** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (3)
Raspunsuri - Pagina 8

mica0307 spune:
mica0307 spune:
 Azi iar am inceput sa am scurgeri. Am observat pe la 12 si am plecat imediat acasa. Am luat 1 no spa si 2 utrogestan si am stat toata ziua in pat.
Acum vad ca nu mai curge.
Ce credeti ca s-a intamplat?
In 1 ora revin cu un tel la dr meu care nu putea sa vb mai devreme.
Mica 6+
 6+

cristalina spune:
cristalina spune:
 Mica, depinde daca au fost insotite de dureri sau nu si daca sunt maronii sau rosu aprins.
Eu acum 2 duminici am avut 4 ore hemoragie serioasa...cu cheaguri...credeam ca asta a fost.
Iar samburica e okay.
Stai linistita in pat pana iti spune nenea doctorul ce trebuie sa faci. Multe femei au sangerari care nu afecteaza fatul.
(mesajul asta e valabil in cazul in care scurgerile alea sunt sangerari....)
Alina, posteaza un subiect separat in care sa intrebi de spitalul CFR. Sigur sunt destule mamici care sa te lamureasca.
Este un subiect pe undeva despre medici....pareri pro si contra. Ma duc sa-l caut sa-ti pun un link.
Eu am nascut la Municipal...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze ,  pozici  si  poze noi 

cristalina spune:
cristalina spune:
 Astea's semne bune...
Ingrijorator e cand sangele e rosu aprins si cand sangerarea e insotita de dureri.
Sanatate multa si ai grija de tine. Ai reusit sa vorbesti cu doctorul!?

cristalina spune:
cristalina spune:
 Gina, de azi dimineata voiam sa intreb si am uitat...cand afli daca sunt sau nu gemeni ?! sa ne spui si noua...

simoan spune:
simoan spune:
 mica, daca sunt maronii inchis s-ar putea sa nu fie nimic serios. vreun mic cheag de sange care se elimina. mai rau e cand sangele e rosu aprins. stai in pat si nu fa efort. daca poti ar trebui sa vezi un doctor. nu te alarma sangerarile in sarcina sunt foarte intalnite. sa dea Domnu sa nu fie nimic serios.
simona

Alé spune:
Alé spune:
 Postat de cioaca

SALUTARE MAMICILOR DE MAI -INIE 2007.MA ALATUR GRUPULUI VOSTRU SUNT O VIITOARE MAMICA (SPER PT.CA AM PIERDUT O SARCINAIN MAI ANUL TRECUT AVEA DOAR 4 SAP)SUNT IN 5 SAPT ACUM SI NU AMICI UN SIMPTOM AM CITIT CA UNELE DINTE VOI AU GRTURI FOARTE MARI DAR SPER SA NU VA TINA MULT!SPE SA TINEM LEGATURA CAT MAI STRANSA SI SA NE VEDEM TOATE IN PARC CUVA DORESC SARCINI USOARE VA PUP SI TINEM LEGATURA
crisa 

simoan spune:
simoan spune:
 bine ai venit printre noi cioaca
daca nu ai stari de rau nu ti le dori. tu esti una dintre fericite.

mica0307 spune:
mica0307 spune:
 Am reusit sa vorbesc cu dr. Ma voi duce maine la pranz la spital sa vedem ce s-a intamplat.
Sper sa fie totul ok.
Oricum, multumesc pentru incurajari. Va tin la curent.
Mica 6+
 6+