Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 140
Raspunsuri - Pagina 6
didi-edi spune:
Noela, asa-i ca merem amandoua la padure dupa ciperci?Ca am in program sa prestez in weekwnd o zacusca...Pentru asta era mersul la padure, nu?
chivutamonica spune:
Noeluta,da,da da,...linkul acela se potriveste destul de bine si aici,fiind vorba de endo,teste de ov.monotorizari ...etc ,pe care le facem zilnic si care in caz de nereusita Te duc la stress,nu?
Iar de albusul acela de ou chiar ca deja devine enervant,la mine am obs.dar foarte putin,ce atita zarva,mergem in piata si-l cumparam.
La mine:- Z13-am avut o scurgere foarte urita cu gheaguri marou si m-am c-am speriat,am facut spalaturi vaginale cu ceia de galbenele sa ma curat bine si au mai venit gheaguri {parca erau bucati de piele}destul de urite.
azi-Z14,nimic de obs.
Poate sa-mi zica cineva cea fost in Z13 ?precizez ca am mers c-am Km,buni pe jos si la intoarcere cind sa fac dus,am obs.aceste gheaguri urite de tot.
,MONI
noela_carmen spune:
mai monica mai, da de unde chiagurile acelea? nu ai terminat ciclul nici in ziua 13????
daca aveau aspect de pielita erau bucati e endometru care se elimina, e bine ca scapi de el, dar in ziua 13???
cheagurile de sange,fara alte minuni in ele au aspect de ficat(de care vrei la alegere, de pui, de rata...), este foarte fin si se aproape se "topeste" intre degete daca vrei sa-l strivesti. daca nu e asa, sunt bucati de endo, cum am mai spus; poti sa-l folosesti pe post de prastie, e foarte elastic; daca ai curiozitatea asa cum am avut-o eu, trege de asa zisele cheaguri, si pe urma sa-mi spui ce ai constatat.
Roxali spune:
Noela esti citita, nici nu stiam ca sunt de la endo cheagurile.Pa-i din astea am o singura zi si restu e picatura chinezeasca...pic,pic si nimic.
Cu albusul stau mai bine, ca la carte si mult ca ptr toata lumea.
Ali
turturica spune:
ooffff, nici eu n-am albus. Vreau si io, noela tine-mi rind la coada
dragelor, mi-am luat si eu termometru digital, asa ca m-apuc si eu de sportul asta. Dar ce nu inteleg e cum va masurati voi temperatura inghinal. Ca in prospect scrie de masurat axial, bucal sau rectal. Dar inghinal nu. Acuma intreb si io ca fata mare, unde va puneti termometru ala? Ca eu is cam intrata la idei.
Idaira spune:
quote:
Originally posted by noela_carmen
nucutza, bine ca te prinsei!
sa va mai zic ca da, cu apetitul stau cam prost dar cu tzatzili...Pamela Anderson moare di ciuda daca ma vede!
na, acu ziceti si voi ce ati mai crede daca ati fi in locul meu!
nu...o iau asa incet, la padure...
si maine e o zi...
Noela,ma bucur ca scrii....chiar imi descretesti fruntea
sheherezada spune:
Azi ,nimic nou.
Idaira multumesc pentru pont dar ti-am citit tarziu mesajul si nu am miere in casa.
monica_b cred ca vitamina c iau din lamaie suficienta.Ce fac bebei tai?
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
Idaira spune:
Turturica,eu personal imi iau TB vaginal, dimineata,la prima ora,inainte de a ma duce la buda,fara sa ma ridic din pat, nici macar in coate,mi-l pun foarte aproape de mine, la indemina,asa incit sa limitez orice fel de miscare.Acuma,fetele iti pot spune si alte pareri...
monica_b spune:
Shehe sintem bine, slava Domnului. Inca un pic si facem 4 luni. Marti o sa fac si cerclajul. Poate ajuta...
Am vazut ca ziceati de cheaguri... Eu n-am mai avut o menstruatie cu cheaguri de vo 12 ani, de cind am inceput sa iau AC si dupa ce m-am lasat tot nu au revenit. Ma rog... disparusera cu tot cu menstruatie. Da' nu va zic ca am eliminat niste cheaguri de-alea dupa ce-am facut 2 luni de sarcina? Ma albisem. Le-am desfacut cu miinile tremurind sa nu cumva sa fie vreun bebe... Nashpa moment!
Monica 16+