** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (3)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Gina M imi pare nespus de rau...fii tare sa treci peste aceasta incercare.

Multumesc fetelor care m-au linistit cu durerea de ovare.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Gina... nu am cuvinte. Si mie mi-au dat lacrimile, dar stiu ca vei tare, mai tare decat as putea fi eu in situatia asta, mai ales ca am fost si stiu cum este... iar cele 2 minuni de fetite ale tale te vor ajuta sa uiti repede suferinta si sa mergi mai departe

Sim stoian, sunt sigura Dumnezeu iti va da taria necesara sa treci peste tot si sa o iei de la capat. Ai grija de sanatatea ta, sa te refaci rapid ca sa poti ramane cat mai repede din nou cu bebe.

Iuliabraila, bine ai venit si sarcina usoara!. De data asta va fi bine, ai sa vezi! Imi pare rau pt. bb-ul pierdut... totusi, din ce cauza s-a oprit la 17 saptamani? Daca nu-ti este greu sa vorbesti despre asta, bineinteles...

Arthurana, cum iti mai este? s-au oprit de tot sangerarile?

Of... eu aseara am avut cateva chegulete mici maronii pe hartie, si m-am speriat rau. Cand am controlat inauntru, colul era curat... Nu mai inteleg nimic, de unde se tot elimina cheguletele alea minuscule?

Oricum, am decis sa fac analizele de coagulare a sangelui... le-a mai facut cineva, si daca da, unde?
Valen, parca de tine stiam ca le-ai facut. Eu ma gandisem sa le fac la Fundeni, la dr. Uscatescu, dar dr-a mea de familie mi-a zis ca nu are sens sa merg tocmai la Fundeni, ca se poate face timpul de coagulare a sangelui la orice laborator... Asa o fi?...mie mi-ar fi mult mai usor sa le fac la Bios Diagnostic, unde merg de obicei si sunt f multumita de ei.

Tot maine fac si zoonozele, toxo, listeria etc... De toxo si de listeria mi-e cel mai frica, ultima oara, acum 2 ani imi iesise titrul la limita, 1/160 la listeria si mi s-a recomandat repetarea lunara in timpul sarcinii. Iar cum eu am mancat branzeturi la greu (inclusiv cu mucegai) si maioneze pe baza de oua crude, si vita in sange, si prosciutto si alte "cruditati", si am si pisica, mare minune ar fi sa scap...

Inca o data, bun venit noilor burtici si sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa terminam cu bine Odiseea.

7+

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns macanelul spune:

Buna
Va urmaresc de cateva luni si cred ca imi puteti fi de mare ajutor cu cateva sfaturi.
DN 27.07.1976; UM 05.08.2006; DPN 12.05.2007 Pentru inceput am fost la medicul de familie (policlinica Puls) si mi-a dat o trimitere la Panait Sarbu( acolo am cerut eu). Mi-a spus ca tb sa ma vada un genecolog, sa imi ceara sa fac niste analize de sange , si dupa aceea sa vin iarasi la el.
Aici ma puteti ajuta voi cu niste sfaturi. Ce medic sa aleg? E mai bine sa merg la cabinetul lui particular decat la Giulesti(unde se sta fff mult la coada)? Imi este si teama pt ca eu mai fumez, am stari de rau cam pe toata durata zilei( nu chiar insuportabile dar neplacute). Ecografiile chiar si cele scumpe sunt sigure, in sensul ca prezinta si cea mai mica neregula a unei sarcini? Orice sfat din partea voastra va fi bine venit. Va multumesc anticipat.
Raporteaza la Moderator

Mergi la inceput

IULIABRAILA, te-am trecut eu pe listuta! Bine ai venit, speram sa terminam toate impreuna odiseea. Te-am trecut asa cu litere mari, sper ca e ok, mai trebuie data nasterii, daca vrei sa o trecem, sa fie complet!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Gina M nici nu stii cat de rau imi pare.

Noi te asteptam cat de curand cu vesti bune.

Chiquitita nu te speria de dureri. Eu am avut dureri ca la CM incapand cu cateva zile inainte de data probabila a cm si vreo saptamana dupa.
Si acum sunt bine merci. Vor disparea.

Katthy 7+

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Gina M, imi pare sincer rau!M-au induiosat cuvintele tale!
Insa am credinta ca vei reveni in Odisee cat de curand!Bafta multa!

Eu, fetelor, de ieri am niste intepaturi in stomac si ma cam dor ovarele!O fi bine?Si ma cam doare spatele, mijlocul cam rau!IN rest, cam nimik!Este normal cu durerile astea?
Ma duc maine la doctor si sper sa fie ok!

Va pupik pe toate!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Gina stiu ce inseamna. Dar nu m-am putu abtine sa nu plang. Ma rog pentru tine si pentru bebelusul tau. Trebuie sa intelegi ca organismul elimina embrionii care nu sunt ok. Mai bine asa decat un bebe bolnavior. Dumnezeu e mare si ne ajuta pe toti. Cand am pierdut sarcina l-am intrebat "de ce eu"??? Dar am aflat ca sunt multe multe fete care trec prin durerea unei pierderi de sarcina. Ti-ar prinde bine sa nu mai intri un timp pe forum. Pe mine ma deprima f tare sa vad ca toata lumea e insarcinata.
Dar te asteptam peste putin timp cu vesti bune. Eu la inceputul lui iunie am facut chiuretajul (a propos iti recomand chiuretaj, poate pe cale naturala nu se elimina tot si mai faci vreo infectie) si in august am ramnas insarcinata. Asa ca si promite-ne ca vei intra si pe la noi sa ne anunti.

Aseara mi-a fost rau si am vomat. Sa fie oare de la cele cateva bucatele de salam pe care le-am mancat??? Salam sasesc cu piper verde!!! Acum sunt ok.

Mica 8 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Offfffffff, Gina, mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul tau. Nu aveam in minte decat fericirea care ne cuprinsese pe amandoua la sfarsitul lui august, cand aflasem ca suntem insarcinate. Tu ai fost cea care ai deschis listuta asta si eu te-am urmat, poate data viitoare va fi cu noroc pentru amandoua.Sa stii ca si mie toti apropiatii imi spun la fel:decat sa fi avut cine stie ce probleme mai bine ca a fost acum. E greu, te inteleg foarte bine, eu acum 2 saptamani eram distrusa, parca cazuse cerul pe mine, dar Dumnezeu te intareste si iti da puterea sa mergi mai departe. Dintr-un punct de vedere, noi suntem norocoase, pentru ca avem copii ce ne sunt alinarea in asemenea momente, pe mine Vladut m-a ajutat mult sa trec peste aceasta perioada nefasta.
Sunt alaturi de tine si ma rog sa fii bine, si ca un sfat iti recomand sa faci chiuretaj sa nu faci vreo infectie, si ajuti organismul sa se refaca mai repede pentru o noua sarcina.Capul sus, iti doresc sa fii tare, si poate mergem impreuna la mamici de iulie-august, cine stie poate tot noi deschidem capitolul.

Mergi la inceput

katthyeu ma speriasem pentru ca erau insotite de pete maronii. In fine, sper ca o fi totul bine!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

GinaM imi pare nespus de rau, te inteleg, am trecut si eu prin durerea unei pierderi de sarcina. Mi-as dori sa nu treaca nimieni prin asa ceva
Iuliabraila, fi binevenita si nu te mai gandi la ce a fost. De data asta sigur va fi bine
Amely, bafta multa la analize. Si eu am un hop de trecut sambata, cand sper sa vedem inimioara la echo si trebuie sa repet si chlamydia sa vad daca dupa tratament a disparut.
Doamne ajuta sa fie bine la toata lumea

gabi

7+

Mergi la inceput