Mamici de noiembrie - decembrie 2006(42)
Raspunsuri - Pagina 9
dandusa spune:
RALUCUTA,
am uitat sa-ti spun ca am vazut hainutele si sint tare frumoase.Mi-au placut la nebunie,o sa ai hainute...de nu o sa trebuiasca sa mai cumperi ceva.Ieri i-am luat si eu cercei Crinutei si sint draguti foc ca-s mici,mici.Dar ce se intimpla cu tine azi?Te odihnesti?
MIRONA,
te asteptam cu vesti despre KARINA,ti-a facut cu minuta?
dandusa 35 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa
doradora spune:
desiree din cate stiu eu nu e gratis, anul trecut era vreo 4 milioane, am citit pe forum ca ma interesa si pe mine. am scapat atunci, dar oricum fac dupa nastere.
chris 29+ alexandra
Lorym spune:
gmoisi Nastere usoara !
Laura 13 meriti o bataita! Ce epilat, ce rusine, eu ma duceam de urgenta.Ce ai simtit tu au fost contractii adevarate. Le-am simtit si eu la 27 sapt cind mi-a zis eminenta de avort. Habar nu aveam ca alea sunt contractii: aveam niste dureri ca la menstruatie amestecate cu dureri ca si cum as fi fost stricata la burta, dar la baie nimic.Oricum daca ai fi mers la cuza aseara ti-ar fi dat nospa sau scobutil.Eu pt oprirea contractiilor doctorita mea mi-a dat gynypral- nu cred ca au in spital ca e mai scump. Fetelor care sunteti din iasi si patiti noaptea (sa dea Dumnezeu sa nu mai patim inainte de termen nici una din noi) puteti sa ma sunati noaptea la orice ora si va dau gynypral ca am si pastile si fiole , ca noaptea nu stiu unde gasiti ceva deschis. O sa trimit nr. meu de telefon chiar acum sa fie pus pe listutza.
Si inca ceva : cind mai simtiti dureri din astea, e bine sa le monitorizati, sa vedeti cam cit va tin , ce intensitate au. E bine de stiut ca sa stie si medicul vostru ce are de facut ca tb sa-i ajutam si noi putin.
Lory34 saptde Catrinel Rianna
dandusa spune:
CHRIS,
crede-ma ca eu spuneam la toata lumea(femei),care ma intrebau...,ca am sfircuri si si acum cred ca am!!!Dr in schimb a zis ca as mai putea sa trag putin de ele si m-am conformat.Cica este bine pentru ca bb sa apuce bine si eu sa nu am probleme.Da ,de la chicco este ceva gen pompita cu care tragi de sfircuri pentru a le marii si daca nu ma insel am vazut pe "bebelusultau"
dandusa 35 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa
gcibo spune:
Gynipralul e, din cate am inteles eu mai puternic decat No-spa. Daca patesti acasa ceva, pana sa ajuni la dr e binbe sa iei un no spa pentru moment, dar daca e cazul, dr iti recomanda pentru tratament pe termen mai lung gynipral sau altceva...in functie de simptome.
eu de exemplu sunt pe Gynipral din saptamana 24 jumatate de pastila seara, jumatate dimineata. Chestia este ca Gynipralul poate da palpitatii sau afecta inima mamei in cazul in care ea are vreo problema deci cred ca nu e bine sa fie luat fara recomandarea dr.
33+ cu Rares
Dbunny spune:
mi-au iesit bine analizele la glucemie ! Putin mari cifrele, dar nu-i vorba de diabet gestational !
Asta inseamna ca bebele meu ii grasun..ca asa-i el.. grasunel.
Multumesc tuturor pt sfaturi si incurajari.
Eu -ele le am mititele, dar cu sfarcurile bine pronuntzate si scoase in exterior... mai trebuie sa trag de ele ? Banuiesc ca cu crema ceia speciala ajunge...
Dbunny31+
Lorym spune:
Dbunny sa ne traiasca puiutii grasuni!
Ti-am zis sa stai linistita pina ce vezi rezultatele!
Lory34 saptde Catrinel Rianna
Raluca_u spune:
fetelor azi am dormit aproape toata ziua, ca la asa o vreme si ma trezesc si vad 6 pagini. mama doamne dar ce repede a trecut timpul.
laura multumim de informatii sunt foate bune.
dandusica asa e am multe hainute dar sunt si mici si mai mari pana la 6 luni. dar nasica mi-aspus ieri ca alea sunt doar inceputul ca ea nu a fost inca la cumparaturi a fost doar Razvan in Thailanda si vrea si ea sa ii mai ia cate ceva. oricum stie tot ce avem si nu o sa ia ceva ce avem prea multe, dar mie groaza ca toti o sa imi aduca. macar o sa am de unde alege nu? si mai am doua prietene care sunt insarcinate cu fetite dar cu burtici mai mici ca mine si le dau lor cadou ce e prea mult.
eu inca nu am inceput sa spal hainutele ca inca nu ma simt in stare sa ma ocup de ele - sa le calc sa le pun la locul lor...
in ceea ce priveste tema zilei eu deocamdata nu fac nimic dar m-ati ps pe ganduri si o sa incep si eu vad eu cu ce.
miro te-ai mai calmat? hai stai linistita ca nu ii place Karinei ca mami sa fie suparici.
Raluca 33 + cu Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
dandusa spune:
DBUNNY,
felicitari pentru grasunel,ce bine ca analizele au iesit bine,bravo
eu zic sa intrebi dr despre sfircuri ,ca asa ziceam si eu...si uite ce mi-a zis.Acum..,nu stiu ce sa zic,daca vrei iti trimit o poza cu ale mele ...,ca sa le compari...
dandusa 35 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa
desiree spune:
chris, tu nu ai facut acum la 28 saptamani?
nu mi se pare normal sa coste atat, ce vina am eu ca am RH negativ? saracele mamici fara bani carecastiga 4 milioane intr-o luna ce pot face?
mi se pare strigator la cer sa ma coste o injectie aproape cat nasterea !!!
sunt foarte suparata!
"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"(George Orwell)