** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Ieri am baut mult ceai cu lamaie si miere si am luat si un paracetamol. Sper ca e ok pt bebe (am citit ca nu are efecte asupra lui). Aseara am transpirat ingrozitor de tare.
Azi sunt ok. Doar gatul ma mai doare putin. Dar azi iar o sa beau multe ceaiuri cu miere si lamaie + vitamina C, vitamina E.
Ma duc mai tarziu si la medicul de familie sa vad daca pot sa iau ceva. Eu am probleme cu amigdalele. Sunt aproape mereu inflamate. Asa ca acum am scapat ieftin. De obicei se manifesta cu temperatura de 39 grade.

pe burtici

Mica 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Merci Cristalina!

Cartea asta am inceput si eu sa o citesc. Daca poti sa iti inchipui, si ea m-a speriat! (de fapt partea cu nasterea)
Am inceput sa cred ca hormonii sunt de vina. Ma sperii din orice.

Multa sanatate pentru voi si bebei!

6+ (am ajuns la 6!)
Anca-Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

hehehe...mai bine sa te sperii acum, sa fii pregatita mai incolo.
O sa fie bine, ai sa vezi!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela05 spune:

Salut fetele cu burticute!
N-am mai intrat de ceva vreme pe aici, vad ca ati fost harnice si ati scris foarte mult :). N-am mai intrat intentionat...deoarece citeam foarte mult...si aveam senzatia ca am si eu simptomele tuturor...normal..doar ce era rau preluam. Ca atare m-am cam speriat si m-am suparat pe mine si mi-am propus sa iau o pauza...macar pana trece perioada critica. Nu m-am putut abtine si tot am mai citit din cand in cand....Felicitari la toate burticutele nou inscrise!!
Sa dea Domnul sa fie bine pentru toti bebei din burticile noastre si sa ajungem cu bine pana la capat.
Sa ne rugam pentru toate viitoarele mamici si asa o sa fim un grup mare si sunt sigura ca Dumnezeu va avea grija de noi pana la capat.
Va doresc sanatate tuturor, putere si rabdare sa ajungem cu bine la capat.
O saptamana frumoasa tuturor.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Gina M eu tin pumnii sa fie totul bine. Mai fa o incercare pentru o echo. Ia de urgenta tratamentul spus de fete (macar progeteronul).

Fetelor ce se intampla cu noi ?
Eu sunt racita cobza. Este o epidemie de viroza pe la noi si nu am scapat (mai ales ca lucrez intr-o gradinita.
De 2 zile beau ceai cu miere si lamaie multa. Asta noapte nu prea am dormit din cauza nasului infundat.

Abia astept sa treaca.

pentru toate

Katthy 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Paky, o singura data am avut pana acum probleme, adica n-am iesit o zi... stii tu, si de atunci am luat masuri: dimineata pe stomacul gol, 10-15 prune uscate, pe urma beau apa, iar mai tarziu bag iaurt bifidus cu cereale. La mine a functionat, BRICI! Cel putin pana acum...

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoan spune:

gina ma rog lui Dumnezeu ca totul sa se termine cu bine. am trecut si eu prin asta in februarie si stiu ce greu iti este. sa te ajute Dumnezeu.

simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

buna ziua fetelor.

katthy ai perfecta dreptate, ceva se intampla, si eu am fost racita si la fel fooooarte mult ceai cu miere si lamaie, acum sunt ceva mai bine.

fetelor ce faceti voi cu constipatia??? ca eu nu mai stiu. imi e asa greu, nu am avut niciodata probleme si sunt cam speriata.
mananc tot felul de combinatii care mai de care mai ciudate poate..poate dar ....nimic, si ma gandesc ca aceste combinatii sa nu afecteze bebelusul, da chiar nu stiu.
aveti ceva sfaturi???

pupici si multa sanatate, insanatosire grabnica la bolnavioare

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

fetelor si eu sunt racita, ma pisca gatul si sunt infundata.eu stiu ca se poate merge pe homeopate,pe Oscilococcinum care e f bun, spray cu propolis etc

Gina, iti tin pumnii sa fii bine si tu si bb.

nu ma treceti pe listutza?v-am scris toate datele.multumesc

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Vreau si eu la voi.Sunt o aspiranta evadata si am trecut sa vad ce mai faceti. Poate e contagioasa "burticuta" (nu viroza) si ...sper!!!
Katty, fa spalaturi nazale ce apa cu sare- 1 lingurita la 1 cana cu apa, sau mai bine cu ser fiziologic. Ustura!!! Nu desfunda nasul prea bine dar e singurul remediu permis.
Va rog eu burtici taraiti cate un picior si pentru noi aspirantele...si contaminati-ne!!!!

MEDA

Mergi la inceput