** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (3)
Raspunsuri - Pagina 9

Madi spune:
Madi spune:
 Alyna24 eu ma duc la Dr. Mihalache. Deocamdata e ok. E o doctorita destul de tanara, dar are multe paciente. Pentru moment eu sunt multumita de ea. 
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

mcrissa spune:
mcrissa spune:
 buna seara burtici!
mica0307 si eu am avut azi ceva scurgeri maronii,dar nu sange, ceva ca o secretie cu firisoare maronii.am vorbit miercuri cu doctorul meu (ca am vaut si atunci) si mi-a zis ca daca nu e sange nu e nicio problema.daca apar sangerari sa-l sun sa-mi dea un tratament.
incerca sa te linistesti.asta incerc sa fac si eu.cu toate ca mi-e greu sa raman indiferenta cand merg la baie si vad.
sa ne spui si noua maine ce a zis doctorul si daca ti-a dat tratament ceva.
Mcrissa  5
 5

Gina M spune:
Gina M spune:
quote:
Originally posted by cristalina
Gina, de azi dimineata voiam sa intreb si am uitat...cand afli daca sunt sau nu gemeni ?! sa ne spui si noua...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Cristalina despre ce gemeni vorbesti?!!!
Doar n-o avea sotul drepate cu explicatia lui de ce nu vomit!!!

La noi este bucurie mare.Anul trecut pe vremea aceasta eram in travaliu cu cea de-a 2-a fetita a noastra
Jessica Priscilla iar astazi, puisorul nostru scump si iubit face 1 anisor

Este asa de frumos!Timpul a trecut si trece extrem de repede!
Ca maine parca vad ca vom incepe sa sarbatorim primul anisor si a bebelusilor ce acum,tocmai cresc in
 - ticile noastre!
- ticile noastre!
My baby development!
POZE NOI

yoyoyo spune:
yoyoyo spune:
 Ciao fetelor, cum pot sa ma inscriu si eu in clubul "Mamici de Mai - Iunie 2007" icerc sa completez la profilul meu dar nu pot pune la DPN anul 2076 ca nu-i listat?
Mersi anticipat!

mamidevladut spune:
mamidevladut spune:
Desi locul meu nu mai e aici, am intrat numai sa o sustin pe mica. Ai grija , te rog mult, incepi tratamentul cu utrogestan, pregnyl la 4 zile, magne B6, si aspenter, e tratamentul de sustinere pe care mi l-a dat medicul meu. Si la mine la fel a inceput, 2 zile scurgeri maronii, apoi sange rosu, si am pierdut sarcina. Nu vreau sa te sperii, doar sa te atentionez sa fii foarte grijulie si stai numai in pat.Iti tin pumnii, doamne ajuta sa fie bine. Ai incredere in DD si va fi bine.

Gina M spune:
Gina M spune:
quote:
Originally posted by yoyoyo
Ciao fetelor, cum pot sa ma inscriu si eu in clubul "Mamici de Mai - Iunie 2007" icerc sa completez la profilul meu dar nu pot pune la DPN anul 2076 ca nu-i listat?
Mersi anticipat!
yoyoyo,Ca sa te putem trece pe lista noastra de gravidute avem nevoie de:
-data nasterii tale,(DN)
-data ultimei menstruatii(UM), si data estimata a nasterii copilului(DPN).
Bine ai venit printre noi.Felicitari pentru sarcina

My baby development!
POZE NOI

alina25 spune:
alina25 spune:
 Salutare tuturor mamicilor,
Vreau sa ma primiti si pe mine alturi de voi.
Sa ma prezint si sa va spun despre mine chiar daca poate unele dintre voi ma cunoasteti.
Ma numesc Alina ,am 26 ani si de 4 ani incerc sa am un bb ,acum 4 luni am facut laparo si joi am fost la doctor si mi s-a confirmat ca sunt graviduta si am 5 saptamani si 4 zile
Sunt pacienta dr.Tutunaru si ultima zi a menstruatiei a fost 18082006.
Data aproximativa a nasterii nu o stiu dar din tabelele de aici am inteles ca ar fi 25 05-8 06 2007 .

poohy spune:
poohy spune:
 Neata Burtici!
Vroiam sa va urez o zi frumoasa :)
Bine ai venit alina25!
In pelegrinarile mele pe ne am dat peste site-ul asta: http://www.sexwizard.info/ (incearca sa ghiceasca sexul copilului)
Poate mai sunt si alte viitoare mamici care vor sa se distreze un pic 
pupici, 5+
 5+ 
Anca-Gabriela

Alé spune:
Alé spune:
 Postat de Rebiana27

Salut toate "burticutele"! Momentul in care am aflat de forum a fost unul deosebit pentru ca mi-am zis ca o sa castig cateva prietene si, de ce nu, vom face schimb de informatii. Sunt si eu o "burticuta" in formare (am 13 saptamani). DN 19.06.1979; UM 30.06.2006; DPN 6.04.2007. Acum doua saptamani am mers la echograf (a doua oara) si am vazut cum se misca bebelusul. A fost magic! Nu-l pot simti deocamdata dar faptul ca el sau ea deja se misca... m-a cutremurat. Desi citisem despre acest fapt parca nu-mi venea sa cred! La voi cum a fost?

katthy spune:
katthy spune:
 O sambata frumoasa tuturor  

Poohy am facut testul. Am mai auzit de preziceri in functie de data nasterii parintilor. 
Oricum ce-mi spune mie inima a coincis cu rez. testului
katthy  7+
 7+