Mamici de noiembrie - decembrie 2006(42)
Raspunsuri - Pagina 18
asiza spune:
Buna dimineata!
Stiu ca nu e chiar dimineata, am dormit pana la ora asta, insa azi noapte cred ca am reusit sa adorm doar pe la 2.30 dimineata...pur si simplu nu am putut inchide un ochi, desi ma simteam ingrozitor de obosita!
TEMA ZILEI: eu am cumparat lenjerie de pat din aceea cu pernuta si pilota, chiar daca nu le voi folosi de la inceput. Sunt si eu de acord ca sacul de dormit e cel mai bun pentru inceput!
Miro, nici eu n-am prea inteles ce-ai cumparat din Billa pana la explicatia ulterioara, dar stai asa...ai cumparat alea pentru patul tau din spital sau pentru ce??? Ca eu vreau sa cumpar ceva de genul protectie pentru salteluta lui bb, pe care s-o pun sub cearsaf, sa nu cumva sa se ude salteluta daca bb scapa pisu cand e dezbracat sau prin scutec!...Cum e Dani?
m_monique, multumim pentru reteta de ciorba de burta...o voi incerca si eu!
Ktrinel, nu te-am intrebat intamplator despre carucior, deoarece finuta mea, care sta tot in CAnada (Edmonton, Alberta), vine in nov acasa si imi aduce ea carucior, bineinteles la indicatiile mele...ca oricum am intors-o e mult mai ieftin sa-mi aduca de acolo, decat daca mi-as lua aceeasi marca de la hotii de romani!
Desiree, sorry ca te-ai plimbat dupa raspunsul meu, dar chiar nu sunt de vina, ca ieri m-a disperat pur si simplu DC-ul! Azi iau si eu rezultatele la dozarea de anticorpi...si medicul meu mi-a zis ca nu facem vaccinul acum, ci doar dupa nastere si doar dupa ce se stabileste RH-ul lui bb...ca daca e si el negativ, nu se face izoimunizarea! 
Cleo, ma bucur ca nu ati patit nimic, nici tu, nici bb-lina!!! Las-o-ncolo de masina ca se repara...dar, doar de curiozitate: ziceai ca acuma ti-ai cumparat-o; nu ai CASCO???? Poate te mai linistesti si tu acuma, ca vezi ca nu-i buna deloc atata alergatura! Ai grija de tine!
Kokorina, cuum esti? Despre dopul gelatinos, pot sa-ti spun ce am citit doar, lucruri pe care sigur la stii si tu...habar n-am cum arata! Poate ne ajuta cu un raspuns mamicile cu experienta!!!!
Dandusa,
...ma bucur ca v-ati gasit cuibusor!!! Bravo! Ai grija cu mutatul, nu te obosi prea tare!
Alex, eu n-am folosit si nici nu foloses crema depilatoare...ma rad...oricum nu-s paroasa, asa ca pentru mine e convenabila varianta cu lama! Cat despre gingii...am tot spus p-aci...mi-au sangerat, dar pasta de dinti medicinala + apa de gura aferenta pe care le folosesc au mai scazut din sensibilitatea dintilor, iar gingiile nu mai sangereaza!
Ktrinel, nu stiu in Constanta, dar iti pot spune ca in Cluj, pentru un apartament cu 2 camere, chiria e in jur de 250-300 EUR/luna. ENORM!!!!!
Va pup...
Oana
27+ cu
Denis Cristian
asiza spune:
quote:
Originally posted by atudor
Am ajuns si noi de la doctor; analizele sunt f bune, in afara de unele valori pe la calciu si leucocite...nitel scazute dar se pare ca e normal in sarcina. In rest, betonca doar are mami grija de ea.
Tema zilei: nu am luat inca nimic, astept sa vad ce patut imi aduc nasii.
Am pofta de macaroane cu branza...ce ziceti? Ne facem?
Ana34w6d cu
Atudor, iei vitamine? Cat despre leucocite, bineinteles ca nu ies bine, e normal in sarcina...si mie mi-au iesit niste valori turbo.....la fel si lui Alex!!! In rest, felicitari pentru rezultate! Si mie mi-e pofta de macaroane cu branza, dar le aman, ca azi vreau sa-mi fac supa de salata....

Oana
27+ cu
Denis Cristian
Laura13 spune:
Lorym sarut-mana de sfat si de oferta vizavi de pastilute! Sa speram ca nu va fi nevoie sa apelez la ceva mai puternic decat no-spa. Oricum azi merg la doctor si vedem ce ne zice!
multiiiiiiiiiii
Laura
si bebe strumf
33+
Raluca_u spune:
fetelor atentie la gynipral se ia numai pana la saptamana 34. stiu asta din spital si mi e la iesire mi-a zis d-na doctor sa le iau pana azi inclusiv ca de maine mai crestem si avem 34 de saptamani. de maine incolo doar sa stau cat mai cuminte si no spa.
