Mamici de noiembrie - decembrie 2006(42)
Raspunsuri - Pagina 15
alexandra_25 spune:
Katrinel...am vazut si eu pozicile...super caruciorul si patutul.....dar aragazul chiar ca e supersonic...nu am mai vazut asa ceva.....
Mirona....am mai intrat inca odata inainte de a merge la nani sperand ca ai intrat sa ne dai vesti...ma bucur ca e totul ok...lasa ca are timp dupa ce se naste sa creasca mare si frumoasa.....cum zicea una din fete.....e mai greu pentru noi daca e mai mare....cu tensiunea ai grija....poate trebuie sa mai renunti la sare.....saracul Dani....ti-am mai scris azi de "carbunele medicinal"...e foarte bun in intoxicatii.....

Dandusa....felicitari.....
...ma bucur mult pentru voi...Crinuta o sa aiba casuta ei.....
.....
Cleo....imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat dar cum ziceau si fetele...lasa ca masina se repara...bine ca nu a-ti patit voi ceva...si ai grija....acum e periculos...si ti-am mai zis eu...ar fi cazul sa te odihnesti putin....se va acumula prea multa oboseala si trebuie sa fii odihnita.....parerea mea.....

Nu mi-ati raspuns la intrebare...pot folosi crema depilatoare jos????si daca da imi recomandati una anume??????......
Gata am plecat la nani.....va urez o noapte cat mai linistita.....

alexandra
33 + cu
Mark Andrei
poze
"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."
doradora spune:
dandusa tare ma bucur ca ati rezolvat. sa fiti sanatosi si sa va bucurati impreuna cu bebe de casuta! sa vezi ce frumos o sa fie de craciun !
chris
29+
alexandra
Ktrinel spune:
dandusa, bravo, adevarul e ca nu puteati sa va inghesuiti toti acolo. o sa ai nevoie de multa liniste, intimitate..pt cultura mea generala, cat e chiria la un apart de 2 cam??
Ktrinel si
Ana Julia 32sapt
kokorina spune:
fetelor...........ieri seara am scris ultima data......azi toata ziua nu am intrat ca am avut socrosenia la mine sa-mi calce............da' cat ati scriiiiiiiiiiiiiiis.......bine ca v-am citit pe toate din urma,ce credeti.
cand aud de contractii mi se ridica parul pe sina spinarii.......
CLEO,nu te mai enerve si nu mai plange....stii tu cu-i faci rau....da-o-n colo suparare.....atata suparare sa ai tu....
cine-mi explica si mie....ce este DOPUL GELATINOS.....si daca-l pierzi ce se poate intampla si cum iti dai seama ca l-ai pierdut.poate o sa radeti de mine......poate multe o sa credeti"bai,da asta proasta rau,macar deduci daca nu stii....".deci prin urmare considerati-ma cum vreti,dar eu azi dimineata m-am cam speriat......de obicei am o scurgere foarte normal ca si consistenta,cantitate,miros,culoare....azi dimineata mi-a curs cam...multisor.....mai mult decat am eu in mod normal si m-am gandit ca......asta e dopul gelatinos.
si inca ceva.....eu ori nu am acele contractii BH...........ori......nu stiu ce sa zic.....ce sant astea.....cand te apuca.....cat te tine.......si unde te doare in afara ca ti se intareste burta.
29 + cu
si 
doradora spune:
miro sa iti traiasca printesa!
sa fie sanatoasa si fericita si sa ai un ginere de nora zece!
chris
29+
alexandra
m_monique spune:
dandusa ma bucur ca ai gasit casa pe care ti-o doreai. va sa fie bine acolo.
miro ecograful mai are si marja de eroare.
cleo bine ca tu si bebelina ta sunteti bine.
28 + cu 
Nunta noastra
almo spune:
Ktrinelda am vazut ca si pe beblina ta o sa o cheme Ana. Numele de Ana a fost hotara de cand mi s-a spus ca e fetita ca e dupa bunica mea care a murit anul trecut si pe care am iubit-o enrom. Acum pt cel de al doilea nume a fost foarte greu sa ma decid. Numele de Julia a fost numele meu preferat de cand eram in liceu dar i l-am dat nepoatei din partea sotului pe care o cheama Iulia. Prietenii nostri de aici care probabil o sa fie si nasi au o fetita tot Julia la sugestia mea :) Asa ca a trebuit sa ma gandesc la altceva. Am avut mai multe alternative printre care Vanesa, Francesca si acum la final Nicole. Gresala mea a fost sa dezvalui numele prea repede si s-au gasit tot felul de comentarii la numele de Vanesa si Francesca. Nicole nu a avut decat un comntariu negativ ca o cheama ca pe Ann Nicole Smith stii cine e nu??? Dar asta e acum. Eu sunt foarte pretentioasa la nume si chiar nu mai gasesc altele care sa-mi placa. a ramas vorba lui Adi multe saptamani in top deci e hotarat.
Patutul asta de panza cum il numesc fetele din ro nu stiu cat o sa-ti foloseasca mai tarziu. tu zici ca o sa pui acolo sa se joace, dar dupa ce o sa priceapa mai multe, crezi ca o sa vrea sa stea acolo? Acum poti sa il folosesti si pe post de bazinet si ca masa de infasat si mai mult daca ai de mers undeva poti sa-l cari dupa tine ca se pliaza si se pune intr-o sacosa speciala ca pe cort. E bun daca mergeti in tarile calde. Acum sa stii ca si fara el te descurci daca ai patut.
Asizada, asa e sac de dormit e mai potrivit sa-i zicem. Eu zic ca e o idee mai buna decat sa folosim paturici la inceput.
Moni
33+ cu
Ana Nicole
m_monique spune:
fetelor eu cred ca bebe va fi fotbalist. de cate ori se uita sotul meu la fotbal si bebe trage suturi.
28 + cu 
Nunta noastra
Ktrinel spune:
![]()
moni/almo...
..cand am citit prima data Ana Nicole...tot asta mi-a sarit in minte
...ce vrei...asta e , daca ne uitam prea mult la tv...si chiar a fost ceva stire cu ea de curand...nu am vrut sa iti zic, sa nu te jignesc, dar nu are nici o legatura...ce naiba, e nume frumos...chiar merg bine impreuna. si eu am patit la fel cu numele, toate prietenele le-au pus inainte pe cele preferate de mine : Eva, Natalia, Ema...
eu ziceam ca iau tarc, fara partea de sus, doar ca un tarc, efectiv pe care o sa il umplu cu jucarii...acuma cat o sa stea in el...om vedea...
Ktrinel si
Ana Julia 32sapt
almo spune:
uitati fetelor ce zice sotul meu depsre scutece il citez:
" zi-le ca ai in casa un doctor in produse de hartie care in tara a fost vanzator ambulant 2 ani de Procter & Gamble (Pampers) si 2 ani de Kimberly Clark (Huggies)
Huggies sunt mai bune pentru copii mai dinamici care se misca mult
Pampers pentru copii mai cuminti
atat la Huggies cat si la Pampers sunt diverse nivele de calitate.
da la acelasi nivel Huggies e mai bun. noi o sa luam Huggies."
Moni
33+ cu
Ana Nicole