Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 140
Raspunsuri - Pagina 5
danyalo spune:
offff Ale . Gataaaa.. nu mai iau nicio Maca . Am luat 3 luni consecutiv...asta e a 3-a si se termina azi-maine...nu mai stiu ce sa fac...nu-mi sunt de ajuns problemele sotului acum incep si eu! Dar totusi SPM nu e un semn ca ovulatia s-a produs?? eu am avut dureri de ovare in Z 28 iar la o saptamana au aparut sanii durerosi...care sint si acum...nu mai inteleg nimic! Acum caut vinovati- si dau peste clomifenul luat luna trecuta...el sa ma fi dereglat??? Sunt confuza!
Apropos: in ziua 28 m-a pus naiba sa fac test de sarcina si nu de ovulatie.. caci luna trecuta venise la 28 de zile, iar luna cealalta la 29 zile.
Te si eu si multam de raspuns... La's ca odata si-odata om scoate-o noi la un liman! Inca ne balacim in ploaie...sa fiu in ton cu vremea!
Alé spune:
Acu ce sa zic... Nu mai stiu nici io. Maca face bine, iar clomifenul are de obicei efect indelungat... Sint in ceata, la fel ca tine.
Vezi, d-aia recomand io o metoda paralela de montorizare a ovulatie, fie TB, fie testele de ovulatie. Macar stii cum stai.
SPM zice doar ca vine ciclul, nu si daca s-a produs ovulatia. Dovada ca hormonii functioneaza e ca ai vazut albusul, dar nici asta nu-ti garanteaza ovulatia.
Nu mai stiu ce sa zic.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé
noela_carmen spune:
mai fetelor, vin si io desteapta sa pun intrebare intrebatoare. daca n-am albusul ala bata-l vina, asta se inseamna ca nu ovulez???
pa cine sa bat , testele de ovulatie care-mi zic ca da, pe medicul care m-a monitorizat si-mi zice ca am ovulat, basca ca am si corp galben???
eu nu am mai vazut albus di muuuuulta vreme.
este, dar putin bre, ca nici n-am ce prinde intre dejte.il caut cu lumanarea...in jurul zilei de ovulatie, parca-s uda, asa un pic,senzatia aia ca atunci cand te speli si nu te stergi, umeda.
da' cum am zis, putin. in rest de la mine de "acolo" nu curge nik.
vai ce capul meu, atat ce mi-am mai cotrobait pasarica asta, cat pentru toata viata... asa am lasat-o si fara pene ...
noela_carmen spune:
Meeey , baai ,sa vina cineva sa-mi spuna!!!!!!!!!!
vreau si eu albus de ou!!!
auziti...da' daca pun in ziua ovulatiei olecuta de albus de la oul de gaina...ha, nu mere???
ca la cate am bagat pe "acolo" ce ar mai conta o tzara de albus de ou di gaina?!
poki spune:
Nici eu nu am avut niciodata albusul ala de care vorbeste toata lumea si cu toate astea am ramas gravida de doua ori (ca am pierdut sarcinile fara nici un fel de motiv asta nu se pune).
nucutza spune:
Mai, fetili, stati linistite cu albusu. Ni eu nu prea am mare lucru, da ovulez suta-mie.
Luna asta am aflat cauza probabila a lipsei de albus: estradiol o tira cam mititel. Da nu-i bai.Mi-a dat estrogel. Luna viit. Vreau sa repet hormonalele, sa vaz rezultatul. Estradiolul mic face lipsa de albus, endometru mititel, lipsa de apetit si balcoane mici. Endo la mine e bun. In rest cam toate celelalte le am. Da v-am zis, cica nu-i bai.
Poti ovula si fara albus, doar ca gigeii nu prea se simt in largul lor si-s mai gingasi.
noela_carmen spune:
nucutza, bine ca te prinsei!
inseamna ca eu sunt paradoxul paradoxurilor!!!
am banuit eu ceva, ca ar fi legat de estradiolul asta...am citit nu mai stiu unde, ca in menopauza lipsa lui ar fi responsabila de uscaciunea vaginului.nu pot sa spun ca-s uscata, uscata(nici la propriu nici la figurat), dar nici vice versa.
insa eu am endometrul GROS,dupa ovulatie l-am avut si de 1.8mm(!), am fro 4-5 fibroame din care unul babanos de 6 cm!!! toata lumea(a se citi medici) imi spun ca sunt din cauza estrogenului foarte mare!!!
dar paradoxul, este ca in faza foliculara, la mine era de 45, minima normala fiind de 39, iar in faza luteala era de 139, val normale fiind de 48-309!!!
sa va mai zic ca da, cu apetitul stau cam prost dar cu tzatzili...Pamela Anderson moare di ciuda daca ma vede!
na, acu ziceti si voi ce ati mai crede daca ati fi in locul meu!
nu...o iau asa incet, la padure...