Raluca
33 + cu
Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
asiza spune:
Fetelor, ar trebui sa ma bag in dulapuri, sa ma ocup de reorganizarea lor...dar asa n-am chef...si o tot aman de ceva vreme!!!! ![]()
Oana
27+ cu
Denis Cristian
ama.lia spune:
Buna dimineata la toata lumea!!!
Cleo, imi pare foarte rau ca te-ai enervat si probabil te-ai si speriat si tu si bb, dar gata, acum a trecut si nu te mai gandi! dar cum a plecat? macar nr. de la masina i l-ai luat? daca el a fost de vina, sigur ca poti sa-ti faci masina pe rca-ul lui, iar daca era nevinovat cred ca nu pleca. si eu ma urc cu teama in masina de cand cu bebe, ai grija de tine, ca fiarele se repara!
Miro, am citit despre masajul de care ne-a spus Cristina si intr-o carte despre sarcina, nastere, si acolo spune ca poate fi folosit "ulei de germeni de grau (asta se gaseste la plafar), uleiuri vegetale, geluri intime, dar NU ulei de bebelusi, uleiuri minerale, vaselina sau lotiune pt. maini, sunt mai putin bine tolerate decat produsele vegetale sau cele pe baza de apa.".
dandusa, felicitari pt casuta, ai grija acum sa nu exageri cu curatenia sau mutatul mobilei...
Tema zilei: nu am luat nimic. astept sa ma invatati voi cum e mai bine... 
Oricum, asternuturile vor fi din bumbac, am vazut la expo unele fffffff dragute, si am vazut si sac de dormit, la care m-am uitat urat atunci, dar acum am schimbat parerea, dupa ce am citit parerile voastre.
Raluca si eu vroiam sa intreb daca merge azi cineva la cursuri, eu as vrea sa merg, cu toate ca nu stiu cum ajungem acolo cu francofonia asta... macar sa putem merge, ca vad eu cum ajung!
Fetelor, voi gimnastica faceti? eu am incercat zilele trecute si mi-am auzit oasele bazinului trosnind tare, si m-am cam speriat... dar tot mai fac cate putin, si asa stau toata ziua in casa sau in masina... de cand e si Alin plecat si cu ploile astea nici plimbari nu mai merg...
Va doresc o zi buna,
Amalia 31+ si 
Laura13 spune:
M_monique contractul colectiv de munca la nivel national. Nu afecteaza ce dispozitii interne sunt la tine la firma. De ex. la noi la munca ti se dau 3mil pentru nasterea unui copil, indiferent daca lucreaza la noi mama sau tatal, sau amandoi. Ceea ce spun eu de un salariu de baza se da doar mamei, indiferent de alte indemnizatii care ti se dau prin contractul colectiv la nivel de firma, sau prin contractul individual. Pricipit?
Laura
si bebe strumf
33+
Laura13 spune:
Alexandra25 da, se poate folosi crema si acolo jos. Eu din cauza stresului maxim vizavi de parul meu am folosit-o cu succes aseara!
Laura
si bebe strumf
33+
atudor spune:
Asiza, iau Bio-Marin plus si Magneziu. Atat. In rest, "reglez" din alimentatie. Mai nou pap doar paine cu seminte sau graham + laptele care nu lipseste, un ou pe zi si ffffffff multe fructe.
Ana
34w6d cu 
alexandra_25 spune:
Multumesc fetelor de raspuns...referitor la epilat....asiza....
...faza e ca eu nu pot nicicum sa ma epilez ca nu vad de burta.....
......si de raspunsul cu sangerarea gingiilor...cand m-am trezit de dimineata aveam acel gust de sange in gura.....si m-am speriat.....
Atudorma bucur ca ti-au iesit relativ bine analizele....tie ti-au iesit leucocitele scazute????.....cum zicea si asiza...la mine tot turbo ies leucocitele.....ultima data...17.000....
Kokorina....atata stiu ca eliminarea dopului gelatinos (uneori cu 1-2 zile inainte de declansarea travaliului).....dar cum arata ...asta nu stiu.......

Fetelor iar m-a apucat aseara frica de nastere....si mai ales ca aveam un sentiment asa de ciudat si m-am apucat sa si bocesc...ca sotul meu s-a speriat....trebuie sa ma incurajez cumva.....
alexandra
33 + cu
Mark Andrei
poze
"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."