Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 140
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aurel_cris/aurel_cris.jpg)
aurel_cris spune:
Catty sa inteleg ca vrei sa faci in aceeasi luna si IA(adica HSG si IA)caci mie mi-au zis 3 doctori ca nu se fac amindoua in aceeasi luna.Eu am facut HSG luna trecuta si luna asta incep IA.
Astazi am fost la echo si ma duc iarasi luni la 10.
E-6,7mm
OS-1F 17,5mm
OD-unul mai mic cam 6mm
Slaba productie dar este fara nici un fel de stimulare.la toate
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
catty spune:
AUREL_CRIS, ai inteleg gresit iubita. Nu fac IA, ca pt moment nu am de ce. In noiembrie fac laparo ca sa imi alinieze trompele care sunt tare aiurea pozitionata.
Eu vroiam sa ma monitorizez singurica si sa imi fac pregnyl sa fiu sigura de ovulatie, ca poate da DD si scap de operatie.
Dar o sa fac teste de ovulatie luna asta si cu Dumnezeu Inainte.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
noela_carmen spune:
catty, eu chiar nu ma pricep la minunile astea, nu am facut niciodata,dar am gasit un prospect www.farmaline.ro/index.php?cid=1&pid=1937" target="_blank">aici in cazul in care nu ai, citeste-l, poate te ajuta.
X-ray spune:
turturica eu ieri mi-am luat un termometru eloctronic si azi de dimineata l-am bagat frumos sub limba si am scapat de gimnastica ritmica cu introducerea in vagin.e simplu si mult mai comod si igienic!
noela draga esti teribila!tu de unde le scoti mama cred ca ai o carte pe undeva....."drumul cucului..."
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxali/Roxali.jpg)
Roxali spune:
Bravo Alina asha fac si eu de vreo cateva zile si astept nerabdatoare schimbarea temperaturii...ca fetilii, ca daca mai astept mult ajung ca romanca de 63 de ani Iliescu parca se numea
Ali
X-ray spune:
roxali eu zic sa vedem jumatatea plina a paharului:pana si aia la 63 de ani a facut copil noi ce avem????
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Andra M spune:
Buna fetelor,
Am mai intrebat dar n-am primit raspuns.. nu stie nimeni... de ce mi-a zis un doctor sa iau duphaston (progesteron) dupa ce vad testul de ovulatie pozitiv. Daca nu apare ovulatia cica nu are rost sa iau. Si altul a zis sa iau din z 16. Ce rol are progesteronul asta?
Eu fac azi z17(asa cred) si testele de ovulatie sub f. clar negative. Am facut teste de ovulatie din z 13. Eu asa teste clar negative nu am mai vazut, nici o umbra in plus.
Is in dubiu... sa incep progesteronu sau nu? Astept sfaturi... Ce poate sa fac rau?
Andra si Adelina Dora (26.04.2004)
noela_carmen spune:
andra, dupa cunostintele mele, progesteronul nu este util inainte de ovulatie ,pentru ca acesta o inhiba.
dr. tau ti-a spus sa iei duphaston dupa ovulatie, pentru ca atunci e nevoie de el pentru a sustine o eventuala sarcina, si pentru maturarea mucoasei uterine(endometru), pregatirea ei pentru implantare.
deci asculta-l.
daca testele nu au iesit inca pozitive, mai ai rabdare.e posibil sa sa produca mai tarziu.da-i inainte cu testele.
ce rau poate sa faca? sa-ti inhibe ovulatia si sa mai pierzi inca o luna.
e alegerea ta.
scuze ca v-am maltratat atat de mult folosind prea des cuvantul "pentru"...da' imi e cam lene sa gandesc...