Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 140
Raspunsuri - Pagina 10
dj_mama spune:
Fr’mos va mai sta pe pagina 2! Adormite si nervoase. Buna combinatie! Tocmai acu, mey, cand va saluta Avalon. Adik prin mine, porumbelul voiajor. Si io pup monitorul (adik pe voi) Asa! Il pup doar-doar s-o face antistatic ca m-am saturat sa-l tot sterg de praf.
Angelique, da, in una dintre zilele 2, 3 sau 4. In zi 5 sunt sceptica desi ma indemna asistenta d-nei dr. Bucur sa le fac si in zi 5. Ideea era sa pice una dintre aceste date in afara week-endului cand nu ai prea fi putut sa le faci ca nu se lucreaza. Progesteronul in ziua 21 pt cazul in care ai ovulat in zi 14, altfel, decalezi tot atatea zile dak ovulezi mai tarziu. Mai stiu ca pt cele mai in varsta e bine de facut estradiolul si in una dintre zilele 10-12 indiferent de lungimea ciclului.
irlandeza spune:
Fetelor , dormiti ?
Nici o nu se anunta ?
Hai care indrazniti ? Sparge-ti gheata.
Noi 2 singurei
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by dj_mama
[Angelique[/b], da, in una dintre zilele 2, 3 sau 4. In zi 5 sunt sceptica desi ma indemna asistenta d-nei dr. Bucur sa le fac si in zi 5. Ideea era sa pice una dintre aceste date in afara week-endului cand nu ai prea fi putut sa le faci ca nu se lucreaza. Progesteronul in ziua 21 pt cazul in care ai ovulat in zi 14, altfel, decalezi tot atatea zile dak ovulezi mai tarziu. Mai stiu ca pt cele mai in varsta e bine de facut estradiolul si in una dintre zilele 10-12 indiferent de lungimea ciclului.
Multumesc frumos pentru informatii.
Gagici, mie nu imi vin rushii. In mod normal as fi inceput sa sper, dar cum in momentul de fata stiu ca atat ovarele mele cat si gigeii lui sunt Frumosii din Padurea adormita nu pot decat sa ma gandesc la o noua dereglare. Ieri am luat a 10-a pilula de duphaston si in mod normal inca de alaltaieri sau cel tarziu ieri imi veneau.... Offffff!
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
iuli-ana spune:
Angeliqedes,nu mai fi pesimista,nu-ti face bine!Uite,iti trimit o floricica sa te mai destinda
Imi cer scuze daca sunt off-topic,dar ne-am pus pirostriile in aceeasi zi!
sheherezada spune:
Azi Z23.Nici o schimbare notificabila.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
catty spune:
Zi 13. Test de ovulatie facut dimineata la ora 6, ca de asa ma trezesc eu mereu , negativ. Poate maine o sa vad dublu sau cel tarziu luni. Pt ca mierucuri sunt la analize si mi-a spsu dr sa nu facem nimic de luni seara incepand.
Va pupicesc pe toate si week-end placut.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
X-ray spune:
catty testul de ovulatie se face dupa pranz ,sa apuce hormonul sa se metabolizeze si sa ajunga in urina.....
parca asa scrie si in instructiuni:nu cu prima urina!
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
dj_mama spune:
Aaaa, Noela , te-am prins la cotitura. Noroc cu tine ca mai inveselesti p'aci atmosfera ca Meda o fi in concediu sau in butoi .
Am transmis Avalonei incurajarile voastre. Este bine.
Pai daca n-ai gigei de ce te mai masurasi luna asta? sa nu intrerupi monitorizarea? sau te-ai dus la eco pt fibrom?
Io va cam pup pe toate .
noela_carmen spune:
beey, da ci liniste e p'aici. pleca omul un pic si voi gata, va dati la fund. nu va doare fundul???
meda??????????ci faci, mama asteptam un raspuns de la tine de ieri.
ce-i cu tacerea asta?
nu va mai masurati temperaturi, endometre, foliculi???
ei, uite eu mi-am masurat endo si este 10mm(!) in ziua 11, 2 foliculasi unul de 8 si altul de 7mm.
astazi am inceput sa simt mici intepaturi in ovarul drept (bineinteles)...lucreaza dragul de el.
dihania are axact aceeasi valoare ca acum 2 luni.
dar, nu cred ca luna asta voi fi in cursa cu voi, ca s-ar putea sa-mi plece cocosul, si n-o sa aiba cine sa ma calce.
asa ca, in cel mai bun caz, cu outezele mele pot face decat o amarata de omleta!
ce-mi recomandati garnitura? da'fara rosii, ca nu-mi plac cu oua! cah si nici frisca de la nenea bucataru' ala care tot orneaza ...ma rog...orneaza...
catty, nu mai face mama testele de ovulatie dimineata cu prima urina, ca le faci degeaba, si mai cheltui si banii!
mami, pup-o pe Avalon, eu i-m trimis PM, in speranta ca poate mai intra pe aici.spune-i ca ma gandesc la ea si ca ii tin pumnii.
si eu sunt al naibii de prinsa cu inchiderea de luna...si daca nu fac fatza o sa mai fac si spate...
sheherezada spune:
dj_mama te rog sa-i transmiti lui Avalon gandurile mele bune si faptul ca ma gandesc la ea si ii tin pumnii.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada