Mamici de noiembrie - decembrie 2006(42)
Raspunsuri - Pagina 5
ramsan spune:
Laurici pai hai mami si tu cu noi in gashca sa-i imbracam pe bebei dar si pe noi, nu?
Ramona 34 fix Rares
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
doradora spune:
ramsan de aparatorile astea vorbesc si eu, am deja unele de la avent, asa, preventiv, macar sa am eu lapte...
si daca nu am, eu am crescut mare si frumoasa si cat de cat si desteapta cu lapte praf, asa ca nu o sa sughita prea mult bebelina mea. una peste alta, daca eu nu am, e singura solutie.
chris 29+ alexandra
dandusa spune:
Buna ziua fetelor,dragutelor
LA MULTI ANI,GMOISI,multa sanatate sa va dea d-zeu ,sa ai un bb sanatos si frumos.Petrecere frumoasa.
RAMSAN,
este voie cu crema depilatoare?Ar fi super ca eu de epilat nu am mai reusit ...,doar sa ma rad si asta...cu greu.Iar crema m-ar ajuta mult ,dar chiar nu stiam daca este voie.
LAURA,
as vrea sa te cert si eu putin.De ce iti faci tu probleme cu cosmetica intr-un moment atit de delicat?Ce se intimpla daca te razi...si fugi la spital?Si eu eram obisnuita numai cu aparatul,dar acum...nu am incotro.Data viitoare sa o asculti pe sora ta ...sa nu mai stai.
Eu mi-am spalat sinii cu buretele ,cu partea mai aspra de mult.M-am dat cu crema normala ,nu cu ceva special pentru sinii.Prosopul aspru nu mai mi se pare ca ar fi eficient,pentru ca m-am obisnuit cu buretele si este si mai aspru.
Dr m-a sfatuit sa trag de sfircuri cu o seringa de 10 ...,dar ...trebuie sa taiati capatul cu orificiul pentru ac in asa fel incit sa ramina o gaura groasa la fel ca si corpul seringii.Apoi scoateti chestia de care tragi si o introduci la capatul unde ai taiat ,deci la capatul celalalt.Vei obtine o seringa cu un capat taiat de unde tragi ...si celalalt capat cu doua aripioare care era...pe care-l pui pe sfirc.Sper ca m-ati inteles..,daca nu fac poze...!!!Operatiunea asta o poti face zilnic de citeva ori ,dar sa nu tragi cit sa te ranesti.
Eu am deja la masina lucrusoarele lui bb si am sa le pun la uscat...,de calcat mai tirziu ,pentru ca astept sa ne mutam si noi si sa fac totul ca la carte.Sa-mi aranjez toate cele in dulapior si bagajul meu ,pentru ca deacum chiar trebuie sa fim pregatite.
Ieri m-am uitat la mamicile de sept-oct si am vazut mamici care au nascut si la 33 si la 35 si cea mai cea...,o mamica a nascut la 36 si 4 zile o fetita de 4000g.M-am cam speriat putin...,dar nu de dureri sau de nastere in sine ,ci de faptul ca eu stau pe ghimpi acum,trebuie sa ne mutam urgent si sa mi le pun si eu la punct ...,apoi poate sa vina ca mami si tati o asteapta cu bratele deschise.
dandusa 35 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa
Laura13 spune:
Desiree contractul colectiv de munca unic la nivel national pe anii 2005-2006 (da un search pe google) Articolul 51, pct. c.
Laura si bebe strumf 33+
adinazot spune:
mie tot nu-mi apar bine mesajele,trebuia sa imi apara la pagina 4,dupa DOLORES,si mi-a aparut pe pag 3.
acum e ora 14,50,sa vad asta unde se mai duce,ceva nu fac bine???
Adina 32+Alessia
poze
Adina diverse
atudor spune:
Fetelor, eu folosesc crema depilatoare inca de la inceputul sarcinii. Nu irita, e OK. Cu ceara mi-a fost frica sa ma fac din motive lesne de inteles, iar lama de ras imi provoaca iritatii si mancarimi.
Ana 34w5d cu
asiza spune:
Miraco, nici pe mine nu ma suie pe masa la fiecare control...a facut-o doar o data, la inceputul sarcinii si, daca n-o face din proprie initiativa, o sa-l rog eu frumos sa se uite la mine intre picioare mai pe la 30 si ceva de saptamani... Oricum stie el ce face, eu am incredere deplina in medicul meu si daca el considera ca nu-i cazul sa ma vada inca, eu nu ma stresez.........
Oana 27+ cu Denis Cristian
asiza spune:
Nu mai scriu ca ma dispera pur si simplu haosul de pe forum....imi apar mesajele complet aiurea!!!!
Oana 27+ cu Denis Cristian
Laura13 spune:
Ramsan de imbracat bebe nu prea vreau pentru ca si ei si Florin avem pasarele pe creier. Dar ca sa ma pregatesc eu sunt foarte doritoare, asa ca daca organizati o excursie la cumparaturi vreau si eu....
Laura si bebe strumf 33+
miraco spune:
Am intrat doar sa va pupacesc, sa va zic ca-s cu ochii pevoi si ca am mult de citit din cauza problemelor cu netul si cu pc-ul.
Vin si eu cu corul din dotaresi urezsarbatoritelor lunii septembrie de pana acum:mio75, alexsa, lorym, dia1609, antonia23, bulisor,gmoisi(si bun venit in grup)
Miraco27+ si "dulceata lu'mami"
burtika