Mamici de noiembrie - decembrie 2006(42)
Raspunsuri - Pagina 17
doradora spune:
miro, ce ti-ai luat din billa?
desiree e o veste buna ca il au lla spital, sa verifici totusi mai in preajma momentului daca e gratis sau cu plata, sa ai pregatit in cazul in care trebuie sa il cumperi. ti-am zis ca nu e musai sa fie facut acum, ne vaccinam dupa aparitia bebeilor.
chris
29+
alexandra
doradora spune:
si eu am saci de dormit si cred ca sunt cei mai buni, dar am si paturica. macar sa fie bebe cuminte si sa doarma, noaptea, sa ma lase si pe mine, ca sunt tare rea de somn!
chris
29+
alexandra
Mirona spune:
Chris - CAMP - este un cearceaf ce se pune sub noi sa nu patam patul. E o bucata mica - de 60 x 60 - sigur ai mai vazut - se folosesc prin spitale la oameni batrani.
Sut si igienice - la ce cearceafuri exista in spitalele noastre si asa nu risti sa stai dupa asistenta sa-ti tot schimbe lenjeria - arunci campul si pui altul. 
Miro
34+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
Raluca_u spune:
Neata fetelor,
Miro lasa ca o sa mai creasca Karinuta si in plus cu ecografele astea nu stii niciodata sigur ca mai au erori. am o prietena careia cu 3 zile inainte de nastere i-a spus ca fata are 2.800 si la nastere avea 3.400. asa ca stai linistita si doar nu nasti saptamana asta mai ia ea in greutate. 
Dandusa imi pare tare bine ca ati fost multumiti e ce ati gasit si ca va si mutati saptamana viitoare. ai grija la mutat ca te stiu eu ca nu prea ai stare. Lasa-l pe Claudiu sa se ocupe de asta tu doar privesti, bine?
Almo numele printesei tale e tare frumos si nu mai fa analogii ca nu ajungi nicaieri si vorba ta pana o creste mare nu o sa mai stie nimeni de Ann Nicole Smith.
noi raportam o noapte linistita pana la 6 cand ne-au luat arsurile si i-am luat si perna lui tati si a fost mai bine si ne-am odihnit in continuare.
ma duc sa mananc ceva ca la 10 ar trebui sa iau pastilele. azi e ultima zi de gynipral de maine sunt doar cu no spa. sper sa fie bine si sa ne descurcam.
Raluca
33 + cu
Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
alexandra_25 spune:
Buna dimineata.......eu am avut o noapte groaznica......sper sa nu se mai intample....cred ca aseara am mancat cam mult.....m-a durut burtica...am avut crampe....imi venea sa vomit si transpiram asa ca si in sauna.....acum sunt intoarsa pe dos...desi am dormit mai mult...sper sa imi revin....
Dolores....multumesc de raspuns si iarta-ma ca nu am observat ca mi-ai raspuns.....

Fetelor voua va sangereaza gingiile??????
Apropo de tema zilei : eu nu am luat inca nimic....
alexandra
33 + cu
Mark Andrei
poze
"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."
Raluca_u spune:
fetelor a reusit cineva sa vorbeasca la Filantropia?
eu am tot incercat dar degeaba si la universitar la fel.
cum procedam ca si eu as vrea sa merg.
Raluca
33 + cu
Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
danita spune:
dragelor .......vad ca incep sa fiu"normala" am toate simptomele pe care le aveti si voi :) : cosmaruri, amorteli de sold, de mana , doare burtika mika pe jos, sangereaza gingiile(de cand lumea), arsuri, nod in gat ...... si si si ![]()
la tema zilei : nu am cumparat asternut , m-am gandit la sac de dormit si .......nust exact ce :)
va pupic
D
BeBelusca
Raluca_u spune:
referitor la tema zilei
eu i-am facut eu lenjerie pentru patut Adinei. la inceput nu o sa folosim paturica ca am luat sac de dormit dar i-am facut si cearsaf pentru paturica/ pilota.
ieri a venit soacra mea din Italia pentru 2 zile si mi-a adus si o paturica super dar mai mare sa o folosesti si cand e bebe mare pana pe la 8 ani cred ca merge ca are 1.40/ 1.10 si e asa moale...
a si totul doar din bumbac.
Raluca
33 + cu
Adina Andreea
atudor spune:
Am ajuns si noi de la doctor; analizele sunt f bune, in afara de unele valori pe la calciu si leucocite...nitel scazute dar se pare ca e normal in sarcina. In rest, beton
ca doar are mami grija de ea.
Tema zilei: nu am luat inca nimic, astept sa vad ce patut imi aduc nasii.
Am pofta de macaroane cu branza...ce ziceti? Ne facem?
Ana
34w6d cu 
Raluca_u spune:
Atudor felicitari pentru vestile bune.
si pofta buna la macaroane cu branza.
Raluca
33 + cu
Adina Andreea