Mamici de noiembrie - decembrie 2006(42)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Buna fetelor!
ce harnice ati fost azi. incep si eu sa va citesc din urma.

Laura13, la care contract colectiv de munca te referi? la mine la serviciu in contractul coletiv de munca se precizeaza ca pentru nasterea unui copil se da un ajutor in suma fixa.

gmoisi

28 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

si noi avem probleme cu alegerea numelui. eu tin neaparat ca bebe sa aiba un nume de sfant. explicatia care i-am dat-o sotului a fost : sa aiba fetele motiv sa-l sune de de ziua lui. bineinteles ca l-am lasat fara replica.

socrul, care e dupa traditii de la 1800 toamna, ne-a spus ca trebuie sa-i intrebam pe nasi ce pretentii au la numele copilului. bineinteles ca mi-a sarit tandara. i-am spus clar socrului ca e copilul meu, si-i pun numele asa cum vreau, iar daca nasilor nu le convine sa nu boteze. ca se vor gasi altii.

cand ne-am intalnit cu nasii, bineinteles ca au intrebat si ei ce nume ii punem copilului. le-am spus clar ca noi vom alege intre andrei si stefan. in cazul in care se va naste pe 6 decembrie in va chema nicolae.

28 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

desire Poate or fi mai bune aici produsele Johnson dar mi imi ajunge doar asta ce mi-ai zis tu sa nu-l folosesc. Nu vreau sa risc nimic. Poate o sa-l folosesc mai tarziu cand e mai mare sau o sa-l folosec eu. Aici e simplu ca poti sa duci totul inapoi in termen de max 30 zile doar ca eu am spalat chitanta din gresala

Important
Cu alergiile astea zic ca tre sa avem mare grija. Cand dam ceva de macare copilului cred ca ar trebui sa ne informam f bine daca e ok sa-i dam cand e bebelus. Sa va spun ce a patit prietena mea care are acum un bebe de 1 an. Pana la 6 luni l-a alaptat, apoi i-a dat formula. Intr-o zi sora ei am mers si i-a luat formula si cica formula care a luat-o a continut si lapte de vaca iar copilul a facut o alergie f puternica de era sa moara. Doctorul a zic ca era prea mic sa-i dea lapte de vaca. Acum copilul face alergie la orice contine lapte si har domnului sunt f multe produse. Prietena mea mi-a zis ca intr-o zi cand cauta ceva in frigi a venit si copilul la frigi si din gresala a rasturnat cana cu lapte si putin lapte i-a atins fata si gatul iar acolo a facut o iritatie f urata deci nici macar nu a trebuit sa-l pune in gura. Doctorul a zis ca la 2 ani e posibil sa scape, daca nu, poate ca scapa de alergie abia pe la 6 ani. Oricum prietena mea nu mai are curajul sa-si trimita copilul vreodata la gradinita. Imi zicea ca citeste tot pe produse sa nu contina cumva lapte si ca gasesti lapte in produse la care nici nu te gandesti ( paine, chiar si pasta de dinti)

Moni33+ cu Ana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

moni/almo premergatorul e mobil , pe roti, ca sa se deplaseze , sa se invete sa mearga...celalalt, cu jucarii de jur imprejur, tot asa sta in el , dar e fix.

nasoala treaba cu laptele de vaca, dar poate pt ca aici in canada, absolut tot laptele e cu hormoni , chiar si de la vaca....asa e standardul lor in zootehnie ma gandesc ca de aici si multe alergii la laptele de vaca si derivati.

eu inca nu ma pot hotari ce sa fac cu cadita de baie, unde o pun, ...

despre tema zilei:eu nu folosesc nimic special pt sani, ma dau cu ulei de migdale dulci pe burta si mai masez si sanii cu asta uneori ...la cursul prenatal ni s-a spus clar ca sunt povesti toate cremele "speciale"....asta intr-o tara in care ti=ar face reclama sa cumperi si apa de la robinet... ..asa ca m-am bucurat cand am vazut ca nici la curs nu se incurajeaza sa le dai nas producatorilor si comerciatilor cu produsele lor "speciale"...

tot l=a curs ni s=a mai spus ca lapte au 99% din femei. si ca e o chestie de motivatie si de exercitiu ...nimic mai mult. laptele se produce in functie de cat se suge, deci daca nu insisti sa suga, nu vei mai produce destul..cerere si oferta poti sa mananci mama mancarurilor,numai legende....productia e stimulata de supt. atat.

