** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (3)
Raspunsuri - Pagina 26
Anca Micaela spune:
Fetelor, multumesc mult pentru sprijin! Imi pare rau ca au trecut si altele prin experienta asta, dar o sa fie bine si pentru noi, cu siguranta! Multa sanatate tuturor! 

Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
Anca Micaela spune:
Gina, poti te rog sa ma scoti din listuta?... 

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
IULIABRAILA spune:
salut, sint IULIA, am 36 de ani si...o sarcina de 4 saptamini.
a doua sarcina.
am mai pierdut una la 16-17 sapt in luna ianuarie 2006.
sper sa termin cu voi odiseea, fericita si cu puiul meu in brate.
cu drag, ne mai auzim, IULIA

IULIABRAILA spune:
aaa, UM la data de 27.08.2006.
daca se poate, ma inscrieti pe listutza? multumesc.
si eu am o balonare.....mama mama( cum sint acum aratam la 4 luni, cred).
IULIA
amameda spune:
Mami Gina, uite ce scrie producatorul la Ibuprofen:
"Prescrierea AINS se face numai daca e absolut necesar si trebuie evitata in sarcina;administrareain ultimul trim.de sarcina e contraindicata.....Dozele mai mari de 1000mg/zi pot prelungi timpul de sangerare."
Tylenolul ( fara codeina) este sigur in sarcina dupa cum bine ai spus si poate fi folosit si pentru dureri cu succes daca durerile nu sunt asa mari.
Nu te supara pe mine, nu incerc sa-ti dau sfaturi, stiu ca numai asta iti mai lipseste.Incercam doar sa te fac atenta.
Spera ca va fi bine si roaga-te la Dumnezeu sa-l tina pe puiul tau sanatos. Nimic nu intrece ruga unei mame pentru colilul ei.
MEDA
Gina M spune:
quote:
Originally posted by Anca Micaela
Gina, poti te rog sa ma scoti din listuta?...
Poze Ema
Poze Ema2
Anca Micaela,Te-am sters dupa lista mamicilor de "mai - iunie 2007" iar o data cu tine,
m-am sters si pe mine.
Tocmai am primit rezultatul analizelor care confirma ca,intadevar bebelasul nostru s-a oprit din evolutie.
Acum astept sa se elimine.
Sunt momente grele,sunt om, am sentimente ,ma doare si am lacrimi in ochi.....
Dar, tot in aceste momente durerea se contopeste cu linistea sufleteasca. Decat sa se fi nascut cu stiu eu ce malformatii si sa fie condamnat/a la o viata lipsita de bucuria unei copilarii si vieti normale, mai bine se va odihni in palmele Taticului Ceresc.
Stiu ca acolo Dumnezeu, il va ingriji,creste si educa infinit mai bine decat as fi putut-o face eu vreodata aici.
Eu sunt finita si imperfecta insa El, este Atotputernic,Bun, Iubitor.. si Ii va fi ,tot ceea ce are nevoie.
II multumesc si Il binecuvantez pentru tot ceea ce face in viata mea.Ii multumesc pentru aceasta incercare grea a vietii prin care ma trece.Stiu ca nimic nu este la intamplare.
Pentru mine, acest bebelus este si va fi intotdeauna viu.
Moartea este doar un prag, o trecere de la aceasta viata imperfecta la una perfecta.
Ma bucur ca totul nu se sfarseste aici si acum.Ma bucur ca fiecare din noi oamenii, suntem vesnici.Doar destinatia pe care ne-o alegem de aici, difera.
Imi iau la revedere de la voi, si va doresc in continuare sarcini lipsite de orice complicatii si copilasi plini de sanatate pe care, sa-i naste-ti la termen.
Fiecare din voi, v-ati facut un loc special in inima mea si doresc din toata inima, sa ma pot bucura la sfarsitul celor 9 luni pe care le aveti de dus, de biruinta voastra.
Sa aveti grija de voi si sa fiti tari, indiferent de situatie caci, nu-i loc de inapoi. Va

POZE NOI

irrinuca spune:
GINA: merci, mi-am vazut datele pe prima pagina, sunt corecte in ceea ce ma priveste.
Chiquitita: Si eu am avut dureri de ovare in ziua cand trebuia sa imi vina CM. Asa de nasoale, ca eram in timpul unui curs si mi-au scapat cateva sunete de durere. Am asteptat pauza si ooops, am luat un IBUPROFEN
De unde sa stiu eu ca nu-i bun.
M-am dus la WC convinsa ca mi-a curs asa de mult sange, ca trebuie sa schimb tamponul. Cand colo, nici macar o picatura. Noaptea de dinainte am avut foarte putin sange roshu.
Irinuca si bebe Andreas
nascut pe 30/07/04
Baby ticker
Poze recente cu Andy, Mamy si Ady
Andreas mic mic
Gina M spune:
quote:
Originally posted by amameda
Mami Gina, uite ce scrie producatorul la Ibuprofen:
"Prescrierea AINS se face numai daca e absolut necesar si trebuie evitata in sarcina;administrareain ultimul trim.de sarcina e contraindicata.....Dozele mai mari de 1000mg/zi pot prelungi timpul de sangerare."
Tylenolul ( fara codeina) este sigur in sarcina dupa cum bine ai spus si poate fi folosit si pentru dureri cu succes daca durerile nu sunt asa mari.
Nu te supara pe mine, nu incerc sa-ti dau sfaturi, stiu ca numai asta iti mai lipseste.Incercam doar sa te fac atenta.
Spera ca va fi bine si roaga-te la Dumnezeu sa-l tina pe puiul tau sanatos. Nimic nu intrece ruga unei mame pentru colilul ei.
MEDA
Amameda,Iubuprofenul mi-a fost indicat in cazul in care, are loc avortul spontan.Pentru durerile acelea ingrozitoare ce urmeaza sa le am.
Pana acum,nu am luat nici nici o pastila(sunt teafara la minte) si nu am de gand sa o fac decat in cazul in care, durerile imi vor fi peste masura de mari.Te

POZE NOI

Arthurana spune:
Gina,
Mesajul tau m-a socat! Am lacrimi in ochi si nu am cuvinte.
Admir puterea si intelepciunea ta. Ingerasul tau asa cum ai spus tu va fii cu Dumnezeu, si tu vei fi pe aceasta lume cu cele doua fetite superbe care iti vor da putere sa treci peste amarul din suflet..
Imi imaginez ca si daca ai avea 10 copii durerea ar fi tot aceiasi pentru fiecare in parte, deci integel ca treci prin momente groaznice.
AM fost mirata ca doctorul ti-a spus sa astepti sa elimini. Dar cine stie poate scapi de chiuretaj(care in USA se face cu anestezie generala in cele mai multe cazuri), dar este tot neplacut.
Mult curaj! te pup