** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (3)
Raspunsuri - Pagina 12
Gina M spune:
quote:
Originally posted by mcrissa
Gina ma bucur foarte mult pentru tine ca esti bine.Nici eu nu am avut nici ieri si nici azi nicio pata, dar ma cam doare burtica si iau no-spa.Am zis ca la prima picatura care mai apare o sa-l sun pe doctor.
Mcrissa5+
mcrissa, la tine de ce intensitate si culoare au fost petele?
De cat timp au aparut si in cat timp au stopat?!
My baby development!
POZE NOI

chiquitita spune:
Salutare fetele: ieri dimineata, in ziua 33 din 34-35 zile am facut un test dr sigur care a iesit pozitiv. Desi palida, a doua liniuta se vedea destul de bine. Aseara am facut un test Clear Blue care a iesit pozitiv din prima. Apoi, peste doua ore, am vazut doua pete maronii pe chilot si am simptome de cm. Sunt foarte speriata, imi dati si mie un sfat? Sunteti experimentate!
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
Gina M spune:
Fetelor, numai ce m-am reintors de la spital(ER).
Din nefericire situatia, nu a ramas la fel de bine ca dimineata.A reinceput sa-mi curga sange(rosu)...
La spital dupa toate investigatiile nu s-au putut inca pronunta daca ,bb mai este in viata sau nu.
Desi am 9 saptamani si 3 zile, la ecograf a iesit ca avand 6+ dupa masuratorile lor si au zis ca este cam devreme sa se auda inimioara, sau s-a oprit din evolutie la 6 saptamani +....
La mine speranta moare insa ultima.Marti a ramas sa merg la doctor.
Va trebui sa stau numai in pat, insa cum nu am cu cine lasa fetele nu prea vad cum se va intampla aceasta!
Va doresc la toate sarcini pline de sanatate si sa nu treceti nici macar o secunda prin ce trec eu. Este greu insa, sunt o fata puternica si vad toata povestea ca ca un val prin care trebuie sa trec biruitoare.Toate problemele sunt facute in viata pentru a fi rezolvate.
Sa aveti grija de voi si de comorile din burtica iar, daca va ramane timp rugati-va si pentru mine.Va
pe toate.
My baby development!
POZE NOI 
Amely spune:
Neata fetele... Ginuta, stai linistita si ai grija de tine. Dumnezeu va hotari cum este mai bine, dar ai incredere. Important este sa fii tu ok. N-ar fi rau sa insisti, cum zicea si Arthurana, sa-ti mai faca o eco, macar sa stii cum stai. Cred ca e mai greu sa te framanti nestiind mare lucru. Ca tratament de sustinere, dr. meu da pregnyl 5000 UI cate o fiola / 4 zile, utrogestan (progesteron natural) vaginal 4 cp. /zi sau 6/zi la nevoie, 1 aspenter/zi preventiv, pt. cele care suspecteaza o problema de coagulare a sangelui si magne B6 4 cp./zi pt. contractii si spasme musculare.
Stiu persoane care au sangerat in primele saptamani, au facut injectiile cu pregnyl si sangerarea s-a oprit iar sarcina a fost dusa la bun sfarsit. Pe de alta parte, daca e o problema grava (ex: genetica), tratamentul de sustinere nu poate face minuni iar natura elimina produsul de conceptie care nu este in regula. Din pacate eu am trecut prin asta, acum 1 an si jumatate, la 7 saptamani. Era prima si singura sarcina (pana atunci) din viata mea, si extrem de dorita, poate prea dorita... Mi s-a spus "nu va ingrijorati, n-a fost sa fie acum."
Eu iti tin insa pumnii, mai exista sperante, chiar daca ai sangerat, nu este obligatoriu sa fie rau, ci poate fi o lipsa de progesteron. Ai grija de tine si de fetite.
Doamne-ajuta!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
cristalina spune:
Neata,
Eu v-am zis ca acum 2 saptamani am avut hemoragie puternica.
Sange rosu, din prima, 4 ore a durat...cu cheaguri!
Tratamentul a fost de Duphaston 3/zi, Magne B6 3/zi, Vitamina C de 100mg, No-spa la dureri...si...Sumamed! Antibiotic puternic (el e in doze unice) 4 pastile, cate 1 la 2 zile!
A zis ca daca sangerarile sunt cauzate de infectie (iar mie temperatura asta imi sugereaza) cel mai bine e sa-i dai in cap cu antibiotic cat mai repede...
Tratamentul de sustinere pana in saptamana 16 probabil.
Cu noi totul e in regula acum, Doamne ajuta!
Gina, tinem pumnii sa fie bine!
Mica, Vas, eu nu am luat medicamente cand am fost racita. Maria le culege de prin parc si bolesc si eu. Am baut mult ceai cu miere si lamaie, dar eu nu am avut febre...ca asta e pacatoasa rau.
Chiquitita (cred ca am nimerit), in perioada cm pot sa apara dureri ca la menstruatie, chiar pete de sange iar apoi sarcina sa decurga okay.
Felicitari noilor burtici si bine ati venit!
Sanatate multa la toata lumea!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
vas spune:
Fetelor scumpe, nu prea mai am ca sa zic, dupa cate citesc si aud si din ce in ce mai speriata asa ca nu mai vreau sa citesc nimic pana pe la 4-5 luni. Gina hai ca o sa fie bine, ai sa vezi.
Mie mi-e foarte rau , de nici nu mai pot sta la servici, de maine imi iau concediu ca altfel vin degeaba. Mi-e greata non-stop si problema e ca nu vomit deloc, ca ar fi mai bine sa ma racoresc dar asta e, o sa treaca, sper in 2 saptamani. cat lipsesc va rog mult sa fiti cuminti si sa va gasesc bine de tot. Va pup dulce de tot pe toate.
Apropo si eu sunt un pic racita dar ma duc sa-mi cumpar miere.
O sa fiu si eu mamica
cristalina spune:
poohy, recomand cu caldura "cel mai simpatic ghid de sarcina".
E singura carte care nu m-a speriat cand eram insarcinata cu Maria...si acum m-am apucat sa o recitesc...:)
Eu am comandat cartea prin posta.
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
chiquitita spune:
cristalina mersi de raspuns. Sper sa fie bine, m-ai mai linistit! As vrea sa vin si eu la voi aici, dar parca inca mi-e frica!
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
gabiu spune:
GinaM sunt alaturi de tine cu sufletul si
sa fie bine. Medicamentele indicae de fete ca fiind de sustinere le poti lua preventiv ( utrogestan=progesteron si gravibinon 1 fiola la 6 - zile iau si eu si stiu multe fete care au luat). E ingrozitor sa nu-ti faca echo mai ales in conditiile in care sangerezi. Cred ca sunt total dezinteresati medicii de acolo. Se pare ca ce vedem noi la tv e departe de realitate.
Iti doresc numai bine si lipsa pete de sange.
Te asteptam cu vesti bune, intre timp stai cumintica si ai grija de tine
va pup pe toate fetelor, sarcini usoare
gabi
6+