Ktrinel si Ana Julia 31sapt

Mergi la inceput

eu inca suport epilatul cu ceara. chiar saptamana trecuta am fost la cosmetica.
suport si epilatul inghinal total.

din fericire nu prea mai am ce sa epilez, ca de la sarcina imi creste destul de putin.

28 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Zina...sincer nu ai de ce sa-ti faci griji....daca e sa o luam asa fiecare medicament are o contraindicatie....si eu de exemplu nu am avut contractii decat odata...dar imi era contractat uterul si asta nu simteam si tot am luat timp de o luna Gravibinom.....trebuie sa ai incredere...e spre binele tau....
Dandusa....iti dai seama daca la 36 de saptamani avea 4 kg...daca nastea la 40....ajungea poate ca si aia la 5,700....sper sa fie bine si bebe Mark sa mai stea in burtik pana in noiembrie...acum nu cred sa am probleme acum la final..
Dbunny........ma bucut ca totul e ok...si ca ti-ai facut griji degeaba....sa-ti traisca grasunelul.....
Saryta..felicitari pentru rezultatele la eco....lasa ca are timp sa creasca dupa ce se naste....
m_monique...ai ramas datoare cu reteta de ciorba de burta........eu o tot astept....
Miro...nu ai venit de la eco???hai ca sunt curioasa ce face Karina......

alexandra 33 + cu Mark Andrei
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ASIZA,DOLORES
pe unde sinteti?Dormiti?
MIRONA,
hai repede cu vesti de la doctor ca eu trebuie sa plec intr-o vizita de apt....sa vedem daca ne place...!
ALMO,
saraca prietena ta ,nici ca am mai auzit de asa ceva pina acum...,fereasca d-zeu.

Fug sa ma imbrac ca mergem sa vedem un apt ,sa speram ca va fi ok.Sint niste cunostinte si as vrea sa ne placa...,ca de nu...miine vom intra in alerta si vom merge in fiecare zi la vizionari.

dandusa 35 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

M_monique si eu inca astept reteta de ciorba de burta. chiar aseara a fost ionut la cumparaturi si m-a intrebat daca sa ia burta dar i-am spus sa mai astepte ca inca nu am reteta.

Raluca 33 + cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Eu la tema zilei cred ca o sa folosesc...hmmmmmm, greu de decis.... Huggies??? asta pt ca sotul meu cand eram in Ro, inainte sa venim in Canada, a lucrat pt Kimberly-Clark si doar vindea Huggies.Dar stati asa ca... tre' sa incerc si Pampers ca a vandut si Pampers inainte sa vanda Huggies, ca doar a lucrat si pt Interbrant firma care distribuie Pampers in RO. Asa ca vedeti voi...tre sa le incerc pe amandoua, dar maine dupa ce o sa vorbesc cu el o sa va spun parera lui de expert ok?

Moni33+ cu Ana Nicole

Mergi la inceput

referitor la paturici... eu am auzit ca in primele luni de viata nu trebuie sa folosim paturici, ca acestea ar putea sa ajunga pe fata copilului si sa se sufoce. De altfel in patutul copilului nu trebuie sa fie nimic decat un cearceaf perfect intins ( nu tot felul de jucarioare de plus) si sa nu fie loc liber intre saltea si marginea patutului. Aici exista paturici speciale asa cum a zis si roxana ccare arata ca un saculet in partea de jos iar in partea de sus are doua gauri pe unde ii scoti mainule si se inchide cu fermoar.

Moni33+ cu Ana Nicole

Mergi la inceput