** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Am fost azi la medicul de familie. E ok sa luam paracetamol daca suntem racite. Evident fara exagerare. Si mult ceai cu lamaie si miere. Eu sunt la a 3 cana azi.
Iar pentru gat mi-a recomandat Voseptol, este din plante dar nu mai mult de 3/zi.

Gina iti tinem pumnii.

Mica 7+

in curand o sa aratam asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Fetelor,

Noaptea trecuta la 3 m-am trezit toata uda de sange...sange rosu aprins, parca un pic roscat!!! M-am gandit sa ma duc la urgenta dar am asteptat totusi pana la 8 cand s-a deshis cabinetul medical unde ma duc deobicei. M-au dus acolo cu sotul meu plangand si le-am spus doar ca am pierdut si a treia sarcina...m-au luat imediat la echograf si Doamne ajuta bebe este bine. Inimioara bate.
Doctorul mi-a zis ca nu are ce tratament sa-mi dea mai mult de ce iau.
Mi-a mai zis ca 50 la suta din gravide sangereaza...
M-am linistit un pic sa vad inima lui bebe dar vad ca a fost singe rosu si cam ca in prima zi de ciclu...deci nu o scurgere...
Acum este jocul nervilor...stau si astept sa se opreasca...si daca nu se opreste???
OHHHHHH...
Va rog mult fetelor, daca ati avut sangerari descrieti mai in detaliu cum , cat, cate zile, ce culoare...
Azi sunt acasa si astept cu nerabdare raspunsurile voastre...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Offfff, Arthurana si la tine aceiasi poveste?!
Pe mine m-au pus cei de la spital la ecograf insa nu au putut vedea daca inimioara lui bebe bate. Ei au sustinut ca poate fi prea devreme.Ecograful a aratat bebelusul ca avand 6 saptamani.
Si la celelalte 2 sarcini la inceput, fetitele au fost micute in burtica.In trimestrul 2 si 3 sau dezvoltat insa cu o viteza ametitoare.Acum poate fi si aceasta!
Teoria cu ovulatul mai tarziu stiu sigur ca nu este valabila deoarece mi-am testat ovulatia si aceasta a fost sigur pe 8 August.
A doua varianta este sa se fi oprit in evolutie la 6 saptamani.
La analize valorile mi-au iesit la fel.Ca avand bb 6 saptamani.

Astazi m-am trezit iarasi fara nici o picatura de sange.Sper sa nu mi se intample ca ziua de ieri cand m-a busit in timpul zilei.

Nu a fost de consistenta mare,a fost cu ceva mucus insa rosu.
Tratament nu au vrut sa-mi dea pe motiv ca nu se stie daca bebelusul este sau nu in viata. Natura isi va face treaba.
Am insa un Dumnezeu Atotputernic care este in fiecare clipa alaturi de mine.Asa dar,pot veni orice valuri.Eu nu ma tem.

Arthurana, sa fii tare scumpa.
Eu am doua fete,nu-i nimic daca Dumnezeu ne va lua acest bb.Ma rog ca macar tu sa poti duce sarcina la bun sfarsit.
Va multumesc fetelor ca sunteti alaturi de noi.Va apreciez mult!
Gata , fug sa mananc si in pat cu mine.
Cu drag Gina.

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Arthurana, eu am avut asa!
Hemoragie intensa acum 2 saptamani, sange rosu aprins...4 ore de sangerare cu cheaguri...ca la o menstruatie normala (numa ca la aia nu sunt si cheaguri!
Bebe e bine, am fost la 2 ecografii pana acum si e okay, numai ca eu am luat si progesteron si antibiotice de cum au aparut sangerarile...Traiasca farmaciile romanesti...

Aaa...si la Maria am avut sangerari...fix la 7 saptamani ca si la samburica...
Iar pe Maria poti sa o admiri in pozici...:)))

Sanatate multa si Doamne ajuta!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Am tot incercat sa trimit mesaj...se pare ca nu eram logata si de asta imi aparea eroare...Am vrut sa va scriu ca sunt langa voi si va sustin ; m-ati intristat foarte tare...Sper ca sunteti mai bine...astept vesti bune!Eu ma simt in continuare minunat...Doar ca lupt cu oboseala ...Va doresc tot binele din lume...Sper sa nu trec niciodata prin astfel de incertitudini...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

buna seara, fetelor!
Eu m-am hotarat sa ma duc la dna dr.Oprescu Dana de la Polizu , vineri.Atunci fac si prima ecografie!
In rest, ma simt bine, nu am greturi, nu vomit, mananc ponderat deci....ma simt super ok!Doamne ajuta sa fie asa toata sarcina!

Arthurana, imi pare rau ca treci prin asa ceva insa ai incredere ca totul va fi bine pana la urma!Sunt alaturi de tine, ca de altfel alaturi de toate viitoarele mamici!
Sa avem bebei sanatosi si frumosi!

Va pupik dulce!

7+

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Cristalina,

Dupa 4 ore s-a oprit brusc? Ai avut cateva zile de pete?
Ce ti-a zis medicul? Nu inteleg de la ce poate sa fie. Plus ca sangele ala rosu aprins m-a terminat. AStazi ar fi trebuit sa-mi vina ciclul, cine stie...poate este ceva hormonal!!! Mi-as dori sa fie doar hormonal.
Eu sunt pe progesteron oricum, deci continui sa iau, in rest, sa speram ca e doar o sperietura. Si ce sperietura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

burticilor o sa va rog sa ma scoateti de pe lista pt ca azi am avortat.s-a oprit sarcina din evolutie pe la 5-6 sapt.iar eu acum ar fi trebuit sa am aprox 9 sapt.multa sanatate in continuare si voua si viitorilo bebe

Mergi la inceput

S-a oprit brusc. Dar 4 ore a fost abundenta, am schimbat 3-4 absorbante, plus cheagurile de sange din buda...scuze pentru descriere, dar asta ca sa intelegi ce inseamna mult....
Doctorul a zis ca probabil s-a oprit asa brusc pentru ca s-au eliminat cheagurile.
Daca alea nu se elimina din prima curge cateva zile.
La Maria a curs 5 saptamani, (mult mai redusa cantitativ) ma gandeam ca o duc asa pana cand nasc.

Mergi la inceput

Aaa...pai stiu de la ce a fost la mine...
S-a desprins sacul...in ambele cazuri.
Am vazut la eco zona de decolare...ca deja atata o intreb pe aia de la ecograf cate in luna si in stele ca data trecuta mi-a zis "ma stresezi, lasa-ma sa ma lamuresc intai eu!"...hehehe

Mergi la inceput