cu stoicism ceara pentru epilat inghinal, dar eu ma gandesc numai la felul in care ma crispez eu cand trage cosmeticiana de ea si la senzatia aia ca-ti ia pielea cu totul... automat cred ca mi s-ar intari burtoiul de durere si parca nu imi doresc asta. Dupa nastere cred ca voi suporta mai bine ceara, dar acum este exclus.

Ramona 34 fix Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Asiza.....ai vazut ca am fost cuminte si am descarcat cursurile si le-am si citit.........nu ai de ce sa-ti ceri iertare....se mai intampla sa uitam.....
Ramsan....ma bucur foarte mult pentru tine.....felicitari pentru rezultatele la eco.....si ca ai rezolvat problema cu coccisul...
Fetelor...putem folosi crema depilatoare si acolo jos??????....daca da de care?????....lamuriti-ma si pe mine ca deja e cazul sa fac ceva...si nu stiu cum o sa ma descurc ca nu mai vad nimic de burta.......
Dandusa..chiar ma intrebam ce e cu tine...se pare ca esti bine...si eu ma gandesc sa imi fac bagajelul...dar am niste emotii...ai vazut tu mamica care a nascut la 33 de saptamani????????.....wow...asta ar insemna cat am eu acum.......

alexandra 33 + cu Mark Andrei
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Of fetelor, nu stiu ce sa fac!
Sa fac injectia cu Gravibinon sau nu? Astazi nu am mai avut contractii si nu m-a mai durut burtica. Oare in saptamana asta de sarcina(35) isi mai face efectul injectia?
Am citit in prospect, ca efect secundar, cand iti face injectia sau dupa, ca ai simptome de tuse sau greutate in respiratie, si ma sperie...
Ce ma sfatuiti?
Si va multumesc pt.raspunsurile anterioare, va pup pe toate.

Zina si bebe Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

miraco,
inca nu m-am dat cu crema..iata instructiunile:

Garmastan
Unguent indicat in tratamentul profilactic si terapeutic al inflamatiilor mamelonare din perioada pre si post natala si in ingrijirea sanilor in perioada alaptarii.

Substanta activa din Garmastan este guaiazulena, un ulei extras din arborele de guaiacum. Proprietatile curative si terapeutice ale acestei substante sunt cunoascute de secole de catre localnicii din regiunile Americii de Sud si de Nord.Aceste cunostinte au fost folosite la realizarea unguentului Garmastan ce contine acelasi extract natural de guaiazulena. Garmastan crema pastreaza pielea mameloanelor si areolelor supla si elastica, prevenind aparitia eroziunilor (ragadelor) din perioada alaptarii. Garmastan isi modifica consistenta la temperatura corpului, nu contine grasimi, nu are miros, si de accea se aplica usor pe pielea sensibila si se indeparteaza usor prin spalare. Este perfect tolerat atit de mamica cit si de bebelus.

Compozitie
Guaiazulene 0,05 gr.
Excipienti pina la 100 gr. crema PEG 8, PEG-75, sorbitol, metabisulfit de sodiu, clorura de cetil piridinium, apa q.s 100 gr.

Indicatii
Tratamentul profilactic si terapeutic in inflamatia mameloanelor din perioada alaptarii.

Posologie si mod de administrare
Garmastan se aplica usor pe mameloane si areole dupa fiecare alaptare. Pentru mameloanele sensibile se poate folosi o compresa sterila pe care s-a aplicat un strat subtire de crema. Garmastan se poate folosi inaintea perioadei de alaptare. Garmastan crema se aplica, dupa dus, incepind cu luna a aopta de sarcina, pentru a pregati mameloanele pentru actiunea mecanica ce se va exercita asupra lor in timpul alaptarii.

Conditii de pastrare
A se pastra la o temperatura sub 25 C.
A nu se depasi data limita de utilizare inscris ape ambalaj.
A nu se lasa la indemina copiilor!

dolores 30+David Cristian
poze
poze dolores

"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede."

Mergi la inceput

Aa si inca ceva.Eu am suportat pana acum foarte bine ceara.Ce sa zic .........la o luna , o luna juma'ma duceam la "chelit"dar beleaua e alta....eu n-am dat pana acum exercitiul la caprita.Doctorul meu nu-i curios sa vada ce-o fi pe-acolo??? Ii este oare suficient ce vede la ecograf?Tin sa va spun ca inainte de a ramane gravi nu mergeam la el la control.Deci nu stie ce si cum arata "grasa"Eu fug iar la epilat maine ,poimaine si sambata avem intalnirea...dar daca iar nu o zice nimic,n-o sa-l rog eu"stiti, pentru linistea mea...nu vreti sa trageti putin cu ochiul..."Iubitelele, serios acum...ziceti-mi si mie mai e cineva in situatia mea...?

burtika

Mergi la inceput