Mamici de noiembrie - decembrie 2006(42)
Raspunsuri - Pagina 16
almo spune:
da katrinel asta e cu numele astea dar ce sa fac daca nu gasesc altceva sa-mi placa, de aceea nici nu am scris pana acum numele ca tot am sperat sa-mi vina alta idee. Iti spun ca daca nu dadeam numele de Julia altor persoane sigur o chema Julia :) Dar stii ce, Ann Nicole Smith a fost isteata nu? ce daca, doar nu a omorat pe nimeni, doar ca acum se pare ca plateste niste polite... ce sa faci soarta. Pana o sa fie Nicole mare nu o sa mai stie nimeni de tipa asta. Dar tie nu-ti mergea tvr international si inainte sa apara script pt satelit???
Moni
33+ cu
Ana Nicole
Ktrinel spune:
lasa moni, sa fie ea asa celebra ...si bogata...
in leg cu tv ,aveam de toate, dar nu stiu ce magarie a facut barbatu ...si nu prindeam romanii din cauza de pozitie..acu' merg toate.
Ktrinel si
Ana Julia 32sapt
dolores spune:
buna dimineatza
alex eu am raspuns la intrebarea ta, nu folosesc crema pentru zona inghinala si nici ceara..in perioada asta doar cu lama..alegerea iti apartine 
dandusa felicitari pentru cuibushor..sa fie intr-un ceas bun 
miro..nu-ti face griji, stii ce mi-a spus medicul meu? ca nu conteaza nr kg-lor ci a saptamanilor in burtica..pt ca acei copii nascuti la termen cu o greutate mai scazuta recupereaza mult mai bine si mai repede decat acei copii grasuni nascuti prematur..da? o sa fie bine..vei vedea 
dolores
30+
David Cristian
poze
poze dolores
"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede."
dolores spune:
almo numele ales pentru fetitza ta este fff frumos....daca stam si facem asocieri de genul asta ar insemna sa nu mai dam nume copiilor. important e sa-ti placa tie.
am vb cu cleo aseara..am sunat-o sa vad cum se simte..era cam agitata saracutza..dupa asa sperietura va dati seama...bine ca amandoua sunt bine, numai ca bebelina s-a cam agitat din cauza sperieturii lui mami....sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa-i treaca starea...
dolores
30+
David Cristian
poze
poze dolores
"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede."
atudor spune:
Buna dimineata burtici! 
In sfarsit am dormit bine azi-noapte; si asta din cauza ca mi-am exilat sotul in living
. O sa repet procedura ca da roade.
Dau o fuga pana la medicul de familie sa-mi iau rezultatul analizelor de sange si revin.
Pupici tuturor!
Ana
34w6d cu 
doradora spune:
buna dimineata
sper ca ati dormit si ca v-ati odihnit.
e din ce in ce mai bine, dupa stanga acum imi amorteste si dreapta, sa diu paradita la ambele maini e visul meu. azi zicea ca se intoarce dr de fam, il sun si il intreb sa vad ce zice, ca de mers la cabinet cu circulatia blocata chiar sub balconul meu, nu merg.
mie mi se pare ca cei/cele care zic sa nu ii pui un nume copilului pt ca la fel o cheama si pe actrita x ar trebui sa se cam abtina, nu de alta dar sunt putine numele care sa nu fie date si altor persoane inainte. bine, exceptie ar fi Apple, nu mai stiu fetita cui este, dar in mod sigur are un nume neobisnuit.
chris
29+
alexandra
doradora spune:
vad ca nu mi-a raspuns nimeni in legatura cu haina de iarna. chiar nu a fost nici una dintre <veterane> cu burtica mare in mijlocul iernii? iar dintre mamicile noi, de decembrie in special, nu si-a pus nimeni problema?
chris
29+
alexandra
doradora spune:
referitor la paturica lui bebe, am vazut in catalogul de la mothercare cum sa il invelesti pe bebe in asa fel incat sa nu se sufoce: copilul se amplaseaza cat mai la picioare, nu la capul patutului, iar paturica se baga dedesubtul saltelei, astfel incat sa nu iasa decat strict pt a-l inveli pe bebe.
va propun si eu o TEMA : voi ce asternuturi ati cumparat? am vrut set pt copii, dar toate au in dotare paturica si pernuta, care sunt inutile cand e bebe mic, si, in plus, nici nu am unde sa le mai tin si pe astea. asa ca am cumparat deocamdata 2 cearceafuri de finet. mi s-au parut cele mai moi si mai placute la atingere.
chris
29+
alexandra
desiree spune:
Buna dimineata,
multzam cris si asiza pentru raspunsuri; asiza, am cautat de am innebunit mesajul tau dupa aceea pe celalalt in care spuneai de costuri efectiv...chiar ma gandeam cum de nu imi raspunzi ca tu intotdeauna m-ai linistit..intr-un final l-am gasit
..am vorbit si eu cu doctorul aseara si mi-a zis ca titrul a iesit foarte bine si ca nu e cazul sa fac vaccin si ca o sa imi fac dupa nastere si ca in general il au ei in spital si nu trebuie sa il platesc![]()
miro, de ce zici ca bebelina ta e mica? vrei sa iti rupa fundul la nastere? stai linistita si nu te stresa o sa vezi tu ce maricica o sa fie ! e fetitza, e mai delicata si mai firava ca baieteii...
...sa fie sanatoasa este important
o zi frumoasa, fetelor
desiree 29
"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"(George Orwell)
Mirona spune:
neatza fetelor - hop si eu cu voi la cafea ... nu ca mi-ar fi obiceiul sa ma trezesc asa devreme ... dar am niste musafiri veniti azi noapte - care trebuie sa plece acum - asa ca trezirea - si tre sa le pregatesc mic dejunul ... etc.
tema zilei: asternuturile le-am cumparat din comertz, vazut pozele, pilota si perna i le voi pune abia dupa 6 luni - le-am luat mai mult pt marginile care o vor proteja de barele patutzului.
SAC DE DORMIT - e cel mai indicat pt bebe. Dintr-acela in care poti sa-i scoti bebelui manutele afara.
De acoperit nu o voi face ... decat pana pe picioruse ... in rest - bumbac la lenjerie si la cearceafuri.
In alta ordine de idei:
Mi-am luat ieri din Billa - CAMPURI 60 x60 cm la 5 RON. Mi-am luat 10 bucati - ajung?
sa-mi tineti pumnii azi sa mi se termine dulapul.
V-am pupat si mai revin.
Miro
34+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită