** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (3)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Poohy, eu nu ti l-as tecomanda pe dr. Parvu. Am fost si eu la el o perioada, pe parcursul primei sarcini care s-a terminat cu un avort si desi mergeam la Medsana nu avea niciodata timp. Practic nu stia cum sa ma expedieze. Trebuia sa il intreb eu ce analize sa imi fac si ce medicatie pentru ca el imi facea repede ecografia si la revedere. Platit si plecat. Si nu stiu nici cat de bun ecografist este pentru ca spre exemplu mie mi-a vazut uterul, la un interval de 2 zile, o data in retroversie si o data in anteversie. De fapt nici la controlul manual nu era deloc sigur. In sfarsit mie nu mi-a placut deloc si ar trebui mentionat ca am mers la el cu recomandare de la un bun prieten al lui. Superficial. Cel putin. Si mare spagar.

Iar la spitalul Elias am fost o singura data, atunci cand mi s-a declansat avortul si m-am molipsit cu un herpes genital.
Stiu ca de acolo l-am luat pentru ca imediat dupa avort mi-am facut diverse analize printre care si herpesul si aveam IgM peste limita in timp ce IgG era negativ, iar doctorul biolog mi-au explicat ca asta inseamna primo infectie recenta. Ca sa nu mai zic ca insista ca cine stie pe unde o fi umblat sotul meu (ca este exclus sa il fi luat in spital) dar analizele sotului au iesit negative. Normal, pentru ca nu mai avusesem contac in perioada aceea, ca nu ne ardea de asa ceva. Asa ca m-am pricopsit cu ceva la fel de grav ca virusul papiloma desi am avut intodeauna grija cu cine umblu, lucru care se pare ca nu prea mi-a folosit.

Am vrut sa iti povestesc experienta mea ca sa stii dinaninte la ce sa te astepti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Merci Val :(

Imi pare rau pentru experienta ta :(

Eu am mai fost la Medsana la doamna Virginia Tarlea, si mi-a placut de dansa (nu am avut nimic, doar un control de rutina). Numai ca acum nu am mai prins o programare - acum 2 saptamani prima data libera era pe 13 octombrie.

Poate incerc sa ma duc tot la dansa. Oricum, o sa mai intreb si eu in stanga si in dreapta - numai ca prietenele mele nu prea au copiii - iar la servici (unde sunt cativa tatici) nu am anuntat inca.
O sa vad - oricum, doctorul nu trebuie sa fie neaparat de la medsana.

Merci mult,
Anca 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Buna mamicutelor,

sper sa fim impreuna pana la finalul acestei fericite odiseei.

Datele mele: DN 04.04.1976, UM 20.08.2006, DPN 27.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Poohy, tu n-ai medic? Intra aici si alege.
Eu merg la Tutunaru aaa cel putin asa sper. Ca nici n-am fost la prima vizita. V-am zis ca sunt nesimtita rau. Nici analizele alea de sange nu am apucat sa le fac nici acum

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Fetele pe voi tot asa rau v-au durut ovarele la inceut? Eu am senzatia ca vine CM.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Sim imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat mai ales ca stiu cum este. Bafta multa in continuare.

P.S. Eu nu inteleg deloc cum apar mesajele astea ca su nt de-a valma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Sim, imi pare rau pt ce ai patit. Si mie mi s-a intamplat la fel si stiu ca nu-i usor sa depasesti momentul insa nu te lasa si fii increzatoare. Trece asa de repede timpul ca maine poimaine te vad iar pe aici. Hai, fruntea sus!!Androix, cand citesc de tine, parca ma vad pe mine. Cu prima sarcina ma stresam pt. fiecare bolboroseala din stomac si acu...parca n-am nici o treaba. La o eventuala a 3a sarcina nici nu vreau sa ma gandesc cum as fi. Cred ca m-as duce la dr. pe la 5 luni sa-mi zica sexu si apoi sa nasc.chiquitita si pe mine ma doare burta ca la ciclu dar nu e nici o problema, stai linistita; inca, atunci cand eram insarcinata cu Sarah ma durea si mai tare (creste uterul si e normal sa te doara).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Didialex bine ai venit si sa ai o sarcina usoara!Timur , eu as zice sa iei in continuare acidul folic, ca bine poate sa-ti faca dar rau nu. Prin saptamana a5a incep sa se formeze sistemul nervos si coloana vertebrala (parca) iar acidul folic este esential; eu, desi nu am ajuns la dr., dupa cum am mai zis, mi-am cumparat acid folic singura si-l voi lua chiar daca nu este prescris de medic. Faci cum crezi insa. Sarcina usoara!Fetelor, eu va voi da datele mele abia maine cand ma intorc de la dr., asa ca sa fiu precauta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by DidiAlex

Buna mamicutelor,

sper sa fim impreuna pana la finalul acestei fericite odiseei.

Datele mele: DN 04.04.1976, UM 20.08.2006, DPN 27.05.2007

DidiAlex Felicitari pentru sarcina! Te-am trecut pe listutza.

Fetelor,am fost ieri la doctor, am facut iarasi eco'vaginal insa, rezultatele sunt aceleasi.BB arata ca avand 6 saptamani (desi am 9 saptamani si jumatate de la UM)si nu am putut vedea vre-o palpare a inimioarei.
Rezultatele analizelor le voi primi astazi la ora pranzului si am sa va tin la curent.
Altcumva, imi continui activitatile zilei in mod normal.Asa mi-a recomandat si doctorul.
Pentru orice eventualitate (daca va fi cazul)mi-a prescris pentru durere IUBUPROFEN 600 mg 1 tableta la 6-8 ore si, las linistita ca toate lucrurile sa curga de la sine.
Durere nu am si nici sangerare semnificativa.Ramane de vazut cum vor evolua lucrurile in continuare!

Arthurana, tu cum mai esti scumpa?!S-au oprit sangerarile?!De ce intensitate mai sunt?
La doctor ai mai fost?

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Buna,
Nu am intrat deloc sap asta si am de citit mult din urma .Va salut si doresc numai bine.
MADI multumesc mult ca m-ai trecut pe listuta ,data nasterii 31.07.1980

PUPICI

Mergi la inceput