Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 140

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

Ale, m-am tot uitat pe graficul tau...se intampla ceva in zile 6 sau 7. ai o cadere brusca de temperatura...
nu stiu cum poate fi asta interpretata...ori scade progesteronul, ori sunt probleme de implantare.pentru ca se produce exact in perioada(cu aprox.)asta...ori e ceva cu prolactina si provoaca reactii in lant...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra M spune:

Am uitat sa spun ca eu am ovare polichistice si nu e sigur daca ovulez.. Da, in fine, mai astept pt ca acum 2 luni am avut test de ovulatie pozitiv in z19.
Grea asteptarea....

Andra si Adelina Dora (26.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Noela, sarumina ca te gindesti la mine.

Cum ziceam de dimineata, e Z1 si am devenit deja lesinata de durere si incapabila sa mai fac ceva prin casa. Noroc ca stau acasa si nu m-au apucat durerile pe la serviciu.

Nu stiu ce sa zic cu z 6,7. Asa sint io... Luna viitoare, in afara de asprina (pe care am oprit-o acu vreo 3 zile, sa nu ma revars chiar de tot) o sa inghit si progesteron. Plus ca vreau sa iau si maca, incepind de azi. Trebuie neaparat sa ma reglez, ca ma lasa nervii.

Cam asta. Nu sint in butoi, dar sint inciudata, asa... inca o luna in care am pierdut batalia cu infertilitatea.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra M spune:

Ale tu cum/ de ce iei progesteron?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Pai n-am luat. Ziceam ca o sa iau luna asta, sa suplimentez un eventual deficit de progesteron. Ma gindeam sa iau doua pe zi, una inghitita si una introdusa, dar mai vad io.

Din larga gama a automedicatiei in lipsa de diagnostic.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mileam spune:

Ale, noela, ref la deficitul de progesteron in zilele 6, 7, am vazut mai multe grafice cu insarcinate care au avut deficit de progesteron in zilele alea. Nu cred ca este neaparat o problema. In martie mie mi-a dat dr sa iau utrogestan dupa ovulatie parca din z 15...nu mai stiu exact ca am schema acasa. Am luat vreo 3 luni dar am renuntat si de atunci imi vine menstra in prima zi ff inchis si gros, apoi la finish la fel. Ba chiar ma tine si mai putin..3 zile.

Oricum, Ale imi pare f rau...asa cum spui tu, mi-e tare ciuda cand vad ca nici macar cele care au anlize ok nu reusesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor,
M-am decis. Nu fac pregnyl luni, desi l-am cumparat deja. Incep de maine, z13, testele de ovulatie si om vedea ce va fi luna asta. Eu sper sa iasa ceva in ciuda trompelor mele asimetrice, dar cum va hotari Dumnezeu acum.
Asa ca de luni o sa incep si eu pt prima data sa ma uit lung la teste si sa zambesc cand le vad pozitive, chiar daca sunt numai teste de ovulatie.
Si oricum nu are rost sa ma intep si sa bag hormoni in mine, mai ales ca marti fac analize la Bucuresti si nu vreau sa iasa prost.
Sa aveti week-end placut.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

Ale, mai devreme ma grabeam.pe drum mi-am dat seama ca am scris gresit.
ma refeream la ziua 6, 7 dupa ovulatie.

da, exact asta simt si eu FURIE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Va rog ajutati-ma cu o chestie, respectiv cu analizele LH, FSH, TSH, estradiol, prolactina, testosteron liber, cand se fac, in ce zi a ciclului, pentru ca am scormonit forumul si am gasit o gramada de pareri, ba ca ziua 2, 3 sau 4 sau chiar 5, ba 14. Am inteles ca in ziua 21 se face progesteronul, dar aici se pune problema daca e vorba de un ciclu regulat sau nu. Vreau sa le fac dar vreau sa stiu sigur in ce zi, pentru ca de azi incepand poate fi oricand Z1 si sa stiu sa fiu pe faza. Multumesc mult.

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

quote:
Originally posted by Andra M

Ale tu cum/ de ce iei progesteron?

Eu iau duphastonul pentru a avea ciclul regulat.Si ovarele mele sunt polichistice iar ciclurile lungi si anovulatorii.Doctorul mi-a spus ca lipsa CM se datoreaza insuficientei de progesteron asa ca traiasca duphastonul care ma aduce si pe mine in randul femeilor !
Iau din ziua 15 pana in ziua 24 cate doua pastile pe zi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput