** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Gina mie mi-a dat dr pentru scurgeri utrogestan (4/zi intravaginal - 2 dimineata, 2 seara), no spa (3/zi) si am facut ieri si o injectie cu gravibinon (1 la 7 zile timp de 1 luna).

Mica 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna fetelor!

GinaM, sper ca totul sa fie bine cu bebe si sa fie doar o alarma falsa. Sa ne tii la curent.

Alina 25 si Irrinuca, v-am trecut pe lista, insa nu am toate datele voastre. Sper sa nu imi fi scapat din greseala. Alina25, am nevoie de ziua ta de nastere si Irrinuca, am nevoie de UM.

V-am pupat,
Madi

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Gina , sper s afie totul OK. Ai grija de tine si urmeaza un tratamen din care-ti spun fetele , nu te lua dupa habarniste , ca asa m-am luaut si eu si acum trebuie sa incerc din nou sa raman insarcinata .

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Gina si eu vin sa te sustin si sa-ti spun ca nici in Suedia nu se ocupa cum trebuie.Cred ca se da duphaston pentru sustinere(il gasesti si in State dar nu stiu daca fara reteta).
Eu tot asa am fost la urgente din acelasi motiv acum aproape 2 ani si am asteptat pe holuri vreo...4 ore.
Mi-au facut analize de singe,urina,clamydia si au mai durat vreo 2 ore pina sa le scoata.Doctori personali aici nu avem,deci nici la cine suna!
Stai in pat,fara nici un fel de efort.Cu 2 fetite micute in jur nu e usor, dar poate te ajuta un pic si sotul?
Ma sa fie totul bine.

Mariana 17+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Fetelor ma doare capul si am nasul putin infundat. Daca racesc??? Ce sa fac?
Am luat vitamina C, ceai, miere, portocala.

Ce pot sa mai fac?

Mica7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

mica citeste aici ce medicamente poti lua:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=257

sora mea lua in sarcina paracetamol (2 zi) la recomandarea medicului ginecolog.
ai grija de tine si de bebe!

Mcrissa 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Neata fetelor,

Ginuta cum iti este?
Sper ca ti-e mai bine.

Eu ma grabesc sa ma duc la munca. Nu am chef deloc dar ii fac tura unei colege care si-a pierdut mama..saraca de ea, nu are pe nimeni, tatal ei a murit si el..Ce nenorocire sa-ti pierzi parintii...

Mica eu am racit puternic acum cateva sapt, dar rau de tot cu gat umflat, cu febra putin si frisoane..
Reteta care m-a scapat de raceala in 3 zile: 4 litri de ceai indulcit cu miere si lamaie...NIMIC ALTCEVA!!!tOATA ZIUA AM BAUT SI AM PIPI...PANA AM ELIMINAT PE DL. MICROB..
Ai voie paracetamol chiar si cate un strepsils...dar evita Bixtonim, ..este toxic rau de tot din cauza efedrinei.
Nu te panica ca toate a trecut prin raceli in sarcina. Nu i se intampla nimic lui bebe!!!E doar o raceala...Nu? Sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna fetelor,
M-am trezit la o zi noua si din fericire nu am mai gasit pe chilotel nici macar o picatura de sange.Asta fara nici un tratament!
Ma bucur sa vad ca v-ati ocupat de lista.Bravo!

Nota. Cand trece-ti noile mamici pe aceasta, automat se schimba si numarul.Uneori este nevoie sa reeditati numatul inca de la inceput sa fie totul in ordine,bine si frumos.
Ca sa puteti vedea daca totul este in ordine dati pe vizualizare iar daca totul este bine, abia atunci trimiteti schimbarile.Exersati cat mai multe ca doar asa se invata.
De data aceasta am rectificat eu.
Alina25 & Irrinuca Felicitari pentru sarcina! Asteptam datele voastre complete (DN ; UM; si DPN)pentru a completa spatiile goale din dreptul vostru pe listutza ok?
Va

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Gina ma bucur foarte mult pentru tine ca esti bine.Nici eu nu am avut nici ieri si nici azi nicio pata, dar ma cam doare burtica si iau no-spa.Am zis ca la prima picatura care mai apare o sa-l sun pe doctor.

Mcrissa 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Buna burtici,

Vroiam doar sa va spun sa aveti grija de voi si sa fie totul bine!

Am inceput sa citesc tot felul de carti si m-au cam speriat. Nu mai vreau sa aud!

5+
Anca-Gabriela

Mergi la inceput