** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (3)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Multumesc tuturor pentru incurajari. Sunt cu psihicul la pamant, dar lupt sa imi revin. Dr de la gineco mi-a dat sa fac teste genetice si nu mai stiu ce determinari la Cantacuzino. Si mi-a mai zis sa incerc peste aprox 6 luni. Mie mi se pare mult, dar oricum trebuie sa trecem si noi peste trauma. Si nu ne este deloc usor. A fost primul nostru bebe. Dar DD are motivele lui
GinaM, te inteleg perferct si sunt alaturi de tine. Te-as sfatui si eu sa faci chiuretaj pentru ca pot sa apara complicatii. Macar eu ma simt destul de bine fizic. Cu psihicul e mai greu, dar sper sa depasim momentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Gina, imi pare tare rau de suferinta ta. Ai initiat asa de emotionant acest subiect!
Sa speram ca fetele iti vor aduce numai bucurii si visele voastre sa devina realitate .

Macanelul, iti recomand sa mergi la Sp. Giulesti la Dr. Ion Ionut. Am nascut in sept 2004 cu dansul si daca as mai fi in ro acum, tot la dansul as merge. Nu am cuvinte. De la faptul ca mi-a alungat gandurile negre de la inceputul sarcinii pana la ai rupe mana la nastere si de a vb cu neonantaloaga in locul meu. Il gasesti zilnik la Giulesti la parter incepand cu orele 13, e drept ca e cam aglomerat dar se merita, nu accepta bani pe toata perioada sarcinii indiferent de cate ori il cauti. Eco in schimb o faci la Centru de langa spital si costa acum 2 ani 150.000 lei. Daca mai ai intrebari le astept.

EDIT: in rest toata lumea vad ca se vaita de dureri, normale de altfel, de la inceput. Sa speram ca o sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Mica, Cristalina va multumesc mult... pana la urma tot n-am inteles cu cate zile inainte trebuie sa intrerup aspenterul, ca sa nu influenteze analizele. 2 zile o fi suficient? Maine merg la laboratorul unde fac de obicei analize, pt. zoonoze, si ma gandeam sa le fac si pe astea de coagulare daca tot ma inteapa, sa nu mai vin alta data...
Tineti-mi pumnii...

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Gina M, imi pare nespus de rau ca suferi.Amely, stai linistita cu listeria. Un titru de 1/160 nu este semnificativ deloc. Trebuie urmarita evolutia in dinamica, adica trebuie repetate analizele si daca valorile cresc atunci trebuie sa discuti cu ginecologul ce trebuie facut. Sper ca m-am facut inteleasa.Eu, cand am fost insarcinata cu Sarah am facut intr-adevar analize de coagulare a sangelui, dar mai bine sa-ti spun toata povestea ca sa poti trage singura concluziile. Inainte de sarcina cu Sarah am mai ramas o data gravida dar dar s-a terminat cu un avort spontan( pe la 6 sapt), . La 3 luni...din nou insarcinata. Medicul la care mergeam atunci m-a suspectat din start de sindrom antifosfolipidic si m-a trimis la IDS sa-mi fac anticorpii cardiolipinici si fosfolipidici. Cei fosfolipidici nu au iesit buni asa ca mi-a dat aspenter (1 pastila pe zi) si clexane. (injectii, 1 pe zi, mi-o facea sotul seara). Ce sa-ti zic, era ingrozitor, pt. ca dureau insa pt puiu din burtica as fi facut o injectie pe minut. Am plans, m-am vaitat, insa inima mea simtea altceva. Ginecologul, pt. ca eu tot insistam sa mai fac si alte analize, m-a trimis la dr. Uscatescu, la Fundeni. Acolo mi s-au calculat tot felul de timpi de coagulare (analizele clasice, pe care nu mi le mai amintesc exact), iar concluzia dr sus mentionate (dupa ce prima data mi-a spus "aaa, sindrom antifosfolipidic?...draga, dar e la moda asta acum") a fost ca "n-ar fi parca sindrom, dar fa injectiile in continuare". De ce, am intrebat eu, insa, fiind prea ocupata, nu mi-a mai raspuns. Bon, m-am intors cu rezultatele la ginecolog, gandindu-ma ca rezolvam situatia cumva, insa, el fiind de asemenea foarte ocupat, mi-a zis ca daca doctorita Uscatescu (cica ar fi cea mai buna din tara pe hematologie) a zis sa continui injectiile, atunci asa sa fac. Bine zic, dar analizele sunt bune. " mai, fa injectiile daca vrei copilu! sau vrei sa faci vreo tromboza si sa nu mai apuci sa nasti?"...Hopa, mi-am dat seama ca trebuie sa mai cer o parere, ca aia ma bagau in pamant in stilul ala. Am tot citit pe forum una alta si am decis sa merg la dr. Tutunaru. Cu dansul am continuat sa iau aspenter pana in saptamana 28 (preventiv), insa inrerupand injectiile alea oribile. Am fost si am facut un alt set de analize, la Cantacuzino si Coltea si toate au iesit bine, deci am decis ca trebuie sa continui cu Tutunaru. Am nascut natural, pe 30 septembrie 2005, o minune de fetita care ne bucura sufletele in fiecare clipa si daca ma gandesc bine, azi chiar facem 1 an de cand a iesit din spital si a mers acasa cu mami si tati. In concluzie, eu ti-am scris doar experienta mea insa tu faci asa cum crezi ca e mai bine pt tine. Eu nu am fost multumita de dr. Uscatescu, alte fete insa sunt si chiar am mai scris asta candva si mi-amintesc ca, insarcinata fiind, o tipa, inca aspiranta din pacate, m-a jignit foarte tare ca am vorbit-o de rau pe dr. Uscatescu, si m-a facut sa ma simt cumva vinovata ca sunt gravida si n-am probleme. Cred ca ar fi bine sa discuti intai cu ginecologul tau despre ce trebuie sa faci si mai ales fii increzatoare ca-ti vei tine copilul in brate intr-o zi. Uneori, eu am impresia ca asta m-a ajutat s-o am pe Sarah azi (si Dumnezeu evident)va doresc sarcini usoare tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Amely, da un telefon acolo unde te-ai hotarat sa te duci sa faci analize si intreaba cat timp nu trebuie sa iei medicamente din astea inainte sa faci analize...sunt unele care au efect mai indelungat...

Ma duc sa-mi pazesc copilul vomitacios!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput