** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaclaudia spune:

Buna fetelor. Am fost si eu la prima echo dar nu l-am vazut pe bebe ci doar sacul embrional.Dr a spus ca e f bine pozitiona si ca sa revin la finalul sapt urmatoare pt o alta echo caci pana at o sa mai creasca si se va vedea si bebe.Atunci voi avea 7 sapt.Oricum sunt foarte fericita ca e bine .

Alina 24 si eu sunt pacienta unei d-ne dr din spitalul cf 2 si care este colega la cabinetul particular cu d-na dr Mihalache ,iar din cate am auzit este o doctora f apreciata in spital. Despre spitalul CF 2 iti pot spune ca sectia de maternitate este proaspat renovata si este f curata ,iar personalul este f atent cu pacientele.Deci nu iti face griji in privinata spitalului ca este ok cea ce cred ca si despre dr ca este ok.Apropo pe dr mea o cheama Carina Puiu.
Daca ti-am fost de ajutor ma bucur.

Va pup pe toate burticoasele si va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Buna burtici,

Am fost azi la doctor. bebe e ok. Chiar i-am auzit inimioara.
Dr mi-a zis ca sa nu mai ma panichez daca mai am scurgeri maronii. Sa nu fie rosii si cu dureri de burta.
Am facut si o injectie cu gravibinon, ca precautie. Mi-a zis sa fac 1 la 7 zile timnp de o luna.

Mamidevaldut multumesc din suflet ca esti langa mine. Sper sa nu am nevoie de tratament pentru mentinerea sarcinii. Dr spune ca este o sarcina perfect sanatoasa.

la toate burticile

Mica 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna fetelor

ma alatur si eu grupului vostru vesel, sunt insarcinata cu bb in 6 saptamani, ieri i-am vazut inimioara batand, sunt ff fericita.
DPN este 21 mai, fetitza mea e nascuta in 30 mai
sper sa avem sarcini usoare-la mine prima a fost cu probleme,si bebei sanatosi si voiosi.

ca stare generala eu ma confrunt cu greturi dimineata si migrene toata ziua.in rest ok.din pacate am si un chist pe ovar, de 4 cm sper sa nu evolueze

va pup pe toate si sa avem noroc in aceasta odisee

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

mica0307 cat de mult ma bucur ca totul e ok.nici nu avea cum altfel.eu ti-am spus sa stai linistita.si mie doctorul (Tutunaru) mi-a zis ca daca am scurgeri maronii sa nu ma panichez.
-ici la burtici!

Mcrissa 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Buna!

Am si eu o rugaminte: ma poate adauga cineva pe listutza voastra? Eu nu prea ma pricep!

data nasterii: 09/08/1975
data probbaila a nasterii: 27/05/2007

Merci!
xx

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Baby ticker

Poze recente cu Andy, Mamy si Ady
Andreas mic mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor va scriu pe fuga,

Nu am timp sa va citesc, nici sa trec pe lista noile mamici.Va rog ocupativa voi de aceasta.

Din nefericire astazi, m-am trezit si eu cu ceva mucus si sange pe chilotel.Putin dar, spre rosu...
Am fost la Urgent Care insa acolo, am avut parte sa dau peste o mare habarnista.Engleza ii era vai si amar pe deasupra...
Ii spun ce s-a intamplat, nici nu se uita la mine si zice ca asta se intampla la multe femei si nu-i nimic de facut.
Temperatura imi era 99"F - 100"F.
II spun , ok. Poti sa ma pui la ceva aparat sa vad daca ii bate inimioara - daca mai traieste?
Cica, ei nu au aparatura si ca oricum la 9 saptamani + cat am eu inimioara inca nu se aude.
Imi venea sa o strang de gat cand am mai auzit si asta...
Apoi ii zic, poti sa ma controlezi sa vezi daca este colul/ inchis - deschis?!.
In cele din urma cedeaza si ma controleaza.
Zice ca este inchis si este bine insa, scoate degetele cu ceva sange...
Nu mi-a dat nici un tratament. Insa din fericire sangerarea s-a oprit pana acum.
Sun la spital, doctorul meu lucra si ne-a putut face legatura cu el.
Mi-a spus ce am de facut, si abia marti voi putea ajunge la el.
Sper pana atunci ca totul sa fie bine.

Cele care ati trecut prin ceea ce trec eu, spuneti-mi va rog ce tratament de sustinere v-au dat doctorii vostrii?
Cum se cheama fiecare medicament, injectie ce v-au fost recomnadate??!
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri

Daca este sa avem acest bebelus il vom avea, daca nu asta va fi!
Nu sunt speriata, panicata sau mai stiu eu ce.Sunt linistita si am inima plina de pace, indiferent de situatie.
Va

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Gina,

Te inteleg perfect. Sistemul american este groaznic. Am trecut in repetate randuri prin ce treci tu, mai ales la urgenta, unde sunt complet batuti in cap!!! La ultima sarcina la urgenta mi s-a spus de catre o idioata ca am sarcina localizata in ovar...pot sa-ti imaginzei..
De ce nu suni la clinica ta la LINIA DE URGENTA...DEOBICEI FORMEZI 1...
Daca vrei da-mi numarul tau de telefon sa te sun.
Incearca sa comanzi online progesteron...du-te pe google si da-i search pe buy progesteron..si ia de 3 ori pe zi 100mg..asta este tratament de sustinere. Sunt sigura ca daca ajungi pe mana unui doctor bun te va ajuta.
Te admir, esti tare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Inca o idee.
Este diferenta in AMerica intre Urgent care si ER.
Du-te la ER...sunt obligati sa te puna la echco...vaginal. Du-te la cel mai apropiat spital , la camera de garda, si spune-le ca nu pleci pana nu te pun la echo..si mentioneaza ca daca se intampla ceva din cauza lor ca te-au trimis acasa ii dai in judecata!!! Eu spun placa asta de cate ori mai duc la urgenta...vad ca merge...altfel nu le pasa..Cand aud de dat in judecata te trateaza ca pe o regina!!! HAi ca am luat-o razna...dar sa stii ca funcioneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Arthurana ,Hehehhhh....peste ce elemente ti-a mai fost dat sa dai si tu!
Ce prostii a mai putut debita si femeia aceea care te-a consultat!
Cum sa ai sarcina localizata in ovar dom'le??!!Astai prea de tot!!!Na, mai spune tu daca nu-ti vine sa le iei la suturi in fund pe unele.
Cum puterea de a ma controla imi este insa mare, ma abtin.
Temperatura imi este 100'F si nu mi-a dat nici o prescriptie.
Stii cumva ce este mai indicat sa iau pentru aceasta?!
Tylenol (regular strength) o fi ok?! Daca DA cate sa iau una, sau 2-a?! In mod normal stiu ca se se ia cate 2-a.

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Gina -ici.
Am cautat acum in "Ghidul viitoarei mame"-DR. SPOCK si pune ca Tylenol e sigur in sarcina si ibuprofenul (inainte de trimestrul 3).Eu pentru sustinere iau cum spunea si Arturana utrogestan 100mg/2 seara, intravaginal(se poate lua si oral, dar efectul este mai scazut).eu am si usoare dureri de burta (dr. spune ca sunt contractii usoare) si pentru asta iau no-spa 2, maxim 3 pe zi.din fericire nu am luat 3 pana acum, dar 2 mai mereu.
Trimite-mi mie parola pe PM si o sa incerc sa te mai ajut si eu la listuta!

Mcrissa 5+

Mergi la inceput