Mamici de noiembrie - decembrie 2006(42)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Dandusa daca ne-om trage atata de sfarcuri... om ajunge de n-om mai putea purta fusta mini...ca se vad sfarcurili.
Schimbam expresia din ´a ne trage de sireturi´ in `a ne trage de sfarcuri` ''Tu cu cin te tragi fah de sireturi ? da' di sfarcuri ?``
Dbunny31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Dbunny esti mortala am ras de m-a luat durerea de burta. nici sa rad cu pofta nu mai pot.

Raluca 33 + cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

ruxandra_sb , ne poti da mai multe detalii despre cursurile de prenatal de la Filantropia?

Cine le tine, cit dureaza, unde se tin(pavilion...) etc.

Multam!

ruxmax cu bb Tudor 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Da' chiar ca esti mortala fah...,pai ma trag si eu cu cine apuc....si de...si de...,deocamdata cu seringa si mai nou cu pompa ca sotul a dat de colostru si nu-i prea place...,da'il fac eu sa-i placa din nou

dandusa 35 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Gcibo normal ca gynypralul e mai puternic decit nospa. Eu nu am vrut decit sa fiu de ajutor si sa zic ce am patit eu si ce mi-a dat medicul meu. Normal ca tot ce se ia se ia la recomandarea medicului nu de capul tau iei.Pur si simplu i-am zis laurei ce mi-a dat mie nu sa ia singura.
Si eu nu am luat decit o pastila desi nu mai aveam contractii.
Cred ca ar fi mai bine sa stau in banca mea ca vad ca deranjez, de parca nu as avea suficiente probleme in viata de zi cu zi.

Lory34 saptde Catrinel Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Pt. fetele din iasi: daca vreti pudra baneocin pt. buric vedeti ca in iasi se gaseste foarte greu(eu cel putin am umblat destul de mult). Gasiti sigur la sensiblu din statia de tramvai de linga pasajul din piata unirii, linga magazinul decora.Costa 35.000.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Desiree, avand in vedere ca mesajele mele au aparut mereu aiurea, sper ca ai citit mesajul in care ti-am raspuns cu privire la vaccin...e undeva pe pagina 5, inainte de postarea ta!!!! Sper ca macar mesajul asta sa apara unde trebuie!

Dandusa, am fost p-acile...daca citesti in spate ma vezi ...putin am fost si eu plecata la gimnastica...ca altfel ma anchilozez...bafta cu apartamentul..sper sa va placa sa nu umblati in 100 de locuri ca nu-i comod deloc!

quote:
despre tema zilei:eu nu folosesc nimic special pt sani, ma dau cu ulei de migdale dulci pe burta si mai masez si sanii cu asta uneori ...la cursul prenatal ni s-a spus clar ca sunt povesti toate cremele "speciale"....asta intr-o tara in care ti=ar face reclama sa cumperi si apa de la robinet... ..asa ca m-am bucurat cand am vazut ca nici la curs nu se incurajeaza sa le dai nas producatorilor si comerciatilor cu produsele lor "speciale"...

tot l=a curs ni s=a mai spus ca lapte au 99% din femei. si ca e o chestie de motivatie si de exercitiu ...nimic mai mult. laptele se produce in functie de cat se suge, deci daca nu insisti sa suga, nu vei mai produce destul..cerere si oferta poti sa mananci mama mancarurilor,numai legende....productia e stimulata de supt. atat.

Exact asta ne-a spus si noua la curs...de altfel, in materialul pe care vi l-am pus la dispozitie si care e updatat si in concordanta cu regulile Organizatiei Mondiale a Sanatatii, precum si cu normele UNICEF, este vorba inclusiv despre asta + multe, multe alte informatii care raspund la toate intrebarile despre alaptare!

Oana 27+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gcibo spune:

quote:
Originally posted by Lorym

Gcibo normal ca gynypralul e mai puternic decit nospa. Eu nu am vrut decit sa fiu de ajutor si sa zic ce am patit eu si ce mi-a dat medicul meu. Normal ca tot ce se ia se ia la recomandarea medicului nu de capul tau iei.Pur si simplu i-am zis laurei ce mi-a dat mie nu sa ia singura.
Si eu nu am luat decit o pastila desi nu mai aveam contractii.
Cred ca ar fi mai bine sa stau in banca mea ca vad ca deranjez, de parca nu as avea suficiente probleme in viata de zi cu zi.

eu am vut doar sa dau mai multe informatii despre ce stiam, nu sa opresc pe nimeni din a-si spune parerea...scuze daca ti s-a parut asa. In nici un caz nu am vrut sa spun sa stai in banca ta...erau doar mai multe informatii.

33+ cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salut burtici - ieri am fost si noi la control si totul e ok bb are 1700g e mai mica cu o sapt. (asa a fost de la inceput) si in rest totul e bine.Facand comparatie Sara la 31 sapt avea 1860g a fost mai grasunica un pic, dar nu-i nimic recuperam noi.

In privinta sinilor eu nu am probleme - dupa ce nasc cred ca o sa aiba un kg fiecare si Sara in prima luna a pus 1900g cred ca e bun laptele asa ca nu imi fac probleme deloc.

Ati vorbit si despre scutecele de unica folosinta - eu am folosit Pampers si cred ca e cel mai bun(nu am incercat altceva).

Mariana - 32+ cu ANTONIA

Mamicuta de -ANDRA si SARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

ramasanobiceiul asta de aici e practic e ceea ce avem si noi in Ro doar ca primesti odata cadourile inainte sa nasti si toate deodata nu ca in Ro cand vin pe rand sa te viziteze. Este mai bine asa inainte ca macar stii ce sa nu mai cumperi ceea ce te ajuta sa faci o economie.
Eu am primit un baby audio monitor, un saculet in care sa-l prinzi pe fainta in baie si in care sa pui tot felul de jucarii de apa, un cpaotel de baie f dragut, o gramada de haine unele chiar pana la 2 ani :), plus certificate de valoare la diferite magazine. Au fost la petrecere 30 persoane. Asa ca s-a adunat ceva. O sa fac si ceva pozici. Am primit si o paturica pt scaunul de masina care practic e facuta special sa imbrace scaunul si dupa ce tragi un fermoar apare ca un saculet in care sta bebele.
Ktrinel si eu am primit un premergator parca in ro ii zicea rotobil doar ca aici e static nu are roti. La asta te referiÉ
Cat despre centura nu am vrut sa o mai port ca imi era frica sa nu ma stranga. Cand stateam jos o simteam cam stransa pe sub burta si cum acolo e capul bebelinei imi era frica sa nu fac ceva. Acum insa m-am gandit sa o port iarasi dar doar cand am de mers la cuparaturi sau noaptea in pat ca parca ma ajuta sa ma intorc mai bine de pe o parte pe alta.
Sa stii ca nici eu nu sunt fun IKEA dar uneori mai gasesc ceva de cumpat si de acolo cu toate ca de cele mai multe ori sunt nemultumita de achizitie.

Moni33+ cu Ana Nicole

Mergi la inceput