** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Oanaclaudia,ti-am corectat data.Ea vezi, acum este bine?!

La mine situatia se mentine.Nu am stari de rau, greata sau voma.Parca nu-mi vine a crede ca m-au ocolit de aceasta data pana acum insa, DA este adevarat!Ce bine ar mai fi sa fie asa ,pana la sfarsitul celor 40 de saptamani!!
Si sotul a ajuns sa se mire ca imi este asa de bine si ca explicatie mi-a spus ca, probabil in burtica mea sunt 2 bebelusi care au nevoie de hrana si daca ei papa tot, ce sa mai ramana de vomat?!!!
Vaaai de mine ar fi frumos insa ,sper sa fie totusi numai unul.
Fratele meu are gemeni si stiu cat de greu i-a fost cumnatei mele cu ei cand au fost mici...

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Arthurana ai dreptate, sunt genul care se panicheaza cam repede si din orice. Dar pentru o persoana care pana acum cateva luni facea atacuri de panica macar de cateva ori pe saptamana este destul de normal. Chiar ma surprinde ca sunt insarcinata pentru ca acum vreun an si jumatate nu ma vedeam in ruptul capului in aceasta postura. Poate si faptul ca ma simt fizic rau accentueaza starea de panica, nu stiu, dar sper sa devin mai inteleapta si mai optimista si la fel iti doresc si tie.

Katthy nici eu nu am aflat mai multe despre semnificatia unei valori mai crescute a fibrinogenului. Oricum eu am si VSH-ul si leucocitele un pic mai mari, adica in limite normale dar duble fata de valorile pe care le aveam inainte de sarcina. Dar chiar nu am idee ce infectie as putea avea ca orcium ma simt in general rau.

Micam eu nu numai ca am stari de greata permanente dar mai si vomit in fiecare dimineata, de simt ca imi iese stomacul cu totul ca altceva oricum nu am ce sa vomit.

Aveti idee pana in ce saptamana se ia acidul folic?

Pupici pentru toate gravidutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor, din a cata saptamana de la UM ati inceput sa - ati si, in cate saptamani sunteti acum -dutze?!

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Val,

Eu sunt doctor docent in anxietate, de fapt am fost chiar consultant motivational in America pentru cateva luni. Am voluntariat(fara sa am diploma de psihologie) la un grup de femei cu depresie majora. Am avut mari satisfactii, dar si mari dezamagiri si a trebuit sa renunt in momentul in care am realizat ca nu sunt in stare sa ma detasez...plangeam cot la cot cu ele..ba chiar ma incurajau ele pe mine...A fost o experienta de neuitat.
In liceu am avut o prietena buna care era bolnava, si mi-a spus intr-o seara ca ea ea pastile...aveam 18 ani si eram super zapacita..i-am spus: hai fata ca n-ai tu curaj...si ...nu mai este printre noi. Ma apasa enorm si acum, si de aia vreau sa ajut cat pot.
Si eu am atacuri de panica...am avut unele groaznice, acum cred ca m-am obisnuit cu ele.
Val daca vrei scrie-mi pe adresa personala: arthuranabrumfeld@yahoo.com.
In orice caz, sunt multe asemanari... Daca iti face bine sa dicutam iti stau la dispozitie...Am enorm de multe informatii(carti) pe aceasta tema.
De cand am ramas insarcinta starile mele s-au accentuat, si nu vreau sa fiu nevoita sa iau medicamente, intrucat nu am luat nimic niciodata, am iesit singura, incet incet din pasele proaste.
Eu cred ca asta este cea mai dificila perioada din viata mea! Dar cu voia lui Dumnezeu voi trece peste asta si va fi o alta experienta.
Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

VAL o crestere a VSH-lui in sarcina este normala.

Gina M al meu are 6s si 6z si pot sa spun ca pana acum m-au ocolit greturile. Am avut vreo trei pusee dar destul de palide.
In schimb sunt extraordinar de obosita, cu greu reusesc sa ma concentrez la servici iar acasa mai mult dorm.
A .... si era sa uit mananc destul de mult, putin cantitativ dar de vreo 5,6 ori pe zi.

tuturor burticutelor.

Katthy 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Gina M. m-am cam fastacit cand am trecut datele.eu cand ai intrebat daca sunt sigura de DPN vroiam sa incep sa dau alte explicatii (mi s-a spus ca nu corespunde DPN-ul cu ultima menstruatie, dar la ciclul meu de 38-40 de zile nu ar avea cum ), dar apoi am vazut ca e vorba de an.merci ca ai schmbat tu.
d'abia astept week-end-ul ca sa ma odihnesc si eu si sa am timp sa intru pe forum sa vorbesc cu voi.

Mcrissa 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Buna dimineata burtici,

Katty ce matinala esti.

Dimineata aveam o stare de voma de simteam ca mor. Dar m-am incapatanat sa nu vomit. O fi bine? Eu vomit f f f rar. O data la cativa ani. Are vreo importanta??

Mica

6+

PS. maine facem 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoan spune:

fetelor mie mi-e foame. dimineata la pranz si seara. noaptea nu pot sa dorm de foame. daca mananc, vreo 5 minute imi este bine si dupa aia ma apuca din nou. cel putin nu am stari de voma. daca continui sa mananc in ritmul asta o sa ma fac cat o vaca. UFFF!

simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Simona, pofta mare, mananca linistita ca le dai tu jos dupa aia...:)

Am fost la eco, toate bune...toate bune si la analizele de coagulare de sange (asta stiam ca am facut o tura si dupa pierderea sarcinii din primavara).
Samburica e bine sanatoasa si placenta nu este inserata pe sept!
E in cealalta camera a uterului (din stanga, Maria a fost in cea din dreapta).
Noroc ca a fost dotata muma-sa cu apartament de doua camere in burtica...fiecare cu camera ei!....hehehe
La 11 saptamani ma prezint la dublu test si la ecografia de translucenta nucala.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna, mamici!
Astazi mi-a fost un pic rau!O stare de ameteala, dar atat!
Astazi am aflat de o tanti dr.Florina Mihalache de la CFR(spit de pe langa Sofitel).Stiti ceva de ea?Mi-a fost recomandata de cineva ca ar fi super-OK!

Scuze ca va pisez dar sunt inca in dilema!Nu stiu la cine sa ma duc!Poate ma ajutati sa ma hotarasc!Stiti ceva despre acest spital?Cum e?Curat?

Mersik pt ajutor!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput