Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 140

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

quote:
Originally posted by turturica

ooffff, nici eu n-am albus. Vreau si io, noela tine-mi rind la coada
dragelor, mi-am luat si eu termometru digital, asa ca m-apuc si eu de sportul asta. Dar ce nu inteleg e cum va masurati voi temperatura inghinal. Ca in prospect scrie de masurat axial, bucal sau rectal. Dar inghinal nu. Acuma intreb si io ca fata mare, unde va puneti termometru ala? Ca eu is cam intrata la idei.

turturico, vrei sa mor???
TB nu se ia inghinal ci VAGINAL, il introduci pe acolo pe unde iese albusul, sau pe drumul "cucului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

quote:
Originally posted by noela_carmen

quote:
Originally posted by turturica

ooffff, nici eu n-am albus. Vreau si io, noela tine-mi rind la coada
dragelor, mi-am luat si eu termometru digital, asa ca m-apuc si eu de sportul asta. Dar ce nu inteleg e cum va masurati voi temperatura inghinal. Ca in prospect scrie de masurat axial, bucal sau rectal. Dar inghinal nu. Acuma intreb si io ca fata mare, unde va puneti termometru ala? Ca eu is cam intrata la idei.

turturico, vrei sa mor???
TB nu se ia inghinal ci VAGINAL, il introduci pe acolo pe unde iese albusul, sau pe drumul "cucului"

_

si maine e o zi...

Hai ca m-ati facut sa rad amandoua.
noela_carmen pe asta cu drumul cucului nu am mai auzit-o pana acum?!

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

'ai ma noelo, chiar acolo? Adeca inauntru? Pai daca ma vede barbatu-meu se cruceste, o sa creaza ca vreau sa-l inlocuiesc, mai ales ca mi-am luat un termometru baban, jumbo ii zice.
Tot e bine, ca m-am chinuit juma' de seara in toate pozitiile sa-mi masor temperatura (ca tot nu mi-i barbatu acasa), ca axial, ba bucal, numai in n-am incercat. Nu ca n-as fi fost in stare, dar n-am miinile destul de lungi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

tot io. pai nu-ti zisei,noelo, ca n-am albus? De unde sa stiu care-i drumul albusului? Noroc ca drumul cucului il stiu. [:P]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

bun baban, ca aluneca singur pe unde trebe.si daca te mistio tzara cine stie...
al meu e subtire, si-l scapai o data pe alte parti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna seara, fetelor. Am luat o pauza de trei zile sa imi revin, eram hotarata sa nu mai scriu pe DC. Nu stiu daca mai tineti minte, dar eu sunt aia cu spermograma facuta in gluma, spermograma care s-a dovedit a fi vitala si mai ales un dezastru. (Auziti, nu mi-am imaginat ca as putea ajunge sa plang vreodata pentru sperma, dar uite ca am patit-o... )

Deci am vrut sa nu mai postez niciodata pe DC, doar va citeam, dar pana la urma mi-am adus aminte cum am incurajat-o pe Bubuleana si am spus sa imi ascult propriile sfaturi.

De doua zile am inceput atacul cu maca, acid folic si vitamina E. De maine introducem in lupta forte prosapete, adica Branca ursului, Zinc si ce se mai poate. Poate se indura Dumnezeu...

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Mai, Angelique. O fi ceva temporar. Nu te descuraja. Ati repetat-o si in alta parte? Evitati Medsana la spermograme.

Danyalo, te-am prins ca ai luat maca-naturiste peste stimulare. Nu stii ca fetele ziceau ca nu se ia?
Si totusi , da, este o poveste emotionanta a unei fete careia ii venea la 3 luni menstra si este acum gravida. Este posibil sa fi ovulat f tarziu

nici eu n-ar trebui sa fiu pe DC (tr. sa termin o lucrare de care nici nu m-am apucat) da nu ma lasa fetele astea ca doar o privire ziceam sa arunc si nu mai pot de ras; cum sa lipsesc de la hlizeala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

oooooppppsssDj!! da...asa am facut! Dupa ce am terminat clomifenul...mi-au cazut okii peste ceea ce scrisesera fetele nu mai stiu pe unde.Oricum faptul era consumat! Endo a fost super atunci 13 mm, dar am avut un singur foliculash de vreo 20 mm.Cert e ca atunci am facut si pregnyl iar CM a venit la 28 zile fix ( ISA nereusita). Apoi nu am mai luat decat maca si ac. folic.Rezultat 42 zile!Dar azi... a venit ceva maro... o dara rosie intensa dimineata...si atat! Astept si maine restul trupelor! Oricum sanii ma dor in continuare si sunt intariti!
Ale mi-am luat pe ascuns si TB . Insa de vreo 5 zile sunt racita zdravan... si nu a fost relevanta.
Cert e ca pana nu vine rosu clar ( caci am inteles ca maronelile nu se pun ) nici nu ma pot programa nicaieri la ISA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Noeluta mea,e asa cum spui tu dar in Z14,pina acum dupa masa n-am obs.nimic si acum la 6 p.m.iar mi-au venit timpeniile acelea de endo cu ficatei de gisca sau ce naiba pot fi.Mai dar chiar ca-i cu semnul intrebarii ce se intimpla la mine?Acum sunt foarte gindita.
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Neata fetelor,
Dupa un HSG facuta marti la Giulesti, care a fost o experienta cumplita, si un rezultat care este asa si asa, adica trompe permeabile: trompa stanga pe pozitii si la capat in forma de cochilie de melc si cea dreapta mai sus cu cativa cm de cat ar trebui si o sa ajung in noiembrie ca laparo.
Azi z12 am fost la eco si dr de Pitesti tampiti imi spun ca nu se vede nimic chipurile pt ca substanta folosita la HSG nu s-a absorbit inca.
O intrebare: daca pana luni nu am test de ovulatie pozitiv pot face pregnyl? Mi-am luat aseara 2 fiole de pregnyl de 5.000. Cum anume sa le fac? Ma lumineaza si pe mine careva, ca eu sunt un pachet de nervi. Multumes frumos pt raspunsuri.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput