** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (3)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Mica, Apirevenul asta o fi bun si pt durerile mele de picioare, ca nu mai pot dormi noaptea... De unde il iei? Nu face rau la bebe?

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Chiquitita, mi-a fost recomandat de medicul de familie. A zis ca e singurul pe care mi-l poate da in sarcina. In gasesti la farmacii, am dat 92.000 lei pe el.

Ai grija insa ca mareste temperatura corpului si eu m-am speriat.

Mi-am dat aseara prima data si acum spatele meu este ok (tre sa dai de 2 ori pe zi).

Mica 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Cred ca asa am sa fac, Meda... Am sa astept sa se intoarca dr. meu in tara ca sa imi spuna el ce si cum.
Tu ma intrebi daca am vreo boala de sange cunoscuta... Nu, fiindca daca ar fi fost cunoscuta, as fi fost deja sub tratament special. Eu fac deocamdata doar tratament preventiv. Pe de alta parte, cum sa aflu daca am sau nu am aceasta problema de coagulare, decat facand analizele? Sa ghicesc? Dr. meu mi-a vorbit despre acest sindrom antifosfolipidic, stiind ca am pierdut deja o sarcina. Din pacate a omis sa-mi faca si trimiterea pt. analize. De undeva insa trebuie inceput. E un cerc vicios...

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Mergi la inceput

mica0307iti multumesc multe de tot. PS Eu aseara m-am dat cu Fastum gel, o avea consecinte mari?

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Chiquitita, cu fastum gel stiu ca nu e nici o problema in sarcina, doar sa nu exagerezi
Apropo de asta, aseara m-am lovit rau la picior intr-o masuta, chiar la degetul mic, si m-am uns cu diclofenac sodic, in speranta ca se va reduce edemul si mai ales durerea. Eram convinsa ca nu poate fi nimic rau. Dar am citit totusi prospectul, mai mult asa, intr-o doara. Cand colo, scria clar ca este contraindicat in sarcina. M-am sters imediat cu un servetel si am suportat mai departe durerea... Noroc ca pana azi mi-a trecut.

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Mergi la inceput

Amely, pai de-aia m-am speriat si eu ca am citit pe prospect ca in sarcina se da doar sub stricta supraveghere medicala si eram cam speriata. M-am dat aseara de doua ori. Nu ma mai dau desi ma omoara durerile.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Amely, tu faci trament cu Aspenter?? Nu vreau sa te sperii dar coagularea sangelui in sarcina este f periculoasa. Eu am pierdut o sarcina din cauza asta.
Iti recomand sa mergi la Fundeni (acolo merg si eu pt ca acum am si eu tratament cu Aspenter) la Hematologie la Dr. Valentina Uscatescu (3180400) este cea mai buna pe domeniul asta. Ea mi-a facut analizele de sange (gratis) si mi-a dat tratamentul.
Suna insa cu o zi inainte ca sa fi sigura ca este acolo. Mai pleaca pe la diverse conferinte. Si du-te dimineata pe la 6.30-7. Dupa se aglomereaza si nu mai poti vb in liniste cu ea.
E putin cam sarita de pe fix dar e tare de treaba.

Mica 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Chiquitita, super misto site-ul recomandat!
Am facut testul si mi-a iesit ca voi naste pe 15 Mai 2006.
In celelalte teste imi iesea ca pe 12 Mai!Cum o fi?

8+

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Amely, parerea mea e ca ar fi bine sa te duci sa-ti faci la o clinica trombofiliile...Asta include si anti-fosfoliticul si inca vreo 7-8 analize.
Eu le-am facut pentru ca am pierdut sarcina...nenea doctorul meu ginecolog m-a pus sa le fac cjhiar de doua ori, o data dupa pierderea sarcinii si o data in sarcina asta..Au iesit okay.
Costa cam mult, depinde daca iti permiti...Eu am dat pentru tot setul 2.500.000 Lei.
Problema e ca nu ar trebui sa iei nici un medicament inainte sa faci analizele ca daca iei ies prost oricum.

Vara mea avea niste dureri ingrozitoare de spate si a folosit tuburi intregi de diclofenac la prima sarcina...Nepotul e okay, cam plin de energie...dar sigur nu e de la diclofenac...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Alyna24 de aia mi s-a parut si mie bun. Alte calendare luau in considerare un cm standard. Plus ca arata tot asa dezvoltarea pe saptamani raportata exact la perioada mea, la cm meu mai lung. Eu tind sa cred ca nasti pe 15. Incearca si www.desprecopii.com/info.asp?id=candvinebarza" target="_blank">Cand vine barza de pe DC, si asta ia in calcul un cm mai lung.

5+

Mergi la inceput